میخوام فونتهایی که نمیخوام رو حذف کنم ، تو برنامه های دیگه مشکلی بوجود نمیاد؟
(فونت های پیش فرض ویندوز)
میخوام فونتهایی که نمیخوام رو حذف کنم ، تو برنامه های دیگه مشکلی بوجود نمیاد؟
(فونت های پیش فرض ویندوز)
می خوام به صورت اتوماتیک عنوان های هر فصل در سرفصل و هدر قرار بگیرد (این کار در زرنگار شدنی بود) کسی راهی برای این مورد سراغ داره؟ ممنون
سلامنقل قول:
من یک فایل word باز کردم و تصمیم دارم روی هدر صفحات فرد داشته باشم: فصل اول و روی هدر صفحات زوج داشته باشم: فصل دوم. این عمل تا آخر فایل ادامه پیدا می کنه. حالا چه جوری این کار رو کردم:
1-به قسمت Header and Footer رفتم و روی آیکن Page Setup که روی نوار Header and Footer هست کلیک کردم. وارد بخش layout شدم و Section Start رو Odd Page انتخاب کردم و گزینه Deferent Odd and even page رو تیک زدم. حالا هر چیزی که در هدر صفحات فرد وارد کنم با آنچیزی که در هدر صفحات زوج وارد کنم فرق می کنه.
حالا فرض می کنیم که شما می خواهید تمام هدرهاتون یک عنوان داشته باشند.
1- Section Start رو continuous انتخاب کنید و تیک گزینه Deferent Odd and even page رو بردارید تا تمام صفحات یک هدر بگیرند.
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:29 AM ----------
سلام. به گمانم اتفاقی خواهد افتاد. فکر می کنم من هم مشابه کار شما رو انجام داده بودم و یه مشکلی پیش اومد که با نصب دوباره فونت ها، مشکل حل شد. ولی باز هم اگه دوستان، نظری دارن بفرمایند تا ما هم استفاده کنیم.نقل قول:
هر برنامه براي اجرا از فونتهاي خاصي استفاده مي كند كه اگر آن فونتها حذف شوند مسلما در اجراي آن برنامه اشكال به وجود مي آيد يا اين كه مجبور مي شود از فونتهاي جايگزين استفاده كند كه شكل برنامه را خراب مي كند.نقل قول:
بهتر است كه هيچ فونتي را حذف نكني!
موفق باشيد
سلام
برای بزرگ کردن سایز اندیس ها چکار میشه کرد؟بصورت فرمول هست.
سلامنقل قول:
1- کادر جستجو و جایگزنی رو باز کنید ( با کلیدهای Ctrl+ H
2- کلمه مدنظر رو وارد هر دو فیلد کنید.
3- دکمه ی More رو بزنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- در پاین صفحه باز شده ، دکمه ی Format رو زده و اولین گزینه یعنی Font رو انتخاب کنید
5- حالا تغییراتی که لازمه رو تو کادر پایین بدین ( رنگ ، زیر خط دار و ....) و ok کنید :
6- همونطور که میبینید ، تغییراتی که دادین زیر کلمه ی جایگزین نوشته شده ( که اول نبود)
7- حالا Replace-All رو بزنید . همونطور که میبینی ، تمام 12 کلمه تغییر کرد:
دوستان ممنون میشم بهم بگید آیا تصاویر دیده میشن؟ چون من ایران نیستم و نمی دونم که این سایت آپلودی که انتخاب کردم فولتور شده یانه!
سلام من به یه مشکل برخوردم وقتی تو ورد ۲۰۱۰ راست کلیک میکنم صفحه راست کلیک باز میشه ولی فوران غیر فعال میشه کسی تابحال به این مشکل برخورده ؟
ميشه بگيد معادل background در word 2003 كه داشتيم و يك متن را پشت نوشته مي گذاشتيم با متن و رنگ دلخواه ، حالا در 2007 كجا هست ؟
page layout و آیک.ن watermarkنقل قول:
اگر چند تا گزینه غیر فعال باشه مثل کپی و ... مشکلی نیست ولی اگر همه گزینه ها غیر فعال هستند احتمالا مشکل دارید البته من با 2010 کار نکردم و دقیق نمی توانم جواب بدهم/نقل قول:
سلام من به یه مشکل برخوردم وقتی تو ورد ۲۰۱۰ راست کلیک میکنم صفحه راست کلیک باز میشه ولی فوران غیر فعال میشه کسی تابحال به این مشکل برخورده ؟
نه مشکل اینه که تا راست کلیک میکنم و ول میکنم میادو میره.جز دوباره نسب کردن راه حال دیگه نداره ؟نقل قول: