دوست عزیز شما برنامه tuneup util..... رو نصب کن و در قسمت fix common problems مثل عکس زیر عمل کن درست میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز شما برنامه tuneup util..... رو نصب کن و در قسمت fix common problems مثل عکس زیر عمل کن درست میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دستوری که تو xp تو cmd می نوشتیم برای 7 هم اجرا میشه *shutdown -s -f -t به جای ستاره زمان رو بر حسب ثانیه بنویسید.نقل قول:
:11::11::11:نقل قول:
سلام دوستان
من با یه مشکل خاص برخورد کردم هر کاریش میکنم درست نمیشه
دیوونم کرده
هر فولدری که باز میکنم در یک پنجره جدید باز میشه
رفتم تو فولدر اپشن اونجا هم تنظیماتش درسته
ویندوز 7 اولتیمیت نصب کرده بودم رفتم ورزن جدیدش رو گرفتم تا 3 روز درست بود ولی داشتم با سیستم کار میکردم سیستم رو ریستارت کردم خراب شد و همه فولدر ها و درایوها و حتی پوشه ها و گزینه های داخل کنترل پنل رو همه و همه رو در یک پنجره جدید باز میکنه.
خواهشن کمکم کنید
دیوونم کرده
نقل قول:
سلام عزیز
مثل اینکه فراموش کردی چی گفتم
گفتم تمام فایلهای اجرایی exe به صورت اینترنت اکسپلورر باز میشن یعنی خود فایل باالا نمیاد صفحه ی مرورگر میاد از میپرسه ذخیره شود فایل من میزنم آره باز اگه باز کنم همینطور ادامه داره
دوست ندارم ویندوزمو عوض شه
کمک
نقل قول:
شاید ویروسی شده درایوراتون :27:
سلام!
اساتید فرض کنید فلشی ویروسی شد، بعدش ویروسه اومد و یه سری از فایل ها و فولدرها رو دستکاری کرد یهنی hidden کردشون
حالا من می خوام تیک hidden رو از properties بردارم اما نمیشه(یعنی این تیک غیرفعاله)، راه حل پیشنهادی شما چیه؟؟
سلامنقل قول:
شما تو بخش اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنید بهتر جواب می گیرید.این تایپیک رو ببینید.
روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2093318&postcount=1
درودنقل قول:
از این راه برین : (البته خودم چون سون ندارم نتونستم امتحان کنم !)
توی قسمت Search بنویسین cmd و CTRL+SHIFT+ENTER رو بزنین .
عبارت زیر رو بنویسین :
و اینتر کنین ،ببینین میتونین ادیت کنین !کد:bcdedit /set description "Menu description goes here"
نقل قول:
سلام دوستان من رو سیستمم 7 دارم که از روزی که رسما انتشار یافته بود تا چند روز پیش عوضش نکرده بودم..دوباره که الان نصب کردم و کلی هم نرم افزار نصب کردم ولی الان چند روزه که بعضی وقتها وقتی میرم تو computer هیچ درایوی معلوم نمیشه رو دسکتاپ هم مثلا د پوشه ای که عکس و فیلم هست هیچی دیده نمیشه........ بعد که میخوام ریست کنم میگه فایل و برنامه explorer.exe درحال انجام فعالیته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چی بلایی سرش اومده؟؟؟
دوستان که کمک نکردند ...من رفتم دوباره ویندوز عوض کردم اما باز بعد از چند روز ....دوباره همون جوری شده؟ چرا کمک خواهشا؟ بعد از دانلود یه فایل تصویری با idm که روی دسکتاب بود اینجوری شده!!!