نقل قول:
کدوم ترمینال ببرم؟کجا برم
با توجه به اینکه با هواپیما ساعت 9 شب میرسم تهران از فرودگاه برم کدوم ترمینال و کجا؟(تهرانو بلد نیستم)
Printable View
نقل قول:
کدوم ترمینال ببرم؟کجا برم
با توجه به اینکه با هواپیما ساعت 9 شب میرسم تهران از فرودگاه برم کدوم ترمینال و کجا؟(تهرانو بلد نیستم)
آره منم شنیدم برای هر 100 تا یه روز میدن من 1285 کیلومتر فاصله دارم یعنی 12 روز!نخواستم 4-5 روز هم اضاف بدن بسهنقل قول:
اشتباه به عرضتون رسوندننقل قول:
مرخصی تو راهی به ازای هر 300 کیلومتر 1 روزه
دوستان سوال من مثل اینکه گم شد برای اونایی که میفتن ناجا آموزشی واسه درست کردن لباس ها بهمون مرخصی میدن یا اینکه اونجا خودشون ترتیب کارارو میدن؟:n13:
بله معمولا میدن به ما که دادند..نقل قول:
tapatalk
دوست من اصلا غصه نخور 05 هم دیگه مثل قدیما نیستو خیلی راحت شده الاننقل قول:
کد خوردن هم مزایایی داره مثلا اینکه بعد دوره کد احمال اینکه شهر خودت بیوفتی یا نزدیک شهرت خیلی میره بالا. پس نگران نباش
من خودم فردا دارم میرم 01 تهران..
معمولا مرخصی میدن اول دوره آموزشی .ولی خوب ممکنه یه پادگان تو یه دوره مرخصی نده! من ارتش بودم 02 .به ما 6 روز مرخصی دادن !نقل قول:
من خودم سپاه بودم و طبق اطلاعاتی که دارم سپاه اولش مرخصی نمیده . و در مورد نیرو انتظامی اطلاعی ندارم. اگه جواب سوالی رو بدونم حتما راهنمایی میکنم :n01:نقل قول:
Snow Patrol عزیز هم که جواب شما رو داد.
بله . همون طور که گفتم ایشون خدمت رفتن و معنی این جمله رو میدونن:blink:نقل قول:
ترمینال جنوب بگو میبرنت و معمولا هم برا سمنان شب ماشین هست که صبح به مقصد برسی.نقل قول:
اونجا هم بپرسی راهنماییت میکنن . میری تو یه سالن که مثل دایره تیرمینال های مختلف کنار هم هستن که شما میتونی هر کدوم که خواستی انتخاب کنی
نقل قول:بابا منم قاطی کردم .یکی بیاد درستشو بگه.:19:نقل قول:
تنها چیزی که مطمءنم اینه که تو آموزشی به ما گفته بودن.
در هر صورت به شما تعلق میگیره دیگه برو حالشو ببر.:n19:
ارتش معمولا میده . من از هرکی که ارتش بوده پرسیدم گفته اولش 5.6 روز میدن.نقل قول:
من اگر برا معافیت اقدام کنم وارد غیبت می شم چون تا 20 اسفند وقت دارمنقل قول:
حالا چه کنم؟اگر تو اموزشی بترکم نمی گن چشمت کور باید قبلش می رفتی؟
امروز دکتر معاینه هم برا خس خس سینه نوشت بررسی شود
چون من 20 متر بدوم می خوام بترکم
شما و باقی دوستان به نظرتون باید چه کنم؟
راستی شما ک اونجا بودی خبر نداری ما ک آموزشیمون ب عید میخوره چیکارمون میکنن؟میمونیم یا میفرستن بیایم؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من پست قبلیم رو کامل تر میکنم:نقل قول:
از اونجایی که این سرباز داشت 10_15 دقیقه حرف میزد و بین حرفاشون منم یه چیزایی میشنیدم، تا اونجا که فهمیدم: " توی آموزشی به ازای هر 100کیلومتر یک روز به مرخصی اضافه میشه در مجموع". نه اینکه هر سری که طرف میاد مرخصی 4_5 روز اضافه بهش مرخصی بدن، در مجموع هست.
حتی طرف میگفت اگه مثلا فاصله یه نفر 350 کیلومتر هست شما رند کن همون 4 روز رو اضاف کن.
