خوبه.فقط میرایی خط زیاده که به احتمال زیاد فاصله شما با مرکز مخابراتی زیاد هستش.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
Printable View
خوبه.فقط میرایی خط زیاده که به احتمال زیاد فاصله شما با مرکز مخابراتی زیاد هستش.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
دوستان یه راهنمایی کنید ؟نقل قول:
قبل از اینکه عوض کنید بهتره برید مودمو دم جعبه تست کنید ببنید اعداد چقدر فرق میکنهنقل قول:
اگر فرق کرد یعنی مشکل از سیم کشی خونه است اگر فرق نکرد بی خیال شید چون تاثیری به خصوصی نداره
در ضمن شما فاصله از مرکز مخابراتیتون زیاد هست همین 4 مگ بیشتر نمیکشه
اما اگر قطع و وصلی دارید باید به فکر حلش باشید
سلام
من snr down رو 25 هست و snr up رو 9 مشکل از کجاست به نظرتون؟ سرعتم به شدت افت کرده
مرسی:n16::n12:
کدوم گزینه بهتره کم یا زیاد بشه حداکثر خطم چتد مگ میده؟نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ببینید خط روی چند مگ بستند تو مودم هم میزنه،پیش اعداد snr اگر بالا بسته بودند مثلا 8 مگ ولی سرعت دانلود کمتر از 1 مگه احتمالا مشکل از خودشونه و شما رو محدود کردند یا پهنا کم آوردننقل قول:
snr بیشتر باشه بهترهنقل قول:
میرایی یا همون attenuation کمتر باشه بهتره
با این فاصله ای که شما دارید اگر نویز خط اجازه بده تا 7 مگ تقریبا میکشه
دوستان من از شرکت های وب داشتم خطم روی 16 مگ با اس ان ار 9 فیکس کار می کرد تا اینکه چند روز پیش جمع آری کردم و از شاتل گرفتم در شاتل خطم با نویز شدید روی 2 مگ اپ میشه به نظر شما مشکل از کجاست؟
تنظیمات و تجهیزات شرکتها هم میتونه در snr تاثیر بذارهنقل قول:
اگر تغییری در خط تلفن یا مودم ندادید پس احتمالا مشکل از تنظیمات یا تجهیزات شاتل است
کدوم کابل رو عوض کنی عزیز؟نقل قول:
سیم کشی داخلی ساختمون اگر مشکل داشته باشه از اون
یا کلا سیم کشی تلفن از مرکز مخابرات تا جعبه تقسیم سر کوچه تون مشکل داره
فاصله تون هم از مرکز به احتمال قوی خیلی زیــاده
مقدار snr حداقل 10 باشه خــوبه :n27:
این مشکل از مخابرات هست باید تغیر بوخت داشته باشه به معنی ساده تر تغیر پورت از مخابرات برای این که مطمین باشید از مشکل داخلی ندارید مود ببرید سر خط .نقل قول: