یه مشکل عجیب قابلیت show on map در setting دوربینم از بین رفته!!!
سلام
تازگی ها یه اتفاق عجیب در دوربین گوشیم (n82)رخ داده
تا یه مدت پیش توی setting دوربین گوشیم یه قسمتی وجود داشت فکر کنم اسمش بود show on map یا چیزی شبیه این که وقتی فعالش میکردم موقع عکاسی علامت یه آنتن ماهواره کنار LCD گوشی ظاهر میشد وپس از عکاسی هم کنار عکسهای گرفته شده همون علامت آنتن وجود داشت که باعث میشد در صورت تمایل موقعیت عکس گرفته شده رو روی نقشه نشونمون بده
حالا تازگی که وارد تنظیمات دوربین میشم انتخاب این حالت غیب شده!!!!!!:18::18:
FRAMEWARE گوشیم آخرین ورژنه و از اون موقع تا حالا هم عوضش نکردم ، گوشیم رو هم چک کردم ویروس نداشت ، حتی با این که نیاز نبود موقع عکاسی GPS موبایل رو هم فعال نگه داشتم و نقشه رو هم همینطور
اما بازم تنظیم ثبت موقعیت عکس ناپدیده!!!:18::18:
لطفا راهنمائی کنید چرا این اتفاق افتاده برای رفعش باید چکار کنم؟؟:19::19::41::41::18:
تو رو خدا یکی کمک کنه همه SMS هانم پاک شد!! دارم دق میکنم
سلام چند روز پیش محل SAVE اس ام اس هام رو از روی مموری به phone تغییر دادم بعد که خواستم اون رو دوباره به مموری برگردونم حین عوض کردن یهو دستم رفت رو کنسل و وقتی مجددا برگشتم رو ی مموری دیدم همه sms هام حذف شدن!!! هر چی خاموش روشن کردم و محل save مسیج ها رو عوض کردم دیگه هیچی توشون نبود!!!! دیگه دارم دق میکنم خصوصا فولدرهام خیلی حیاتی و مهم بودن
توی سایت
کد:
http://3nasl.com/Archive/View/2130772/%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B3+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D9%BE%D8%A7%DA%A9+%D8%B4%D8%AF%D9%87+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+%D8%AE%D9%88%D8%AF+%D8%B1%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF+!/
و پست
کد:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=452371
یه نرم افزار به اسم ShowDelMsg بود که نوشته تحت پایتون هست (که من نمیدونم یعنی چی) ولی یه نرم افزار به اسم پایتون توی همون سایت بود که کلا نصبش کردم بعد هم رفتم ShowDelMsg رو از سایت3نسل نصب کردم اما نرم افزار ShowDelMsg رو پس از نصب تا میخوام باز کنم سریع بسته میشه و قابل استفاده نیست
ورژن معرفی شده ShowDelMsg در لینک معرفی شده از سایت خودمون P30WORLD هم آخر نصبش پیغام
update eror میده !!
(خواهشا کمکم کنید خیلی برام مهمه
ضمنا گوشیم N82 هست با ورژن نرم افزار35.0.002 و برنامه ها رو در حالت -- بودن گوشی نصب کردم:41::41::19::19::11: