نه د.ست من.در حالت Little More دانلود رایگان شبانه معنی نداره.خودشون هم توضیح دادن که در این موقع حالت رایگان ندارند.البته این برای سرویسهای حجمی صدق میکنهنقل قول:
Printable View
نه د.ست من.در حالت Little More دانلود رایگان شبانه معنی نداره.خودشون هم توضیح دادن که در این موقع حالت رایگان ندارند.البته این برای سرویسهای حجمی صدق میکنهنقل قول:
دو ماه بود که سرویس 256 با ترافیک 20 گیگ ازشون میگرفتم ولی این سری همچین سرویسی نداشتند.زنگ زدم پشتیبانی گفتن که این سرویس رو جمع کردند.اخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتما دیدن واسشون نمیصرفه.جالبه بدونین توی اون دو ماه حتی شبها هم با میانگین سرعت 100 دانلود میکردم.حیف....تازه داشتیم حال میکردیم!!!!!!!!!
سلام
سرعت روزانه سرویس های پارس آنلاین باهم فرق میکنه؟
سرعت شبانه چی؟ 512 سرعت شبانش چنده؟
فقط اون خط رو از رانژه خارج نمی کند اگر مبلغ خیلی بالا باشه ممکنه از شما شکایت کنند.نقل قول:
مرسی بابت کمکنقل قول:
من كه تو كل يك هفته گذشته با 512 ميزان كل دانلودمو بخوام جمع بزنم يك گيگ هم نميشه و واقعا افتضاح بوده.حالا بقيه رو نميدونمنقل قول:
سرویس 512 منم همینطوریه دانلود شبانه رو که قیدشو زدم تو روز هم سرعتم خیلی نوسان دارهنقل قول:
سلام دوستان
من تازگیا حجمم زود به رود تموم میشه در صورتی که دانلودم کمتر شده !
پشتیبانی پارس آنلاین میتونه مشخص کنه غیر از من چه کس دیگه ای از سرویسم استفاده کرده ؟
من از وایرلس استفاده میکنم ، پسورد هم داره
منم همین مشکل رو دارم. دلیلش چیه ؟نقل قول:
عجب دزدیه این پارس آفلاین به مولا
چند روز اول طرح تغییر ساعت شبانه سرعتا رو برده بود بالا که کسی صداش در نیاد ولی بعدش دوباره سرعت برگشت به روال قبل فقط این وسط 1.5 ساعت به ضرر کاربر شد(همون ساعت ترفند منظورمه)
سلام
بچه ها من چطوری می تونم little more رو فعال کنم ؟ :23:
نقل قول:
چه ترفندی بود ؟ الان دیگه کار نمی کنه ؟
یعنی اینقدر خط رو رانژه نگه میداره تا مبلغش را پرداخت کنیم ؟نقل قول:
دیشب یه رکورد جالب ثبت شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم دیگه برای کسی تکرار بشه حتی خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
دقیقا ، من که خیلی ناراضی هستم ، دیگه تمدید نمیکنم ، میرم یه شرکت دیگه ، لعنت به دزد آنلایننقل قول:
خدا به دادمون برسه با این وضع اینترنت.......................پارس آنلاین هم دیگه کم آورده.................:41:
سلامنقل قول:
البته که خیلی خوبه
ولی رکورد های نزدیک 7.5 گیگ هم هست :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله درست میگید ولی اونا همگی مربوط به سرویس 1 مگ هستن، من تا حالا ندیدم اینجا کسی حتی با 512 هم بتونه در حدود 6 گیگ بگیره چه برسه به ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جالبتر اینجاست که دوباره دیشب عیناً تکرار شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
بستگی به منطقه مخابراتی تون داره ، ممکنه درخواست زیاد باشه و پورت خالی نباشه و بیان خط شما رو تخلیه کنن و یا اینکه نیاز نداشته باشن و همچنان خط شما رانژه بمونه .نقل قول:
یعنی اسپید در حد جلبکهای دریایی اقیانوس آرام ! :sq_5:
دوستان لطف کنید تنظیماته مودم برای پارس رو بگید.ممنونم.
دو هفته ای هست سرعت ترکونده. داره شبیه دایال آپ میشه کم کم. چه خبره؟کابل مابلشون پاره شده؟
برا من ی دو سه روزی میشه سرعتم پائین اومدهنقل قول:
قبلا دانلود تا 3.5 میرفت جالبه سرعت آپلود از دانلود بیشتر شده.مثلا خط روی 4 مگ بسته شده!
