من اگه میخواستم تبلیغ کنم و سود کنم یه فروشگاه میزدم بعدش مییومدم تو نت تبلیغ میکردم و جنس رو میفروختم ولی کلا این پول ها واسم ارزش نداره
این که تو دستگاه های دیگه این مشکل نیست به علت کانورتی هست که تو نرم افزار انجام میشه و به صورت خودکار بهبود میابد
عزیز من اگه بخوام درست اینجا بنویسم که خیلی ها سردرنمی یارن پس عامیانه توضیح میدم دوم این مشکل موقعی که ماداشتیم و یا با دستگاهی که ما تست میکردیم وجود نداشت و بنده هم به صورت کلی در بالا فقط دلایلی که میتونه این موارد رو ایجاد کنه نام بردم و توضیح دادم و به قطع هم نگفتم ایراد دستگاه هست شما هم برای اینکه مطمئن بشی ببر نمایندگیش و همون جا بایه دستگاه دیگه مقایسه کن چون حتی ممکن هست ایراد از اسپیکر شما باشه
این ایراد در سرعت تعویض هم به علت اضافه شدن 2 کانال خارج از استاندارد به سیستم ----t هست که باعث میشه پهنای باند ثابتی برای تعداد شبکه بالاتر مصرف بشه و در نتیجه باید فشردگی و... افزایش یابد تا بشه این شبکه ها رو اضافه فرستاد استاندارد ----t برای ارسال 8 شبکه تلویزیونی و8 شبکه رادیویی رو برای ارسال از طریق یک سیگنال مناسب میدونه و دقیقا دوبرابر این استاندارد میشه ----t2 که هیچ کدومش شامل حال ایران نیست و بینابین هست به هیمن علت سرعت تعویض کانال افزایش یافته این ایراد تو بیشتر دستگاه ها ایجاد شده
بعدش هم شما چرا همش به من گیر میدن مگه من مجبورتون کردم برید بخرید شما خودتون تحقیق میکردین و تستش میکردین من طبق تستی که از دستگاه ها گرفتم جواب هارو نوشتم
عزیز این ادرس سایتش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من خطای پایگاه داده میزنه زنگشون بزن بهشون بگو خوب