نقل قول:
پس یه وقت مواظب باش ناامیدش نکنی .
نقل قول:
پس یه وقت مواظب باش ناامیدش نکنی .
من که اصلا ازش خوشم نمیاد با اون کتاب 500 صفحه ای چرتش برای فیزیک 2 !!!نقل قول:
راستي اصلا چه كتابي ( درسي ) رو دانلود كردي؟نقل قول:
در ضمن فار رو بالاخره تونستم دانلود کنم...دیگه نیازی نیس کسی زحمت بکشه...ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم خارج از كتاب باشه نگفتم كه ميخوام برم خارج :31:نقل قول:
اینجوری که معلومه شما یک عدد دیکشنری باید بگیری تا کارت راه بیفته
براي درك , سبز و اناري ( نه رنگ اناري :31:) رو دارم ولي tick eight و 504 گاج رو هم ميخونم .نقل قول:
منم اوایل فکر می کردم حتما باید تمام کلمات رو بدونیم. ولی هر کلمه خرچنگ قورباغه ای و ناآشنایی ممکنه بیاد. فقط کسی می تونه از روش حدس معنی لغت استفاده نکنه که آیلتسش رو گرفته باشه. کتاب های درک مطلب می تونه تو این زمینه کمکت کنه.
اونايي كه ديدن بگن لغات و اصطلاحات اناري چه طوره ؟ ميشه با خوندنش معني حداقل نصف لغاتي رو كه تو ريدينگ كنكور مياد دونست؟
در ضمن براي گرامر كتاب معرفي نكردينا!!!!
ممنون اينم جواب بدين
دوست عزیز چطور دلت میاد . ایشون که کتاباشون خیلی خوبه (البته به نظر من)
مشکل از اقای محمودزاده که نیست . مشکل این کتاب فیزیک 2 که به معنای واقعی چرته .
باور کنید بدترین و حالگیرترین کتابی که تا حال دیدم کتاب فیزیک 2 هست که ازش خیلی بدم میاد
ولی بعکس ارادت خاصی نسبت به جناب محمودزاده دارم . ودر کل حس خوبی نسبت به ایشون و کتاباشون دارم .
به نظرمن کتابای ایشون از نظر اموزشی جای بحث نداره(فقط تستاش یه کم...)
حالا صحبت های اقای محودزاده رو درمورد کتابای فیزیک چاپ مبتکران شون رو بخونید :
"دانش آموز عزیز ، داوطلب گرامی کنکور سراسری ؛
سلام
مجموعه ی فیزیک مبتکران که برای دوره ی دبیرستان نگاشته شده شامل 5 جلد کتاب به شرح زیر است :
1 – فیزیک 1 ، شامل مطلب های درسی کتاب فیزیک 1 و آزمایشگاه
2 – فیزیک 2 ، شامل مطلب های درسی کتاب فیزیک 2 و آزمایشگاه
3 – فیزیک 3 ، شامل مطلب های درسی کتاب فیزیک 3 و آزمایشگاه
4 – 4 جلد اول ، شامل مطلب های درسی کتاب فیزیک 4 نیم سال اول
5 – 4 جلد دوم ، شامل مطلب های درسی کتاب فیزیک 4 نیم سال دوم
باید بدانید هر کدام از کتاب های یاد شده شامل : آموزش مفهوم ها ، مثال های متعدد ، تکلیف ، تمرین های حل شده ی دوره ای ، تمرین آخر فصل و پرسش های چهارگزینه ای با پاسخ تشریحی است . تمام کتاب ها دارای دو بخش مهم و اساسی زیر هستند :
1 – آموزش تمام مفهوم های فیزیک دبیرستانی به طور عمقی و هم راه با حل مثال های متعدد و لازم برای تثبیت مفهوم ها در ذهن.
2 – بیان تمام نکته های کلیدی ، جهت حل سریع تست ها و هم راه با ارائه ی تست های مفهومی و محاسبه ای تألیفی و تست های کنکور سراسری و آزاد مربوط به 7 سال اخیر.
تمام مفهوم های فیزیکی و نکته های کلیدی برای حل و پرسش ها ، مسأله ها و تست ها در این کتاب ها آورده شده و هیچ چیز از قلم نیفتاده است . علاوه بر آن ، آموزش هر مفهوم با شرح کافی و بیان دلیل است تا خواننده مجبور به حفظ کردن هیچ مفهومی نباشد و در نتیجه بتواند برای مدت طولانی تری آن ها را به خاطر آورد و حضور ذهن فعالی برای پاسخ دادن به پرسش ها و مسأله ها و تست های مربوط به آن مفهوم را داشته باشد .
از آنجایی که در کنکور سال 90 ، نتیجه ی امتحان نهایی سال چهارم تأثیری حداقل 30 درصدی دارد و برای پذیرش در دانشگاه ها به تدریج این درصد تأثیر افزایش می یابد و احتمالا با حذف کنکور ، پرونده ی تحصیلی دوره ی دبیرستان مبنا قرار می گیرد ، مطالعه ی این کتاب ها و توجه کافی به تمرین ها و مثال ها ، شما را برای گذراندن امتحان های تشریحی پایان ترم و پایان سال و نیز نهایی ، کاملا آماده کرده به طوری که از کسب نمره های بالا و نیز امتیاز 30 درصدی کنکور سال 90 مطمئن می کند .
