آره راحت شدي؟:n02:نقل قول:
اگه اطلاعات جديدي كشف كردي به منم بگو:دي
Printable View
آره راحت شدي؟:n02:نقل قول:
اگه اطلاعات جديدي كشف كردي به منم بگو:دي
بچه ها کسی میدونه شماره پاس ماناماد اهواز چنده ؟ من هر چی به 2227007 میزنگم اشغاله چه خاکی توی سرم باید بریزم؟
همین الان از دفترشون اومدم . سرویسم رو به 512 نامحدود تغییر دادم . جالبه خودشون میدونن سامانه پیغام میده اصلا هیچی ازم نخواست ! شماره تلفن زد تو سیستمش پول رو گرفت گفت برو به سلامت :n02: البته من دورم 1 تمام میشه و بهش گفتم که میخوام همون موقع سرویس جدید فعال بشه . ازشون هم سوال کردم برای این سیستمشون گفت نمیشه باید حتما بیای اینجا کارت بکشی !! به خدا انقدر هوا گرم بود اصلا حال و حوصله بحث نداشتم ! هیچی دیگه برای تغییر سرویس باید حضوری برید هیچی هم نمیخواد جز پول :n02:
داداش سرعت دانلودد چنده؟منم آسیاتک نامحدود 512 دارم سرعت دانلودم 30-45 اگه مخابرات بهتر باشه بیام بگیرمنقل قول:
ظاهرا سرعت های واقعی شدهنقل قول:
البته مطمئن نیستم برای همه اینجوری باشه
حداقل تا جایی که من می دونم واقعی شده
ویراایش شدنقل قول:
خیر دوست عزیز میشه تمدید کرد ! ولی در صورتی که همون سرویس خودتون تمدید کنید . اگر 256 دارید و میخواید 512 یا 1 مگ بگیری باید بری دفترشون یا پول نقد بدی یا کارت بکشی . کلا از سرویس پایین تر بخوای بری بالاتر باید حضوری بری !!نقل قول:
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
ویرایش: ببخشید پست تکراری شد حذفش کنید
میدونم جاش اینجا نیست
اما مودم خوب و یه پورتِ (فقط واسه pc) ولی wi-fi دار (4 تا گوشی میخوان بش وصل شن :n02:) چی هست؟
همین مودمی که خود سایت مخابرات میده خوبه؟