@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قبلا از اطلاعات شما استفاده کردم و با بعضی از حرفهای شما موافقم
اما اینکه کارمزد پیامک رو هم دزدی می دونید یا کارمزد کارت از غیر خود بانک رو هم میارید تحلیلهای شما رو با تشکیک مواجه می کنه
اینکه به شما اعلام می کنن ارایه این خدمت سالانه ده هزار تومن کارمزد داره دزدیه؟ بانک ملت تا درخواست مجدد نکنی برات فعال نمی کنه. خلاصه بعضی از حرفهای شما خیلی از انصاف به دوره
به هر حال بانکها هزینه هایی دارن و غیردزدی ترین کارشون همینه که میان اعلام سراسری می کنن و خدمات میدن. البته همه بانک ها شرایط رو به نفع خودشون تغییر میدن و از دست من و شما کاری برنمیاد مگر اینکه اطلاعاتمون رو بالا ببریم و گرفتار تله های اونها نشیم.
ضمنا شما که اینقدر تحلیلهای آنچنانی می کنید نمی دونم چرا اختلاس رو اختلاص می نویسید و سوبسید رو هم سوپسیت
اصلا اشکال سیستم بانکی ما از نظر من اینه که بر اساس خرید و فروش پوله و تنزیل های کلان بانک مرکزی و امثال طرح اخزا که دوستمون گفتن همش معاملات ظاهری پوله
در حالی که در قوانین اولیه اسلام معاملات پولی فقط به شکل نقدی مجازه و به اصطلاح فقها تقابض در مجلس معامله لازمه. یعنی اگر این نظریه دوباره در بین فقهاء تقویت بشه عرض می کنم اصل و اساس روشهای بانک مرکزی خلاف شرعه همش تنزیل دین هست حالا یا دین واقعی یا دین ظاهری
اساسا برخی از فقهای متقدم ما صریحا فروش دین به شخص ثالث رو به غیر ممنوع اعلام کردن و طلبکار فقط می تونه دین رو به خود بدهکار زیر قیمت طلبش بفروشه نه شخصی غیر از بدهکار که میشه شخص ثالث