به دانش آموزان دوره ی 4 ساله ی متوسطه و پیش دانشگاهی و نیز داوطلبان شرکت در کنکورهای سراسری و آزاد پیشنهاد می شود که برای موفقیت بهتر و بیش تر به موردهای زیر توجه کنند :
1 – هر بخش از کتاب را که مطالعه کردید ، برای خود بازگو کنید تا از فهم کامل آن مطمئن شوید.
2 – خلاصه ای از آن چه که در هر فصل فرا گرفته اید ، برای خود آماده کنید .
3 – مثال ها را بلافاصله بعد از مطالعه ی هر مفهوم ، ابتدا خودتان حل کنید و سپس با حل کتاب مقایسه کنید .
4 – تمرین های دوره ای آخر فصل ، تمرین های آخر فصل و پرسش های چهارگزینه ای را با توجه به تکلیف های تعیین شده در هر قسمت از یک فصل ، حل کنید .
5 – مرور کردن دوباره ی فصل و خلاصه ای که خودتان آماده کرده اید در جهت تثبیت مفهوم ها و آمادگی ذهنی شما ، بسیار مؤثر است .
کتابی که در دست دارید ، نتیجه و ماحصل تجربه ی بیش از 40 سال تدریس ، تألیف کتاب های درسی و کمک درسی است . از آن در جهت موفقیت خود به خودی استفاده کنید .
موفقیت شما ، آرزوی قلبی من است
غلامعلی محمودزاده "
به نقل از سایت مبتکران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی یه کدومشو میگه :31:نقل قول:
کتاب گسسته و پایه رسول زاده آموزشش درسته خشکه ولی من تستاشو میگم.یعنی کتابو بگیرم و اون یه سری تستای آخرش که از a تا d هست رو بزنم.:31:
من گاج گسسته و جبر با هم بود سال پیش مجبور بودم بخرم.الان دارم.فکر کنم گفتم یادم نیس:دی الان یادم اومد:دی
به هر حال الان که گاج دارم پس گاج واسه تست و رمزینه آموزش.فکر کنم خوب باشه.البته اگه درست یادم باشه جناب nits هم فار رو پیشنهاد کردن واسه گسسته.اما ندیدم هیشکی اینو معرفی کنه.نظرتون چیس؟من گسستشو دانلود کردم دیدم رمزینه هم دیدم اما خب چون هر کدوم یه مبحثی رو گذاشتن و منم هنوز اون درارو نخوندم نمتونم مقایسه کنم.اگه مطالبشون هر دو کامله فکر کنم با سبک کار رمزینه که خودمونی تره راحت تر باشم اما فار مثل اینکه کامل پوشش داده حتی آنالیز ترکیبی ریاضی 2 ...بد گیج شدم.:31:
من تصمیم تا الان این شده:
فيزيک پيش 1 و 2:
گاج سفيد + پاسخنامه
(با گاج و جزوه دبیر پیش میرم اگه حس کردم خوب یاد نگرفتم یا درصدام کمه بعدا فار رو میگیرم)
گسسته: (اینو گیج شدم نیاز به کمک دارم.)
گاج سفید که دارم.
رمزينه
(خوشخوان هم که معلوم نی هر کی یه کتابشو میگه فار هم شک دارم)
هندسه تحليلي:
کتاب کلاس رمزينه
مبتکران (رضا نونهال آذر )
ديفرانسيل:
دو جلد کتاب کلاس رمزينه
===
کسی بین فار و رمزینه ی گسسته نظر داره؟من نمرات جبرم خوب بود اما گسسته معلوم نیس.
:11:
حتی اگه فار برای زنگ تفریح کتاب نشر می کرد من بودم می گرفتم البته شاید بنده یه مقدار زیادی به این انتشارات ارادت دارم.............
بچه ها من هرچي از اين كتاب نشرالگو ( انرژي اتمي ) براي حسابان بيشتر به ارزشش پي ميبرم . خواهش ميكنم در خواندنش كوتاهي نكنين :20: به نظرم كتابيه كه ميتونه سرنوشت درس رياضي شما رو عوض كنه
نقل قول:
کتاب کلاس گسسته ی رمزینه تکه هیچ کتابی به پاش نمی رسه (حتی فار) من حیف اسکنرم خرابه و گرنه یه قسمتشو میذاشتم !من فکر میکنم همون گاج سفید با رمزینه کافی باشه زیاد کتاب های گونگون نگیر !!!!!!!!!
لازم نیست اسکن کنی :نقل قول:
کد:http://ramzine.org/books/gosaste%28ramzine%29.pdf.zip
سلام!!!
میشه یه نفر کتاب کلاس حسابان رمزینه رو اسکن کنه؟!!
ممنون میشم!!