مومن و انسان صالح همه کارها را با دقت و استحکام انجام میدهد
پیامبر اکرم(ص)
Printable View
مومن و انسان صالح همه کارها را با دقت و استحکام انجام میدهد
پیامبر اکرم(ص)
اینو حتمااااااااا بخونید
سختی ها موقعی اغاز میشوند که از روبرو شدن با مشکلات بگریزی
از چه روشي حل ميكني ؟!نقل قول:
اگه از دايره مثلثاتني بري خيلي راحته .
نقل قول:
به به اقا امیر . شرمنده کردی ما رو . اون سوالهایی که به ما داده بودن چه فرقی داشت با ماله ما ؟؟:13:
تو رفتی سوالهای امتحان صبح رو حل کردی بعد نتونستی واسه خودت رو حل کنی ؟. مگه رمزینه رو تا پیوستگی نخونده بودی ؟ مگه نگفتم اثبات کنید های فصل اول / پیدا کردن ریشه های معادله / مشتق ترکیب توابع / مجانب / از سوالهای مهم هستند و حتما میاد ؟
پس چرا 10 میشی ؟ هان
امیر خدا بهت رحم کنه با گرز رستم اومده براتنقل قول:
اون هم همین راه حل هست دیگه. فقط شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرض کردید و پاسخنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هر ضریب دیگهای (کوچکتر مساوی یک) از x که فرض کنید باز هم جواب درسته...نقل قول:
درست حل کردی . اگه دقت کنی پایین کلید سوالات نوشته مصححین به راه حلهای درسته دیگه نمره بدن و نگران نباشید
زیاد به اینی که نوشته دل خوش نکنیننقل قول:
سلام !!
عجب تاپیک جالبیه !!!
یکی هست منو کمک کنه !؟ :41: آقا من تا چند هفته پیش که اصلا نبودم و سر هیچکدوم از کلاسامم نرفتم هنوز و هیچی هم بلد نیستم ! امتحانای ترم یکمم افتاده اسفند ! الآن چیکار کنم ؟! خیر سرم تیزهوشانم هستم !!!! خیلی هولم دارم دیوونه میشم خیلی عصبی شدم :41::41: تا 2 سال پیش همیشه رتبه های دو رقمی تو استان و کشور و این مسخره بازیا میاوردم ولی الآن ....
هی ....
تقصیر هرکی هست که منو به این حال انداخت خدا خیرش نده :47::47::47::47:
راستي بچه ها خبر ندارين ثبت نام دانشگاه آزاد كي شروع ميشه ؟؟
-----------------------------------------------
در ضمن هر كسي كه چيزي در رابطه با چگونگي تكماده پيش دانشگاهي ميدونه بهم بگه ممنون ميشم !!!