اگه اين آپديت 75 مگي رو روي آركيد جاسپر نصب كني 75 مگ از فضاي مموريش كه 256 هست رو ميگيره يا اينكه داشبورد جاي ديگه نصب ميشه؟
اگه اين آپديت 75 مگي رو روي آركيد جاسپر نصب كني 75 مگ از فضاي مموريش كه 256 هست رو ميگيره يا اينكه داشبورد جاي ديگه نصب ميشه؟
فكر كنم 128 مگ فضا ميخاد .....نقل قول:
از مموري هم كم ميكنه....
کاملا تایید میشه منم رو همون ارکید جاسپر نصبش کردم همینجوری شدنقل قول:
دوباره سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان
ممنونم از اینکه سوالم را در صفحه پیش جواب دادید ببخشید دوباره سوال می پرسم می خواستم نظر شما رو در باره اینکه من یه ارکید با مادر بورد جاسپر (و به همراه یه هارد 60 ) یا یه الیت بخرم بدانم ؟ نظر شما برای من خیلی مهم است ممنون میشم بدانم
بازم ممنون
نقل قول:
دوست عزيز از من ميشنوي يه آركيد با برد جاسپر بخر با يه هارد 120 !!!!
250 تومن كنسول + 80 تومن هارد
:27:الیت نگیری بهتره :5:همون ارکید با یک هارد که من فکر کنم هارد هم نگیری چیزی نمیشه:31: حالا چند تا بازی بگیر کابل مورد نیاز و یک دسته برای دو نفره واجب تر است:10: حالا اگه پول موند یک هارد بگیر :41:2 تا باطری شارژی و شارژ هم واجبه :21:نقل قول:
دوست عزیز من هم اگه جای شما باشم حتما یه ارکید جاسپر میگیرم به 2 دلیل:نقل قول:
1-بردش جاسپر هستش (با اینکه فالکون هم خوبه ولی خوب جاسپر جدیدتره و مشکلش کمتر)
2-هارد 120 واسه اونایی که تو live زیاد میچرخن و زیاد تو کار live بازی هستن خوبه و گرنه شما با هارد 60 هم میتونین 5 6 تا بازی رو هارد بریزی وحالشو ببری(خود من فالکونه 60 gig رو دادم رفت الان با جاسپر 20 gig بازی می کنم و مشکل خاصی هم ندارم چون اهل live نیستم)
سلام
بنده بازی H.A.W.X گرفتم وقتی داخل دستگاه میزارم آرم 360 مثل یه فیلم میاد و بعد هیچ اتفاقی نمیفته با برنامه XBC چک کردم pfi sector ضربدر خورده - media id منفی و video file system منفی و splitvid format منفی مشکی - یعنی نوشته not tested
بنده فکر میکنم dvd خراب حالا میگید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
دوستان سلام من واقعا دارم با xbox حال میکنم ولی
یکی از دوستام یه پیشنهاد داده گفته پرمیوم را بده آرکید با برد جاسپر بگیر و یه چیزی هم سر میده قبول بکنم یا نه
آیا جلسپر بهتر کار میکنه من اون داشبورد را نریختم و فکر کنم نمی ریزم چون خیلی بازی نمیکنم که بخوام از رو هارد اجراش کنم فوقش روزی 3 ساعت حالا عوض بکنم یه چیزی هم شنیدم که آرکد فقط بازی های 360 را اجرا میکنه بازیهای xbox معمولی را اجرا نمیکنه کمک کنید لطفا
برای اجرای این بازی شما باید firmware درایو رو update کنینقل قول:
نهنقل قول:
arcade اگه هارد بخوره بهش بازی های xbox رو هم اجرا میکنه
به نظر من که این کار رو نکن همون premium رو داشته باش
اما اگه خودت دلت میخواد خیالت راحت باشه jasper بگیر ولی اینم بدون این اخرین mb از سمت ms نیست