امروز بالاخره H بالا اومد ولی هی میپره
تست سرعت گرفتم زیاد جالب نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت همینه یا تازه راه افتاده اینجوریه ؟
و چقد طول میکشه تا برطرف بشه ؟؟
لطفا کسی میدونه جواب بده
Printable View
امروز بالاخره H بالا اومد ولی هی میپره
تست سرعت گرفتم زیاد جالب نبود
حداکثر سرعت همینه یا تازه راه افتاده اینجوریه ؟
و چقد طول میکشه تا برطرف بشه ؟؟
لطفا کسی میدونه جواب بده
دوستان این فایلو اجرا نکنید.امکان فایل مخرب هست.این دوست عزیز این ماه ثبت نام کرده و کلا 3تا پست داره با همین موضوعنقل قول:
براي چي هستنقل قول:
مثلا افزایش سرعت اینترنت
شیر فلکه اونوره اونوقت مثلا میشه با یه شلنگ بزرگ اب بیشتری گرفت؟:n04:
شما می توانید از طریق دو دسترسی وارد کنسول مودم ایرانسل D100 شوید. دسترسی اول به عنوان END USER یا استفاده کننده ی ساده تعریف شده که USERNAME و PASSWORD آن admin می باشد. این سطح از دسترسی بسیار محدود بوده و شما با استفاده از آن اجازه دسترسی به بسیاری از تنظیمات مودم را نخواهید داشت. مثلا شما نمی توانید با استفاده از آن شبکه ی مودم ایرانسل D100 خود را روی 4G قفل کنید.نقل قول:
دسترسی دوم به عنوان SUPER USER یا استفاده کننده ی حرفه ای تعریف شده که USERNAME و PASSWORD آن administrator می باشد. بنابراین توصیه می کنیم که شما همواره از طریق دسترسی دوم وارد کنسول مودم خود شده تا بتوانید به همه ی تنظیمات مودم دسترسی داشته باشید.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزی که آنتن تقویتی برای مودم E3372 نصب کرده بود و عکس گرفت گذاشت اینجا ، حالا یادم نیست کی بود !؟! :n02::n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه این اینترنت هدیه چی اصلا نمیشه استفاده کرد مودم روشنه اینترنتم وصل می کنم اما سایتی باز نمیشه.
سلام دوستان.
من میخوام یه مودم وایفای 4G ایرانسل بخرم.
از بین مدل هایی که توی سایت ایرانسل هست کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ فرق خاصی با هم دارند؟
مدل E5372 و مدل E5373 و مدل LH92 و مدل MF910 چه فرق هایی با هم دارند؟
ممنون.
هزینش چقدره تعویض؟نقل قول:
شماره هم عوض میشه؟
اینکه هر 5 هزار تومن شارژ یک گیگ اینترنت شبانه رایگان میده چطوریه؟ من شارژ کردم چیزی بهم نداد
بیشتر از 5 تومن شارژ کنی از 1 تا 4 گیگ شارژ هدیه تا سه روز و دو شب دو تا هشت صبح بهت میده.نقل قول:
بعضی وقتام نمیده، خیلی هم خوووب!!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان من یه مشکلی با 4G ایرانسل دارم که کلافه کنندس. بعضی مواقع 80% مواقع وقتی مودم رو روشن میکنم بعضی سایت ها با 2 الی 3 ثانیه تاخیر باز میشه.
برای همین چندین بار مودم رو ری استارت میکنم تا مشکل حل بشه و سایت ها بدون وقفه باز بشه. این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟
کنترل حسابش 2-1 روزه تو هیچ مرورگر و سیستمی درست باز نمیشه
یعنی تو این شرکت یک بشر نیست اینو درست کنه ؟
مشکل از روتر های ایرانسله و فقطم خودشون میتونن حلش کنن.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دیشب 5 تومن شارژ خریدم و یه بسته 2 تا 8 هم فعال کردم.امروز صبح که میخواستم دانلود کنم بعد از دو دقیقه هم اینترنت غیر فعال شد هم اعتبارم صفر شد!!!
