درست میفرمایید دوست عزیز تلوزیون قبلیم crtسونی بود ونسبت تصویر رو هم تغییر دادم بازم نشد
Printable View
درست میفرمایید دوست عزیز تلوزیون قبلیم crtسونی بود ونسبت تصویر رو هم تغییر دادم بازم نشد
والا من اون موقع که مشکل شروع شد سر کار بودم. اهالی خونه هم میگن کاری نکردن که بعید می دونم راست بگن!نقل قول:
نماینده فروش بهم گفت احتمالاً چند تا دکمه رو با هم زدن که قفل کرده.
نسبت رو بزارید رو همون 16:9 باشه. تغییرش ندید که با IR و جاموندگی تصویر مواجه نشید.نقل قول:
من هم تلویزیون قبلیم CRT پاناسونیک بود. اما VT30 تو تصاویر SD کاملا از نظر کنتراست و غلظت رنگ و طبیعی بودن تصویر به CRT قبلیم برتری داره. جزئیات تصویر هم توش بیشتره.
با کوچ کردن از CRT به پلاسما کیفیت تصویر SD که دارم خیلی بیشتر از قبله.
برام تعجبه که شما میگید کیفیت بد شده!
حتماً تنظیمات را خوب انجام ندادید. از رسیورم میتونه باشه. اگه ----- HD بگیرید یه 10 - 15 درصدی کیفیت رنگ تصاویر SD بهتر میشه. نویزشم یه مقدار جزئی کم میشه.
با رعایت این موارد از فاصله 3 - 4 متری تصویر SDش زیاد با HD فرقی نداره.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من قبلا خدمتتون عرض کردم ، همون طوری که بارها تو این تایپک گفته شده تنظیمات خاصی برای تصاویر SD وجود نداره و بیشتر سلیقه ای هستش . و در مورد ----- که فرمودید من در حال حاضر با یه ----- معمولی star sat که دست دوم تر تمیزش رو میتونی با پنجاه هزار تومن تهیه کنی ، تصاویر قابل قبول و با کیفیتی دارم و مثل شما بیشتر استفاده هم از همین شبکه هاست . تی وی رو هم رو مد نرمال گذاشتم و به هیچ وجه با مسائلی که شما گفتید روبرو نشدم و رنگ پوست طبیعی ، البته تو بعضی از شبکه ها اشباع رنگ کمی بیشتر میشه ویا کیفیت تصویر یه مقدار کمتر میشه که خوب این از دست من وشما خارج وبه اون سورسی که داره پخش میشه بستگی داره و در کل تصاویر SD تو تمام تی وی های دیگه هم همین طور هستش و به هیچ وجه نمیتونی انتضار کیفیت تصاویر HD رو داشته باشی . ولی در کل تصاویرSD در پلاسماها مخصوصا این مدلها از کیفیت خیلی خوبی برخوردار هستند و خوب مطمئنا تصاویری که بچه ها تو همین فریوم رو گذاشتند باید دیده باشی و اگه تصاویر شما این کیفیت رو ندارند ، باید یه مشگلی در کار باشه ، اگه میتونی سعی کن یه دونه از همین رسیورها رو تهیه کنی ، چون جناب پونل هم در گذشته یه ----- معمولی داشتند و عکسهای تصاویر SD توی فریوم رو از همین ----- خروجی گرفتند و تو سایت قرار دادند ، من متاسفانه دوربین خوب در دسترس ندارم وگر نه چند تا عکس برات میگرفتم تا باور کنی و خیالت از این جهت راحت بشه .
در ضمن کیفیت تصاویر SD در پلاسماهای vt و st از بسیاری از تی وی های هم رده وحتی بالاتر بهتر بوده ، میتونی تو فریوم های خارجی و یا همین فریوم به جداول تستها یه نگاهی بندازی .
در آخر هم میتونم این رو بهت بگم که مطمئن باش در مقابل تحقیق و هزینه ای که کردی یکی از بهترینها نصیبت شده و گذشت زمان این موضوع رو بیشتر و بیشتر به شما ثاب ت میکنه .
موفق باشی
این تصویر SD من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی :
سایز اصلی :
سایز اصلی :
سایز اصلی :
اگه شبکه SD کیفیت نسبتاً مناسبی داشته باشه و 16:9 باشه مثل عکس آخری خیلی طبیعی نشونش میده. به رنگ پوستش دقت کن.
تو این عکسها رسیورم Starsat x95 بود.
آقا پونل میشه تنظیمات رو برای شبکه های داخلی برایمون بزاری ما روی50 st30 پیاده کنیم .
کنتراست 75
روشنایی +10
رنگ 50
وضوح 60
توازن رنگ سرد
رنگ درخشان روشن
حالت صرفه جویی خاموش
pnr خاموش
intelligent fram creation خاموش
تشخص آهنگ فیلم روشن
تقویت کننده تصویر خاموش
پانل کناری زیاد
اسکن مضاعف 16.9 روشن
گرداننده پیکسل اتوماتیک
با این تنظیمات راضیم ولی خوب چیزی که دارم برای تی وی شما میبینیم از تی وی من گیرا تره ..میشه تنظیمات رو تی وی خودتون رو برای شبکه های دیجیتال داخلی برام بزارید اعمال کنم ببنیم چطور میشه..
با تشکر
هر چی زمان بگذره بیشتر به خودت مببالی با این انتخابی که کردی ...شک نکن ...به جرات میتونم بگم در 90% افرادی که برای اولین بار از پلاسما استفاده میکنن این اتفاق میفته ولی با گذشت زمان و کمی تنظیمات سلیقه ای سری دیگه ای که خاستی تی وی بخری اگر بودجش رو داشتی OLED میخری اگرم نداشتی شک نکن میری سراغ پلاسما بازم . به تحقیق این را بیان کردم براتون عزیز دل برادرنقل قول:
تنظیمات من :نقل قول:
contrast : 75 تا 100 (به دلخواه)
Brightness : 0
Color : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Vivid Colour : On
color Balance : Cool
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Gamma : 2.2
Intelligent Frame creation: Max
Resoulation Enhancer : Max
Side Panel : High
16:9Over Scan : On
Pixel Orbiter : On
پس طبق منو فارسی، شما این 4 گزینه رو باس روشن یا روی حداکثر مقدارش تنظیم کنید تا تلویزیون upscaling خوبی داشته باشه و نویز هم کم بشه.
وضوح
pnr
intelligent fram creation
تقویت کننده تصویر
گرداننده پیکسل همیشه روشن باشه (نه اتوماتیک) که جاموندگی موقت به حداقل برسه.
روشنایی باید 0 باشه تا اشباع رنگ ها و کنتراست تصویر حفظ بشه. در منو من 0 حد وسطه. پس اگه منو شما 0 تا 100 هست باید روی 50 باشه.
دوستان قیمت VT30 50 اینچ تو بازار الان چنده؟
4,200,000 تومن