1-یکی از فامیلاتون عضو هییت علمی باشهنقل قول:
2-فوت پدر یا مادر
3-ازدواج
4-بیماری خاص
Printable View
1-یکی از فامیلاتون عضو هییت علمی باشهنقل قول:
2-فوت پدر یا مادر
3-ازدواج
4-بیماری خاص
این قضیه پیش ثبت نام چیه که از الان توی سایت دانشگاه ما گذاشتن؟؟اسم استاد ندارن که ؟رو چه حسابی باید واحد بردارم؟یکی یه توضیح کامل میده؟اصلا باید بردارم یا نه؟
اگه کسی میدونست جواب میداد عزیزمنقل قول:
دانشگاه شما رو یکی دیگه باید بدونه؟؟
تشریف ببیرین خوده دانشگاه بپرسین قضیه چیه
ببخشید اقای محترم!نقل قول:
فکر کردم که این داستان برای همه دانشگاه ها هستش!نمیدونستم فقط ماله خودمونه!
چشم چون شما گفتی میرم از دانشگاهمون می پرسم
سلام دوستان. خواهش میکنم پس از خوندن کامل قضیه زیر، این سوالی که برای ما پیش اومده رو حتما جواب بدین.
من ورودی 87 کارشناسی کامپیوتر هستم.
یادمه موقع ثبت نام از ما گواهی پایان تحصیلات پیش دانشگاهی خواستند و ضمنا تو اون برگه ثبت نام نوشته شده بود علاوه بر گواهی، حداکثر ظرف مدت دو سال اصل مدرک پیش دانشگاهی رو هم به دانشگاه ارائه بدید که متاسفانه من گواهی رو دادم ولی اصل مدرک رو پشت گوش انداختم و تا الان که دو سال گذشته اینکار رو یادم رفته که انجام بدم. البته از یکی از بچههای ورودی 86 هم پرسیدم اون هم هنوز اصل رو نداده بود و تا الان که مسئلهای پیش نیومده.
حالا الان میخوام بدونم خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد؟ آخه بعضیها میگن ممکنه یه دفعه مجوز شرکت در امتحانات رو از دست بدی !!!
ایا ممکنه این مشکل برام پیش بیاد ؟؟؟ آخه پیش دانشگاهی ما هم اصل مدرک رو نداد تا ما سریع بدیم و متاسفانه این قضیه گذشت تا الان.
خواهش میکنم راهنمایی کنین آخه بدجوری از این مسئله میترسم و این که خدای نکرده یه دفعه مشکلی پیش بیاد و نتونم سر جلسه امتحانات این ترم شرکت کنم.
سلام
مهم مهم مهم مهم...
دوستان اگه میشه سریع تر این سوال رو جواب بدید
من تازه واردم نمیدونم چطور باید واحد حذف کنم
میخوام یکی از درسام رو حذف کنم و امتحان پایان ترمش هم نزدیکه (دو هفته دیگه) باید چکار کنم که حذف شه؟
از یکی از دوستام پرسیدم گفت سره جلسه غیبت کن ولی میترسم اشتباه گفته باشه و صفر رد کنند
اصلا الان میشه حذف کرد یا باید زودتر اقدام میکردم؟
دستم به دامنتون
نترس:31: طوری نیستنقل قول:
کم و کسری باشه اسم رو میزنن تو برد.
این طور هم نیست که میگن.
سلام دوستان
میگم من میخوام انتقالی بگیرم
گقتن کفالت اگه بگیری ( سرپرستی ) میتونی انتقالی بگیری . سوالم اینه که کفالت چطوری پدرم بهم بده ؟ از دادگستری ؟ یا ار محضرها ؟
راستی حداکثر چند ترم میشه مرخصی گرفت ؟
ممنون
دوستان من ترم بهمن میخوام برم ثبت نام کنم .
برای گرفتن تخفیف برای فرزند رزمنده ها و ایثارگران ها قبل از ثبت نام اقدام کنم یا بعدش؟
راستی العان کل شهریه رو می گیرن (نمیشه قسطیش کرد)
از کدوم ترم میشه نصف شهریه رو وام برداشت.
بهتره قبل از ثبت نام اقدام کنی که وقتی رفتی دانشگاه کار رو تموم کنینقل قول:
شهریه ثابت رو میگیرن ، حدود 450 تومن ،کل شهریه رو میشه قسط بندی کرد،
برای وام هم هر ترم میتونی وام بگیری. از ترم اول تا آخر
موفق باشی