اگه اشتباه بود دیگه ببخشید، فقط چیزی هست که شنیدم:n02:
شما وقتی بری +10 و مدارکت رو ثبت کنی ( چه برا اعزام چه معافی ) یعنی تموم باید بری خدمت و از اون روز هم دیگه وارد غیبت نمیشی فقط یه کم طول میکشه تا پروسه معافی انجام بشه . که اگه شانست زد و شد که تمومه ولی اگه نه مثل روال عادی بدون غیبت میری خدمت.نقل قول:
اون که اره همزمان نمیشه همه مرخصی تو راهی هارو استفاده کرد. و به ازای یه مقدار مسافت برای هر بار مرخصی مثلا 1 یا 2 روز به مرخصی با عنوان تو راهی اضافه میشه.نقل قول:
اون بحث رند کردن هم منظورم همین بود که مسءول تو دادن مرخصی تو راهی دستش بازه
ولی اینکه برای هر 100 کیلومتر مرخص بدن فکر کنم یه جاش میلنگه:n13:
نقل قول:
بله دوست عزیز استحقاقی ها رو کامل میدن،واکس پوتین دو جفت لباس و شلوار و جوراب و ملحفه و ...
آموزشی یکی از خنک ترین دوره زندگیمه ! :n08:
هیچ خوبی و خوشی ازش ندیدم،نه اینکه سخت باشه ها خیلی چرته!ازش برا خودت یه غول نساز.اولاش تا عادت کنی هفت روز اول دیر میگذره ما بقیش همه چی طبق روتینه و برنامه میاد دستت
نمیدونم چرا دوستان اینقدر رو دویدن مانور میدن؟!!!ما که اونجا بودیم قبل از هر بدو به ایست میگفتن هرکی نمیتونه بیاد بیرون از گروهان همین!فوقش یه پست در هفته اضافه وایمیسی
ورزش رو هم جوری برو که خودت بخوای و دوست داری،سخت نگیر سخت نگیر سخت نگیر
نه نبخشیدن امسال،اما امروز تا پایان وقت اداری(چهارشنبه 30 بهمن) نامه اومد یگان ما که تمام کسانی که اضافه خدمت انضباطی دارن بخشیده میشن،منم و چنتا از دوستام که تا حالا صبحگاه مشترک نرفتیم از اول خدمتمون تا الآن و حدود 21 روز اضافه داریم همش رو بخشیدننقل قول:
برای همه جا اومده یا خوش به حال ما شده فقط؟!
هر چه قدر سبکتر بری خودت راحت تری،حوله،صابون و شامپو مسواک و خمیر دندون پتو همه چی بهتون میدن اما نه از روز اول،اگه میتونی دو سه روز تحمل کنی خیلی خیلی سبک برو که تو اولین مرخصی همه چیزای اضافی رو برمیگردونی خودت اذیت میشینقل قول:
به ما ندادن،همون جور که میبینی به بعضی دوستان دادن به بعضی هم نه!پس هیچ منطق و قانونی نداره.شما با این فکر که بهتون نمیدن برونقل قول:
اونجا پادگان خیاط داره و تمام لباس ها رو ردیف میکنه
بدترین ضد حال ندادن مرخصیه،پس بهش فکر نکن و اگه هم دادن برات شیرین میشه
02 ای ها همه کله ها رو تراشیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n02:
من دیشب تراشیدم:eh:نقل قول:
بابا بحثی راه افتاده ها.نقل قول:
بزنید بره دیگه.
همش 2 ماهه.
دوست من که الان در حال آموزشه هر هفته مجبوره کلشو با صفر بزنه:n04:
میان دوره میدن بهتون 100 در 100نقل قول:
سلام . جون من یک جواب بده :n16::n02:
05 کرمان میان دوره واسه عید مرخصی میدن؟؟
احتمال داره به من که کاردانی مکانیک دارم کد بخورم؟؟ چون شنیدم بعضی رشته ها مثل مکانیک حتما کد میخورن.
اخه من چه گناهی کردم که مکانیک خوندم .
اصلا مشخص نیست مرخصی بدن یا ندن. ولی احتمالش کم نیست .نقل قول:
شما رو سخت ترین حالت فکر کن چون در غیر اینصورت اگه مرخصی ندن کلی حالت گرفته میشه ولی اگه برعکس باشه کلی حال میده :n19:
هیچ موقع هم نمیان بگن اونایی که هم رشته شما هستن قطعا" دوره کد میخورن .
سربازی هم طوری هست که هیچ وقت مطمءنت نمیکنن . اون ثانیه آخر میان میگن مثلا همتون 10 روز مرخصی .