به کجا باید شکایت کنم؟ امیدی هست یا بی خیال شم
195.ir شکایت کننقل قول:
معمولا dns های ایرانسل مشکل داره. خودتون ست کنیدنقل قول:
شما چه dns اي رو پيشنهاد ميكني برا بهتر شدن؟نقل قول:
بسته رو قبل از ساعت ۲ فعال کرده بودین؟ اگه قبل از ساعت ۲ بسته فعال بشه سر ساعت ۲ استارت میخوره و تا صبح دیگه تموم شده حتی اگه از اینترنت استفاده نشده باشهنقل قول:
بهترین کار اینه که همون لحظه ای که میخواین از اینترنت استفاده کنید بسته بخرید
مشکل از DNS نیست، مشکل اصلی دیر باز شدن کانکشن هاست.نقل قول:
این مشکل تاخیر در باز شدن صفحات از شروع سرویس دهی 3G و 4G ایرانسل رو بعضی از رینج آیپی ها وجود داره.نقل قول:
بنده چند ماه پیش با ایرانسل در خصوص این مشکل پیگیری کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم (گفتن برو مرکز ایرانسل در خیابون جمهوری و اونجا مشکل رو نشون بده ولی چون وقتش رو نداشتم بیخیال شدم).
دلیل اینکه با چند بار خاموش روشن کردن مودم مشکل حل میشه بخاطر اینه که آیپی شما عوض میشه و میوفته رو آیپی که این مشکل رو نداره.
من فهمیدم مشکل چیه
1-قبلا اینترنت ایرانسل از عمان یا آذربایجان یا ارمنستان میگذشت , الان از telia میگذره که مزخرفترین روترها رو داره برای پینگ
2-من مودم رو اگر بگم 100 بار ریست کردم و آی پی عوض نشد که نشد حتی مودم رو نیم ساعت گذاشتم کنار زدم به کامپیوتر همون یک آی پی رو داد دوباره
زنگ زدم بهشون باهاشون دعوا کردم فرم پیگیری پر کرد گفت تماس میگیره
درود
یه سوال به نظرتون برای استفاده ار سیم 4g ایرانسل بهتره مودم های ایرانسل رو بخریم یا مودم هایی 4g از برند های دیگه؟
نقل قول:
میشه لطفا جواب منم بدید؟حتی هدیه خرید سیمکارت با مودم که 10 گیگ بود هم نیومده.لطفا راهنمایی کنید
فرقی نمیکنهنقل قول:
فقط هواوی باشه بهتره
می تونید یه چند تا مدل خوب معرفی کنید؟نقل قول:
هزینه چقدر باشهنقل قول:
دانگل 3372
مای فای 5573 یا 5577
روتر فقط 5172
مودم من مال ایرانسل نیست. مودم من Archer MR200 هست. با هر سیمکارت ایرانسلی هم همون مشکل رو دارم.نقل قول:
من مودم شمارو نگفتم، روتر هایی که تو مسیر هست مشکل داره، این مشکل فقط هم روی پورت 80 هست روی پورتای دیگه اوکی هست.نقل قول:
یکسری آی پی هاش این مشکلو ندارن ولی اکثرشون مشکل دارن.
1-مشکل از شبکه داخلی ایرانسلنقل قول:
2-برای تغییر آی پی اکسس پوینت باید هر چیزی غیر از mtnirancell باشه.
عجبنقل قول:
نمیدونستم اینو پس irancell بذارم خوبه؟ یا یه چیز دیگه؟ بگید چی بذارم
۱-هدیه بعد از ۷ تا ۱۰ روز فعال میشهنقل قول:
۲-هدیه رو باید از توی کنترل حساب اینترنتی تو وب سایت ببینید
هرچی بزارین کار میکنه فرقی نداره.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم در اصفهان مشکل شما رو دارم با رنج آی پی 5.123 و 5.124 سایت ها فوق العاده دیر باز میشن خیلی هم پیگیری کردم اما ایرانسل قبول نمیکنه و میگه امکان نداره کل شهر مشکل داشته باشه و هیچ مشکلی نیست.
شما لطف کنید از طریق 700 و یا برنامه ایرانسل من مشکل رو به اپراتور گزارش بدید تا تعداد شکایات بره بالا ، من و چند نفر دیگه هم شکایت کردیم تا بلکه فکری بکنند. اگر مشکل گزارش کردید لطفا کد پیگریتون پ خ کنید.
من امروز رفتم دفتر خدماتی برای تعویض سیم کارت گفتش هزینش میشه12 تومن
گفت اگر از طربق سایت 700 بگیرین رایگان میشه
راست گفتهنقل قول:
فقط شمارش 7033 هست که باید با شمارت بگیری
من امروز درخواست دادم برای سیمکارت 4G و با مبلغ 6 هزار تومان پیک برام آورد
نقل قول:
15 این ماه سمکارت فعال شده.یعنی 15 روز
خوب پس اگر الان بسته تون داره استفاده میشه اون هدیه رو استفاده کردیدنقل قول:
همون جور که گفتم برید تو پنل اینترنتی