سلام بر اساتید عزیز.
آیا میشه صدا رو مستقیم از لپ تاپ به سینمای خانگی بوسیله فیش HDMI منتقل کرد؟
اینم بگم که TV به سینما متصل نیست. میخوام مستقیم از لپ تاپ رو سینمای DENON 1311 صدا داشته باشم.
Printable View
سلام بر اساتید عزیز.
آیا میشه صدا رو مستقیم از لپ تاپ به سینمای خانگی بوسیله فیش HDMI منتقل کرد؟
اینم بگم که TV به سینما متصل نیست. میخوام مستقیم از لپ تاپ رو سینمای DENON 1311 صدا داشته باشم.
فقط همین پایونیر و دنون رو میتونین انتخاب کنید با این بودجه. دنون حجم صدای کمتری داره ولی به میزان خیلی کمی تفکیک صداش بهتر هست. از نظر ظاهر هم خیلی کوچیکتر که برای من مهم بود و واسه همین 77 خریدم.نقل قول:
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
بله میشه فقط یه کابل لازم دارید. دقیق نمیدونم ولی فکر کنم کارتهای ATI این کار رو بهتر انجام میدند و nvidia بعضی از کارتهاش تا همین چند وقت پیش این قابلیت رو نداشتند. الان رو نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
.
. بلوسنس +T14 :5:
. خـوش باشیـد :8:
.
سلام دوستان
راستش من الان یه ----- دارم و میخوام یه گیرنده دیجیتال هم بخرم که امکانات زیر را داشته باشه :
قابلیت ضبط از -----
قابلیت ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در فرکانس غیرمشترک ( یه جا تبلیغ یه گیرنده را دیدم که این امکان را داشت )
حالا میخواستم بدونم چنین دستگاهی وجود داره یا نه؟ NOVATRON NTR83D این قابلیت ها را داره ؟ ( چون کاملترین گیرنده ای هست که تاکنون دیده ام )
یا اینکه برای اینکه بتونم از ----- هم ضبط کنم باید یه رکورد جدا بخرم؟
با تشکر فراوان
سینما هم Denon 1311 هست که HDMI Version 1.4 هست.کد:http://sarzamin.ir/index.php?productID=1166
حالا اگه بخوام بدون اتصال به TV و مستقیم صدای لپ تاپ رو بدم به سینما فیش HDMI با ورژن 1.4 بگیرم، جواب میده؟ یا اینکه حتماً 1.3 باید بگیرم؟
ببخشید. فکر کنم سوالم بیشتر به لپ تاپ مربوطه تا سینما خانگی.
به پلیر و آمپلی فایر مربوطه. باید اون دستگاه صدای 5.1 یا 7.1 رو ساپورت کنه و بشه بهش این نوع اسپیکرها رو متصل کرد. یعنی علاوه بر ساپورت نرم افزاری صدای 5.1 باید خروجی اپتیکال واسه اتصال به اسپیکر 5.1 یا 7.1 داشته باشه.نقل قول:
سیستم ضبط 5.1 هم هست که بهش میگن Dolby Digital 5.1 یا DTS و روی فیلم های HD و حتی DVD و تعداد خیلی محدودی فایلهای موسیقی وجود داره.
سینماهای الآن اکثراً 5.1 شدنه.
این دو محصول مال دو کارخانه متفاوت هستند و از نظر تیونر با هم تفاوت دارند.نقل قول:
از همه نظر لومکسی 3605 چیزی از تی 14 کم نداره ، بلکه یک DVD پلیر هم زیاد داره!
بلوسنس یک سال گارانتی تعمیرات بدون اجرت ( با دریافت هزینه قطعات) بیشتر از لومکسی داره ولی لومکسی خدمات ارزانتری داره.
تنها مشکل 3605 کوچک بودن سایز فونت زیر نویس فارسی اون در حالت پخش فیلم از روی هارد است ( آپدیت ظاهراً در راه است یا آماده شده را دقیقاً نمی دونم)
در عوض این مشکل لومکسی 3605 از لحاظ گیرندگی قدرت بیشتری نسبت به بقیه برندهای موجود داره، و تفاوتش کاملاً محسوس است.
این دستگاه ها یک HD پلیر حرفه ای نیست! بلکه یک گیرنده دیجیتال حرفه ای با قابلیت ساپورت فیلم های FullHD است و فیلم های فول اچ دی 1080P را ساپورت می کنه.
شما نباید انتظاری که از یک HD پلیر 200 هزار تومانی دارید را از یک گیرنده هم داشته باشید:31:
مسلماً اگه 200 هزار تومان پول برای گیرنده دیجیتال بدهید اون هم قابلیت های بیشتری در اختیار شما می گذاره:20:
DVD پلیر دستگاه چیز خاصی نیست!:8: شما یک DVD معمولی که بخوای بخری باید حداقل 35 الی 40 هزار تومان پول بدهی ولی در این دستگاه به دلیل حذف یک بسته بندی ، یک واسطه جهت فروش، یک پوسته از دستگاه DVD و استفاده دو دستگاه از یک بسته بندی و یک پوسته (قاب فلزی) شما پول کمتری میدی.
دستگاه هم دوکاره نیست! دوتا دستگاه توی یک بسته بندی است که به صورت کاملاً جدا از هم کار می کنه و شما به جای دوتا کنترل یک کنترل در دست خودتون دارید. جدا بودنش به این معنی است که شما اگه از DVD پلیر استفاده کنی قسمت گیرنده دیجیتال کاملاً خاموش است و اگه از گیرنده استفاده کنی قسمت DVD کاملاً خاموش است.
علت این امر پایین آوردن مصرف برق دستگاه ، استهلاک کمتر در دستگاه است
هم قیمت بودنش هم کاری به کیفیت نداره و بحث رقابت بین دو توزیع کننده است:10:
سلام دوستان.من جدیدا یه پلاسمای 50 اینچ پانا خریدم.مدل st30 .میخام براش یه سینما بخرم.راهنمایی میخاستم:
بودجه حدود حداکثریک تومن
اولویت ها: کیفیت صدا(قدرت زیاد مهم نیست)و کیفیت پخش موسیقیش بالا باشه
ساپورت کامل انواع فرمت ها بخصوص mkv و mp4 و فیلمهای بلوری سه بعدی
ترجیحا بیسیم باشه
ظاهرواندازه ش زیاد مهم نیست
ساپورت نرم افزاریش خوب باشه
باهاردهای اکسترنال ظرفیت بالا مشکلی نداشته باشه
ضمنا بهترنیست از مارک پانا بخرم؟
شما یک گیرنده دیجیتال احتیاج داری که دو تیونره باشه و قابلیت ضبط داشته باشهنقل قول:
این گزینه هم داره اگه با قیمت حدود 200 هزار تومانی اش مشکلی نداری برو بخر