سلام یه سوال داشتم اینکه اگه یه سرویس 3 ماهه بگیری و مثلا 1 گیگ در پایان 3 ماه بمونه و بلافاصله واسه 3 ماه دیگه اقدام کنی اون 1 گیگ روی 3ماه جدید میاد؟
Printable View
سلام یه سوال داشتم اینکه اگه یه سرویس 3 ماهه بگیری و مثلا 1 گیگ در پایان 3 ماه بمونه و بلافاصله واسه 3 ماه دیگه اقدام کنی اون 1 گیگ روی 3ماه جدید میاد؟
خیر نمیاد.اگه زودتر اقدام کنین تا وقتی که شارژ به همراه اعتبار زمانی دارین اینترنتتون وصل هست.اگه شارژ کنید و حجم تموم کرده باشید همونجا بدون توجه به مدت زمانی اون شارژ فعال میشه.:20:نقل قول:
اول اینکه من خودمم قبلا شبی تا سه گیگ از صبانت دانلود داشتم ولی همانطور که گفتم یه مدتی اینجوری سرویس میدن ولی بعدش تلافیشو در میارن چون به صورت دوره ای سرعت در مناطق کم و زیاد میشه که باید باسرعت 15 تا حداکثر 20 دان کنی (ایشاا... خودت تجربه اش میکنی:31:)نقل قول:
مخابرات رو شما میگی حجمیه و رایگان نداره فک کنم زیاد در جریان ماجرا نیستی همینجوری یه چیزی میپرونی قیمت سه ماهه صبانت+ رایگان بیخوده شبانه اش = 128 حدود 29000 تومن هزینه سه ماهه مخابرات بدون رایگان 21000 تومن اگه رایگان هم بخوایی داشته باشی 4000 تومن هزینه اضافی دریافت میکنن که به گفته همین کسی که داره استفاده میکنه سرعتش دیوانه است شما یه تست بکن اخرایی که شارژت خواست تموم بشه حدود 100 مگ دیگه مونده بود برو از صبا رزرو بگیر و شارژت که تموم میشه و وقتی که میخواد بره رو شارژ رزروت دیسکانت که کنی مینی دقیقا همون مقدار که قبل از رزرو داشتی همون مقدار از اون کم شده (یکی دیگه از حقه های صبانت) برسیم به شاتل شما دوستت حتما مشکل داره سرعت دان 128 شاتل روزانه 240 شبانه 200 تا 230 (رایگان شبانه رو میتونی تا یه حجم مشخص توی هفته استفاده کنی مثلا 4 روز در هفته) برای روز تولدت 2 گیگ هدیه برای مناسبتا بین 500 مگ تا 1 گیگ هدیه عید نوروز خرابیها و.... هدیه بالاخره اینجوری بگم نمیشه توی سه ماه حجم کم بیاری در صورتی که صبانت یکم بخوایی به راه دلت استفاده کنی سر 1.5 2 ماهه حجمت ته کشیده بدو برو 29 تومن دیگه بریز به جیبشون یادم نرفته اینو هم بهت بگم صبانت برای سه ماه 5 گیگ میده شاتل و مخابرات 6 گیگ برای سه ماه که اگه همون یک گیگ رو حجم اضافه بخوایی از صبا بگیری 5200 تومن هزینه رو دستت میذاره برای ساپورت خدماتش هم دعا میکنم سروکارت بهشون بیفته چون تا خودت تماس نگیری متوجه نمیشی باید تجربه اش کنی
نخیر دوست عزیز سه ماه که تموم شد هر چی که مونده باشه سوز میشهنقل قول:
موفق باشید
دوست عزیز ببخشید شما مخابرات کدوم شهررو داری می گی که همچین سرویسی می ده؟نقل قول:
والا ما که همچین خدماتی نشنیدیم که مخابرات بده.حداقل کسی نگقته.نقل قول:
در مورد شاتل هم من بیخبر نیستم.شما میتونی بری تو تاپیک کسانی که شاتل دارن سرعتشون رو بپرسی.:27:
در مورد ساپورت صبا هم عرض کردم که منم راضی نیستم.زیادی میپرونن.:31: مخابرات بعنی از صبا تو پشتبانیش بهتره؟؟؟؟ تا جایی که میدونم اصلا جیزی حالیشون نمیشه.حالا نمیدونم ما رویایی هستیم یا شما.
فقط من در مورد حجم خوری صبا ، منطقه ای بودن ( یعنی مثلا اینجا تا چند ماه خوبه شما که جای دیگه هستین بد هست کلا)موفقم.البته من خودم خیلی وقته شبانم خوبه.از تابستون.تازه بهترم شده.:31:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
در پینگ هم من از دوستم که شاتل داره بهترم.(البته به فاصله از مرکز مخابراتی هم ربط داره.ما که نزدیک هستیم)
نقل قول:
دوست عزیزی شما درست میگی و من باید isp رو عوض کنم و اینکه میگم مجبورم به خاطر اینه که این بنده خدایی که به ما نت میده هم محلیه و یه جورایی تو رودرواسی هستم
من رفیقم کافی نت داره و یه سرویس 512 گرفته وقتی حتی 1 سیستمش هم روشنه به زور صفحه باز میشه اما من با صبا لود صفحه بهتری دارم و زمانی که دان میکنم اینترنت دانلود منیجر سرعت و ترنسفر ریت رو میزنه 110 تا البته در بهترین حالت که عموما به همین شکله اما اگه فایل حجیم تر باشه یا چند تا دانلود باشه خوب تا 70 هم میرسه و شبانه هم بین 70 تا 30 اما خدا ولیلی قعطی کمی داشتم و کارم هم فقط به خاطر دزدی از حجمم به پشتیبانیش کشیده حالا دوستان پیشنهاد میکنن با کدوم ای اس پی کار کنم بهتره یا همین صبا رو نگه دارم ( 128 سه ماهه ماهی 3 گیگ سه ماهه 9 گیگ ) شنیدم مخابرات و شاتل بهترن درسته
در حال حاضر سرعت شما چقدره؟
سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید:
اکانت من تاریخ 16بهمن تموم میشه. حالا میخوام نامحدود 512 بگیرم که ماهی 25600تومنه. چون خیلی دان دارم. حالا می خوام ببینم سرعتش چه جوریه. خواهش میکنم هر کسی که داره اطلاع بده.
در ضمن اکانت فعلی من 1mbسه ماهه جمعا6gbکه54600تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری از دوستان تو همین تاپیک گرفتند سرعتشون خیلی پایین بود و عوض کردندنقل قول: