به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بود
البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
ببخشید سرتونو درد آوردم
موفق باشید