هنوز نه. امشب میرم میزنم:n02::n02:نقل قول:
خلاصه میبینم که همه بار و بندیلو بستنو می خوان آماده شن برا رفتن :n10:امیدوارم دوران سربازی برای همه ما تبدیل به یکی از خوش خاطره ترین دوران باشه جوری که بعد ها با حسرت ازش یاد بکنیم.:n01:
سلام.برگ سفید من به خاطر درخواست تمدید و اینا تغییر کرده و عوض شده.به نظرتون فردا 6 صبح برم پادگان 01 یا 7 برم نظام وضیفه برگ سفیدمو بگیرم بعد برم پادگان و اینکه غیبت نمیزنن؟یا خود پادگان استعلام میکنه؟یا بهشون بگم رفتم نظام وظیفه برگمو بگیرم قبول میکنن؟تشکر
دوستان می خواستم بپرسم از روز چندم میتونیم بریم بهداری پادگان و درخواست تشکیل کمیسیون برای بیماریمون بدیم؟:n29:
من که زدم رفت همین چند دقیقه پیش :n02: آقا راستی فردا تا 8 صبح پادگان باشیم دیگه؟! مشکلی پیش نمیاد دیگه؟نقل قول:
هر موقع وقت آزاد داشتی ( معمولا از هفته دوم ).نقل قول:
ولی اونجا بپرس یه موقع یه زمانی رو انتخاب مبکنن که خود دکتر کمیسیون میاد اونجا ویزیت میکنه که اگه اون طور باشه بهتره
می خواستم بپرسم تو ارتش موقع تقسیم از اشنا استفاده کنیم میتونه کاری کنه که کد نخوریم و کلا تو دوره کد تغییر بده؟
نقل قول:
آشنا همه جا موثره و انجام کار بستگی به قدرت طرف داره :n05:
بچه ها خداحافظ
ممنون از همه کسایی که کمک کردن و روحیه دادن
آسوده بخوابید که از فردا شب ما محافظ این مرزو بومیم:n24:
اینی که میگم اصلا نمی خوام و دوست ندارم که بین دوستان استرس یا نگرانی ایجاد کنه، ولی طبق تجربه شخصی یا مشاهدات عینی خودم عرض میکنم..
دوستانی که افتادن مراکز آموزشی ناجا، این آمادگی رو داشته باشن که چند روز قبل از عید تا نیمه های عید و یا حتی تا آخر تعطیلات عید ممکنه بفرستنشون ماموریت که اغلب بعنوان نیروی کمکی میدنشون راهنمایی رانندگی یا پلیس راه و بعضا گشت یا پاس پیاده بعضی از کلانتری های منطقه.. یعنی ممکنه توی عید اصلا بهتون مرخصی ندن.. اینو گفتم که از نظر فکری آمادگیشو داشته باشید که بعدا تو ذوقتون نخوره و شکه نشید.. البته این که اصلا بهتون مرخصی ندن به ندرت اتفاق می افته و معمولا کسایی که توی عید مرخصی نگرفتن بعد از 13 ام یا 15 به بعد حتما مرخصی + تشویقی خواهند گرفت.. اگر مرکز آموزشتون هیشکی رو ماموریت نفرسته بعنوان نیروی پستی نیمه اول یا دوم تعطیلات عید توی خود پادگان نگهتون میدارن که زمان ما مرکز آموزشمون (ولی عصر تبریز) اینکار رو کردن.. تا 4 ام توی پادگان بودیم و پست میدادیم، و 4 ام نا صبح 8 ام بهمون مرخصی دادن و 3 روز دیگه هم از عصر 12 ام تا صبح 15 ام بهمون مرخصی دادن یعنی حدود 6 روز مرخصی..
والا رو برگه زده 6نقل قول:
من نظری ندارم
اساتید فن اگر تجربه دارن بگن
من هنوز کچل نکردم ولی ، گفتم بیام برگشتیم بعد یزنم :n24: یه مراسم داریم آخه ضایس
دوستان رو برگه زده 6 صبح تا کی میشه دیرتر رفت؟01
همیشه هر تیری داری پرتاب کن آخهرش یکیش به هدف میخوره!تو سربازی همیشه از هر طریقی میتونی اقدام کن و بدترین نتیجه رو برا خودت تصور کننقل قول:
یا میگیره و هورا میکشی یا نمیشه و تمام
هفته دوم من که مشکل قلبی دارم شهید شدم از دویدن و اینا رفته که !:n28:نقل قول:
موفق باشید دوست مننقل قول:
نه فقط در سربازی بلکه در تمام مراحل
به خدا توکل کنید و برید،خدمت تک تک لحظاتش دیر میگذره و کلا زود میگذره
این رو بعدا خودتون میفهمید
سعی کن 7 اونجا باشینقل قول:
دوره ما که میخواستیم بریم من ساعت 7 نظام وظیفه بودم و اتوبوس ما ساعت 12 حرکت کرد
دوره بعد که دوستم رو داشتم همراهی میکردم ساعت 8 حرکت کرد
دیگه این یکی دو ساعت هیچ کاری برات نمیکنه،چونه نزن :n16:
7 اونجا باش بلکه چنتا رفیقاتو همونجا پیدا کردی