نمی دونم ... من خودم و سه نفر از دوستان و آشنایانم همین مودم رو داریم و جالبه که همه این مشکل رو داریم و باتغییر استاندارد از ان به جی مشکل حل شده ... تصور می کنم مشکل از مودم باشه چون همونطور که عرض کردم کارشناس ایرانسل هم تائید کرد ...نقل قول:
Printable View
نمی دونم ... من خودم و سه نفر از دوستان و آشنایانم همین مودم رو داریم و جالبه که همه این مشکل رو داریم و باتغییر استاندارد از ان به جی مشکل حل شده ... تصور می کنم مشکل از مودم باشه چون همونطور که عرض کردم کارشناس ایرانسل هم تائید کرد ...نقل قول:
راستش ما خط تلفن نداريم...به نظر شما خريد خط تلفن + مودم وايرلس + سرويس 128 مخابرات به صرفه تره يا وايمكس ايرانسل؟ سرويس وايمكس مبين نت بهتر از ايرانسل نيست؟؟نقل قول:
فکر نمیکنمADSL ارزش این همه دردسر رو داشته باشه کاملا بستگی به استفاده شما از اینترنت داره اگر مصرفتون در حد وب گردی و اینجور چیزاست همون وایمکس رو تهییه کنیدنقل قول:
ولی اگه اهل دانلود هستین وایمکس راضی تون نمیکنه
در ضمن بنظر من بین سرویس های محدود ایرانسل 512 از بقیه بهتره چون با چهار گیگ راحت تر میشه یک ماه رو سر کرد نسبت به 3 گیگ 128 یا 256
اگر سرعت برات مهمه به هيچ وجه سراغ مخابرات نرو كه پشيمون ميشي من الان مخابرات دارم دارم پس ميدم ايارنسل بگيرم. adsl خواستي بگيري مخابرات نگير ولي اي دي اس ال به دردسرهايي كه داره ارزش نداره.نقل قول:
بنده مودم 105 رو دارم مشکل قطع و وصل هم چند روز هست که حل شده. مثل قبل ثابت کار می کنه.
سلام.خسته نباشین.ممنون از همه بخاطر نظرات و راهنماییهاشون
ولی یه مسأله خیلی مهم برای من!!!! لطفا کمک کنید
ما تو محدوده زرد هستیم . میخوام هزینه مودم فضای باز ندم. از طرفی adsl هم نمیتونم بر دارم و از طرف دیگه اینترنت با قابلیت wifi نیاز دارم!
لطفا راهنمایی کنید که اگه مودم داخلی بر دارم چه مشکلاتی پیش میاد؟
وکسی هست که تو منطقه زرد باشه و الان در حال استفاده از وایمکس ایرانسل باشه؟
مطمئن باشید که اگر شما ثبت نام کنید و مودم داخلی انتخاب کنید از طرف ایرانسل با شما تماس میگیرن و میگن که چون خونه شما در محدوده زرد هستش و چون در محدوده زد سیگنال ضعیف هستش نمیتونید مودم داخلی انتخاب کنید و ثبت نام شما لغو میشود. این اتفاق برای یکی از دوستانم هم افتاد
نقل قول:نه دوست عزیز .. این مسئله همیشه هم حاکم نیست ... دلیل اصلی اون هم به روز نبودن نقشه ایرانسل هست و توسعه شبکشون رو در نقشه لحاظ نکردن .... در نتیجه ممکنه شما در قسمت زر نقشه باشید اما بتونید از مودم داخلی استفاده کنید ... نکته بعد هم اینکه بر فرض اینکه شما در محدوده آنتن دهی مودم های داخلی هم اگر نباشید، زمانی که کارشناس باهاتون تماس بگیره می گه که شما نمی تونید از مودم داخلی استفاده کنید و باید مودمتون رو به مودم فضای باز تغییر بدین. حالا اگر شما تمایل داشته باشید که این اتفاق می افته در غیر اینصورت ثبت نامتون لغو میشه .... پس بهتره که اول با مودم داخلی ثبت نام کنید ...نقل قول:
میگما پینگ مت مبین نتی هل از شما ایرانسلی ها بهتر شده ها!!از 400 500 اومدیم به 215
:21::27::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام بدونم این اینترنتهای پیزوری چی هست که انقدر به هم فخر می فروشید طرف پهنای باند 100 مگ تو اروپا زیر دستشه انقدر فخر فروشی نمیکنه .نقل قول:
512 ایرانسل با مودم bm632 فقط با یک خط چراغ :
سرعت آپلودش خیلی کمه.
کد:Pinging google.com [74.125.230.116] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.230.116: bytes=32 time=372ms TTL=50
Reply from 74.125.230.116: bytes=32 time=214ms TTL=50
Reply from 74.125.230.116: bytes=32 time=298ms TTL=50
Reply from 74.125.230.116: bytes=32 time=257ms TTL=50
Ping statistics for 74.125.230.116:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds: