منم پایه ام . امشب مث مرد 2 تا 8 دانلود میکنم گور بابای این 40 روزی که از طرحم باقی موندهنقل قول:
Printable View
منم پایه ام . امشب مث مرد 2 تا 8 دانلود میکنم گور بابای این 40 روزی که از طرحم باقی موندهنقل قول:
تمدید نکنید ..... خواهش میکنم تمدید نکنییییید .... دیگه گند زده این اشغال نت ، با این قیمت های نجومی ، با این سرعت اشغال ، روز به روز گند تر میشه .... در یک کلمه میشه توصیفش کرد : دزد پررو
واقعا اینا دزدن
ادم باید احمق باشه بره سراغ مبین نت
شورشو در اوردن
داداش واقعا حیف که شما زیر چکمه های شزکت مبین نت له شدین :n28:نقل قول:
معدرت می خوام خرمون کردن با وعده های سرخرمنی شون تا این جور بارمون کردن :n21:نقل قول:
اقا تحریمش کنین بره پی کارش غصه نخورید :n02:
من همون دو سال پیش هم تو همین تاپیک گفتم که نباید به این شرکت گفت مبین نت باید بگی مبین ززززررررررررتتت
مدارکش هم موجوده:n22:
زااااااااااااااارت :n08: اینترنت قطع شد باز !نقل قول:
دیو... ها هر گندی هم میزنن مینویسن بخاطر مشتری اینکارو کردن .. قطع میکنن واسه بهبود و کیفیت خدمات . شبانشم که جمع کردن شبی ۱۰۰ مگ :n08: اونم بپای مشتری و در خواست مشتری و کیفیت و چیز شعر .کاش مدیر ها اجازه میدادن تو این تاپیک استثنا بشه هر حرفی زد باور کنید خیلی جلو خودمو میگیرم
دیشب سرعت دانلود افتضــــاح بود ! به زور به 30 می رسید ! نکنه می خوان سرعت رو هم محدود کنند ؟! :))))
برفرض سرعت دانلود باشه 800! چه فایده ای داره وقتی مجانی نیست و محدود شدهنقل قول:
میدونم کلا دارم میگم ، واقعا مبین نت نمی فهمه اصن داره چ غلطی می کنه !نقل قول:
سلام
کسانی که دیشب 2 گذاشتن تو دانلود تا 8 از حجمتون کم شده ؟
مبین نت مبین نت مرگ ز نیرنگ تو :n21:
ساعت رایگان تغییر کرده .نقل قول:
3 تا 7 فکر کنم ...
اطلاع دارم تغییر کردهنقل قول:
اخه دیروز pcgamer و یکی دیگه از دوستان گفتند که ما از ساعت 2 میزاریم تو دانلود تا 8
میخواستم بدونم از حجمشون کم شده ؟
ممنون میشم خودشون جواب بدن
خدا لعنتشون کنه!
ایشالا خط پی سی ام رو عوض کنن میرم شاتل! با این پولی که من میدم خوب میرم شاتل شش مگ میگیرم! یا همون دو مگ! یا همون 128 که سرعتش روی دو مگ هست! حجم اضافه هم 4500! حالا اینترنت شبانش هم محدوده مشکلی نیست! حداقل ارزون که هست! و مثل مبین نت احمق، شبانه رو از ساعت 3 صبح نذاشته! و همون 1 هست!
از ماه دیگه هم به هیچ وجه تمدید نمیشه! این ماه هم اشتباه کردم تمدید کردم! فقط به خاطر شبانه!
من کلا شبانه خیلی خیلی کم استفاده میکنم ولی این ماه به شدت لازم دارم! ده روز از اینترنتم مونده بود و با یک گیگ حجم اضافه حدود دو گیگ داشتم! ولی به سرعت تموم شد! با اینکه روزها اصلا استفاده ای نداشتم!
گفتم شاید بقیه استفاده کردن و بعد دو روز قطع بودن دیروز دوباره شارژ کردم! و بعدا همینجوری شانسی موس رفت روی قسمت گزارشات و اون پیغام رو دیدم و اومدم اینجا و فهمیدم چه خبره!
بعد از اتمام این دوره به هیچ وجه تمدید نمیکنم
کنار خونمون یه شرکت هست که نامحدود داره و رمز هم نداره! داون استریم هم روی 400 هست ولی الان یه ماهی هست که سرعتش برا من از 15 بالاتر نمیره! اون یکی دو روز اول(یکی دو ماه پیش) سرعتش تا 500 میرسید و من خر هم استفاده نکردم!:n13:
خودم اطلاع دارم که تغییر کرده
اخه دیروز pcgamer و یکی دیگه از دوستان گفتند که ما از ساعت 2 میزاریم تو دانلود تا 8
میخواستم بدونم از حجمشون کم شده ؟
ممنون میشم خودشون جواب بدن
از من که کم نکرده بود. من امشبم 2تا 8 دانلود میکنم. یعنی تا زمانی که اس ام اس ندن دانلود میکنم.نقل قول:
سلام نه هنوز اجرا نشده . :n21:نقل قول:
دوستان کسی شمال کشور ( مازندران ) مبین نت داره؟؟ اونجام افتظاحه؟؟
نقل قول:
- :n04:
من مازندرانم خوبه البته یه مشکلی هست اونم خوده مبین نته که افتضاحه!!
من مازندران نیستم ولی هر وقت بارون اومد مبین نت قطع میکنه .اکثر موارد اینجوری بوده! حتی تو شرایط عادی اب و هوا هم قظع میکنن مخصوصا شب ها ساعت12 به بعد :n02: اصلا هم کسی فکر نمیکنه بخاطر شبانه هست!نقل قول:
مشکل مبین نت حذف رایگان شبانس و اینکه تو روز روشن زد زیر قرار دادی که باش امضا کردیم و میبینید که هیچ کس هم حریفش نیست.برادرانه اصلا سمتش نیا . واقعا میگم عصاب برات نمیزاره
من همون اولشم زیاد موافق مبین نت نبودم. از طرفی اینترنت کل ایران مشکل داره ولی خوب اپراتور هایی که وسعت فعالیتش بیشتر این مشکل بیشتر به چشم میاد. مثل مخابرات که تمام کشور داره سرویس میده و خیلی ها شاکی هستن و مبین نت و شرکت های دیگه.
شرکت های نو پا مثل رایتل . های وب و شرکت هایی مثل شاتل و پارس آنلاین قابل تحمل تر هستن به نسبت.
قیمت مودم هاش شدیدن بالاست.
نسبت به ایرانسل.
ولی خوب ما امیدوارم بازم که خوب بشه چون اونجا که من اینترنت میخوام فقط مبین نت آنتن میده. :n02:
دوستان من خریدار یک مودم هستم ترجیحا دو تا پورت لن داشته باشه واسه استفاده اینترنتی نمی خوام واسه دستگاه کارتخوان می خوام اخه تلفن مغازه از این بیسیم ها هست و عصر ها به کل جواب نمیده حالا گفتم دو تا لن داشته باشه تا بشه بهش دو تا کارت خوان یا دوربین های مغازه را وصل کرد هر چند که از اشغال نت بدم میاد ولی خدایش الان ده سال هست شهرکمون تو نوبت تلفن هست :mad:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
خوب ما خط تلفن جدید گرفتیم و به شاتل پیوستیم و راحت شدیم
و الان میخوام مودم مبینو بفروشم
برای غیرفعال فعال کردن باید میل بهشون بزنم ؟؟ چون نمیخوام مشتری جدید با مشخصات من از سرویس استفاده کنه
بچه ها کسی مشکل عدم اتصال داره؟مال من از عصر کانکت نمیشه
همه پارامترها درسته مودم سالمه پشتیبانی هم میگه تا این لحظه خرابی به ما گزارش نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟
Sent from my XT910 using Tapatalk
دروووووووووووود به شمانقل قول:
واقعا بهتون تبریک میگم
خوشبحالتون
کاش واسه منم امکانش بود اما نیست :n28:
فقط تنها گزینم gprs
اما بازم بهتره نسبت به این گوه نت
واسه منطقه ما هیچ شرکتی نت نمیده! تجهیزاتش نیس به گفته خودشون... وگرنه هیچوقت از مبین نت نمیگرفتم...خیلی گرونه...
متاسفم برای وضعیت کشورم که داشتن یه اینترنت معمولی شده معضل جوونا.
خدا لعنتشون کنه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
واسه تغییر مودم از مبین به ایرانسل چقد هزینه داره؟؟ مراحلش چیه؟؟
ی خط جدید درخواست بدیم میتونیم از شرکت هایی غیر مخابرات سرویس بگیریم ؟نقل قول:
چون من معضلم اینه ک خط تلفن خونمون فیبر نوریه و فقط در انحصار مخابرات ک اونم ی اشغالیه مث مبین نت ...
گیری افتادیم به خدا ...
کاش ی جوونمرد پیدا می شد تو این کشور این اوضاع نت رو ی سر و سامونی می داد آخه چ گناهی کردیم ما ن تفریحی ن چیزی ؛ ی نت دست و پا شکسته داریم ک اونم هزار بامبول سرش در میارن ...
دوستان حتماً شکایت خودشون رو از تعدیل ساعات دانلود رایگان شبانه و همچنین محدود کردن حجم دانلود رو از طریق دو لینکی که در امضای دوستمون (پست بالا) هست اعلام کنن
احتیاج به غیرفعال کردن نیست کافیه وقتی مودم رو می خوای بفروشی کارت ملی فروشنده رو ازش بگیری و از طریق نمایندگی های مبین نت تغییر مالکیت بدی البته معمولا یه 10 تومنی هزینه دارهنقل قول:
بستگی به جاش داره معمولا بین 10-25 تومن هست مراحلی هم نداره کافیه مک ادرس مودم شما تو شبه ایرانسل ثبت بشه و فریمور ایرانسل رو هم رو مودم نصب کنینقل قول:
اگه خط جدید بگیرید باز هم فیبرنوری یا PCM خواهد بود مگر اینکه بتونی یه پارتی خوب پیدا کنی البته پارتی تو مخابرات نمی خوای بلکه یکی رو از پیمانکارهای طرف قرار داد مخابرات رو پیداکنی کافیهنقل قول:
یه راه دیگه استفاده از اینترنت وایرلس هست اگه تو منطقه تون ارایه میشه
نقل قول:میگم از وقتی که تو این 5-6 سال اخیر یادم میاد همش وزیر ارتباطات و کوفت میگه سرعت اینترنت رو بالا بردیم.نقل قول:
بخدا اگر بالا برده بودن تا حالا باید سرعتمون از کره جنوبی بیشتر میشد.
یه بنده خدایی هم اومد گفت اینترنتتون رو درست میکردیم.
صد رحمت به اون قبلیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
مال من که بیخودی فعلا قطعه هرکاری هم کردم چراغ وایمکس ثابت نشد به خدا خسته شدم همه زندگیمون شده مثیبت و استرسنقل قول:
شاتل خیلی شاخه یکی از دوستام واسه کافی نت سرویس گرفته خیلی عالی بود خودش که خیلی راضی بود حبف که اصلا تلفن نداریم.نقل قول:
خدایا هیچ جوانی را محتاج حجم اینترنت اشغال نت نکن:n30:
این هم از خبر نحسشون که تکمیل و اجرایی شد:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش در مورد سازمانها میگه همه کشکن فقط سازمانها خوبن آخه کدوم سازمان ۲ نصف شب اصلا بازه و سرکارن که مثلا ارتباط تصویری بخواننقل قول:
توروخدا یکی به منکمک کنه
من مودمم با اینکه همه پارامترهاش درسته چراغ وایمکسش همش چشمک میزنه تا پریشب اوکی بود از دیرو این داستانه با هیچ آنتنی نه تو هفت تیر نه تو دروس کانکت نمیشه یوزر و پس هم چک کردم درسته پشتیبانی هم جوابی نمیده
حالا اینا جهنم من ۸۰۰۰۰ تومن تو حسابمه اگر مودمه درست نشه چه جوری میتونم پولمو پس بگیرم؟ حسابم ۴ گیگ یکماهه است که تموم شده چهار گیگ این ۸۰ تومن حجم اضافست