سلامنقل قول:
تنظیم خاصی که نداره
vci رو بزارید رو 59
همین
نقل قول:نقل قول:
کاملا تایید میشه.واسه من 2 ماه بود که با 256 سرعت روی 100 بود.الان میانگین 40 هست.
خط هارو بستن روي 4 مگ ولي هيچ تغييري توي سرعت و ميزان دانلودي توي ساعات رايگان ديده نميشه خيلي عجيبه.فقط پينگم اومده پايينتر و snr هم شبا مياد زير 6 و باعث قطعي دانلود ميشه.سرعت شبانه هم در حد لاكپشتي كه با پاهاي شكسته راه ميره:sq_2:
سلام
سرعت دانلود بستگی به مرکز مخابراتیتون داره
من 512 دارم
سرعت دانلود تا 450 میره
سلام
به نظر میاد که از ساعت 1:50 تا 7:15 رایگانه، البته قبل از 7:15 باید دیسی بشیم
قبل از ساعت 1:50 هم تست نکرده ام، شاید زودتر از این ها هم باشه، تو این 25 دقیقه سرعت حداکثر سرعته ممکن اشتراکتون هست.
دوستان هم قبل ساعت 2 رو یه تست بزنند.
از ساعت 1:50 رو کسی تا حالا تست کرده ؟
سلام. یعنی با 1 مگ پارس آنلاین شبی 6 یا 7 گیگ دانلود میشه کرد؟!!نقل قول:
آمار این تاپیک نشون میده که برای سرویس 1 مگ تقریباً تو هر 100 نفر، 5 نفر احتمالاً میتونن شبی 6 گیگ به بالا دانلود کنن (البته نه در همۀ شبها)نقل قول:
سپاس
دوستان من مودم Dilink 2640U دارم و با گوشی آپلود نمیتونم بکنم ولی با مبین نت یا شاتل که تست میکنم مشکلی نداره
گوشیم هم htc OneX
تنظیمات مودم رو ممکنه اشتباه داده باشم؟
با لپ تاپ هم هیچ مشکلی نداره
امروز رفتم یه مودم dsl بگیرم
اشتباه کردمو یه سوال احماقانه پرسیدم از فروشنده ، از بین چند مدل Tp-Link - Tenda - D-link ارزون ترینشون که تک پورت و بود 49 تومن بود فقط پرسیدم پارس آنلاین مچ هست دیگه ؟
برگشت گفت نه با Tp-Link همخونی نداره :| از اونجاییکه خودم از سیمفونی سالیانه ساله استفاده میکنم و ترسیدم گفتم خوب چه کنم Zyxel 65 تومنی رو فشار داد تو پاچه ما :|
حالا بماند که همشون مچ هستن و بعدا از طریق دوستم که شکبه کار دوران هست فهمیدم همشون رو پارس جواب میدن :(
گول این فروشنده هارو نخورید هیچ وقت رحم ندارن عوضیا .!
سلام
کسی از دوستان میتونه به من اطلاعات بده در این مورد که سرویس 128 نامحدود رو چه سرعتی بسته میشه ؟
اگر کیفیت خطت بالا باشه (SNR) روی 4 مگ اگر نه 2 مگ تا زمانی که زیاد دانلود نکرده باشید.اگر مصرفتون زیاد باشه روی 128 محدودتون میکنندنقل قول:
نقل قول:
برای من از 1:45 رایگانه :sq_6:
سلام
من اکانتم روی gaming profile بود و بیس سرعتش 1 مگ بود بعد یک هفته پیش زنگ زدم گفتن برش گردونین الان دان استریم 4 مگه ولی سرعت بالای 1 مگ نمیره هم چنان
قبلا با 256 تا 190ک میکشید الان چشه؟ زنگ بزنم یا درسته؟
snr هم 22 و 26 هستن بعلاوه mtu 1380
شک دارم اثر داشته باشن روی سرعت ولی گفتم محض احتیاط
حذف شد ...
سلام
بچه ها دیگه نام کاربری و پسوردمو تو سایت پارس آنلاین نمیشناسه
چیکارکنم!
فهمیدن از پارس ناراضی هستی بلاکت کردن :31:نقل قول:
درست شد الان!نقل قول:
300 مگابایت دانلود داشتم
:41: