دوستان پخش x400 دارم میخوام 600 هزینه کنم برای یک جفت باند عقب و امپلی و باند جلو هم بعدا تعویض کنم
برام کیفیت صدا مهمه نه حجم و بیس بالا
چی پیشنهاد میدین
تو نت برای باند تحقیق کردم به e65 هلیکس رسیدم میگن حجم صداش کمه ؟ در چه حد کمه ؟
دوستان پخش x400 دارم میخوام 600 هزینه کنم برای یک جفت باند عقب و امپلی و باند جلو هم بعدا تعویض کنم
برام کیفیت صدا مهمه نه حجم و بیس بالا
چی پیشنهاد میدین
تو نت برای باند تحقیق کردم به e65 هلیکس رسیدم میگن حجم صداش کمه ؟ در چه حد کمه ؟
سلام
آقا حمید یه کامپاننت Focal k2p 165 پیدا کردم فقط میدبیسش هست
ببینید میشه استفاده کرد؟ چند ارزش داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودم یه کراس اور دارم برند گرند زیرو به نظرتون مناسب این هست؟
این مدل کراساور دارم
سلام .نقل قول:
6965V3 + PIONEER 3602
برای جلو هم با توجه به ماشینتون یه کامپ بگیرید + آمپ ! جلو کامپ نداشته باشی اصلا حال نمیده !
6965V3 واقعا باند با کیفیتی هست تو رنج قیمت خودش ، یه باند با کیفیت با بیس نرم . پرتاب صداشم خوبه .
دوستان و اساتید درود و وقت بخیر
واقعا ممنون بابت وقتی که میزارید و با توجه کامل جواب میدید
من یه سوال داشتم:
سیستم من:
8019 کنوود
کاپا11
آمپ 8400 کنوود
و ساب hqr 3000
برای باندهای جلو کامپوننت بگیرم خوبه و کدوم با قطعات بالا بهتر مچ میشه؟
ارادتمندیم
نقل قول:
سلام آقافرزاد . عاجزانه:42::42::42::n40::n40: ازت درخواست میکنم یه رکورد بزاری از سیستم ماشینت :
فقط لطفا اول یه ترانه که بیسش زمین و زمان روتکون میده:32::32::32::8::8: بزاری وضبط کنی__
__وهم اینکه باز یه ترانه که کلا کیفیتی باشه وشفاف وتاجایی که امکان داره آهنگی روبرای فیلم گرفتن انتخاب کن که ترجیحاکلا بیس نداشته باشه :25::25:و اون بالایی کاملا برعکس که بابیس مردم بریزن روسرت واینقدرکتکت بزنن :3::3::4::22::22:که دیگه واسه نمونه برای فردی بنام امیرآریامهرفیلمی نگیری:n31::n31::V25::V25:
سلام و عرض ادب:n27:
الان که اینو مینویسم خیلی حالم گرفته
امروز برای نصب سیستم 150 کیلومتر راه کوبیدیم رفتیم ارومیه برای نصب
توی فروم ها خیلی دنبال کسی بودم که هم جنسا رو از خوشون بگیرم و هم زحمت نصب و تنظیم رو بهش بدم
ولی متاسفانه وسایلا رو از یه جا گرفتم و برای نصب جای دیگه بردم
نصب خیلی تمیز انجام شد ولی اون دوستمون ذره ای از تنظیم کردن کنوود 8019 سر درنیاورد
عکس های تنظیم رو میزارم خواهشا دوستان اگر میدونن کمک کنن تا به تنظیم درست برسم
متاسفانه این راه دراز رو با هندفری گ.شی اومدم و شدیدا ضد حال خوردم
وسایلام اینا هستن:
8019 کنوود
کاپا11
آمپ 8400 کنوود
و ساب hqr 3000
و نصبی که دوستمون انجام داده به این شکله:
سلامنقل قول:
آلفا 12 رو پیشنهاد میکنم.
سلام.نقل قول:
با توجه به آمپتون باید ساب ووفری سبک انتخاب کنید.ماشینتون چیه؟
به نظر من یک جفت کامپوننت جلو و ساب تو باکس سیلد کافیه. اما اگر بودجه موردی نداره دو دست کامپوننت +میتونه حجم رو سلیقه دوستانی که باید حتما از عقب هم صدا داشته باشند رو تامین میکنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من نگیر چون کراس اوور باید برای خودش باشه نه کراس دیگر.مگر اینکه بخوای اکتیو نصب کنی که اون بحثش فرق میکنه.
سلامنقل قول:
برای تنظیم گین که قبلا توضیح دادم و تو امضاء م هست.
برای تنظیم کراس اوور ها برای هر دو یعنی کواک و ساب HPF و LPF روی 80Hz تنظیم کن.
کانالی که کواک نصبه روی حالت استریو و کانالی که ساب ووفر نصبه روی مونو ست کن.
باس بوست همیشه خاموش باشه.
با سلام آقا حميد عزيز
پيروي راهنمايي دوست گرامي آقاي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزيز در مورد خريد آمپ گرندزيرو 4115 ميخواستم بپرسم در موقع خريد و نصب نكته اي هست كه بايد بهش توجه كنم ؟ يا خير
يكم جستجو كردم آقاي مقدم نداشتند شماره آقاي حميد ناصري رو دادند
سوال دوم اينكه چه كامپوننتي با اين آمپ از نظر كيفيت و تفكيك و شفافيت صدا جواب خوبي ميدهد ؟
ماشينم 206 هست نصب كامپوننت خرابكاري كه نداره؟
در مورد پخش آلپاين 145 آكبند نميتونم گير بيارم چون جنس دست دو خيلي نميپسندم مگر اينكه خيلي تميز باشه... چه مدل ديگه اي پيشنهاد ميشه ديروز 164 رو گفتند آكبند دارند قيمت 950
پخش هاي آلپاين تظيم رنگ نداره كه با رنگ صفحه كيلومتر (نارنجي) ست بشه ؟!
(پخش فعلي ام jvc 536 باند jvc 7158 )
بعد از نصب كامپوننت باند 7158 ام در تفكيك و شفافيت اثر بدي نميزاره ؟
در كل اگر پيشنهاد و راهنمايي برام داريد خوشحال ميشم بشنوم
با عرض پوزش از پرچونگي بنده
با تشكر از زحمات دوستان
اکتیو چه جوری میشه؟ ما بی سوادیم آقا حمید :n02:نقل قول:
بعد با این شرایط به نظر شما چند می ارزه ازش بگیرم. اگه هم قیمت ندارین طبق مشخصاتی که داره و برندی که هست و توضیحاتی که دارم رنج قیمتی که ارزش خرید داره چقدر هست؟
حداقل یه قیمتی دستم باشه بهتره . ممنون . لطف کردین
از میدرنج ها و تویتر های شرکت آلفارد اطلاعاتی دارین؟ میخواستم بدونم اونا چطورن؟
نقل قول:
آقا حمید جسارت نباشه شما استاد بنده هستید من فقط نظر شخصی رو گفتم
من خودم صدای استریو رو بیشتر می پسندم چون یکسری ار آهنگ ها هست که نیازمند 4 عدد باند یا همون 2 جفت اسپیکر عقب و جلو هستن تا اونجوری که باید شنیده بشن.
البته اول همه این بحث ها باید گفت صدا کاملا سلیقه ای هست . هنوزم هستن کسایی که دو جفت 718 با باکس JBL نصب میکنن و بخ خوبی خوشی با هم زندگی میکنن :n02: سلیقه اونا هم محترم هست ما فقط پیشنهاد میدیم
نقل قول:
سلام برای تنظیم 8019 کمکی خواستی بگو من 7016 دارم تنظیمش شبیه هم هستن اگه خواستی کمکتون میکنم ولی اینجوری سخته یه بار هماهنگ میکنم به صورت تلفنی تنظیمش میکنیم
درود وقت بخیر
یه دنیا سپاس از آقا حمید عزیز و آقا محمد بزرگوار
خدایی خیلی خوشحال شدم بابت پیام
خیلی هم سرزنش شدم بابت پخش که همه میگن چرا کننود گرفتی
اون دوستی که برای نصب بردم میگفت توی 8 سال اخیر من 3 تا کنوود بستم
منم از روی دست دوستان انتخاب کردم پخشو
دیدم آقا حمید برای همه دوستان پخش کنوود میبنده منم گفتم حتما خوبه دیگه شک نداره
ارادت
از کجا بدونم اون جریان بریج کردن پل زدن و نصب سیم کشی درست انجام شده؟
آیا واقعا قطعات باید آب بندی بشن؟آگه آره چند روز خوبه؟
[QUOTE=Mohammadkiller;8847970]سلام
با اجازه اساتید
اگه کیفیت برای شما مهم هست فقط باید کامپاننت بخرید . اسپیکر های بیضی کیفیت معمولی و بلندی صدای معمولی دارن
اگه تفکیک صدا میخواید و دوست دارین از موسیقی لذت ببرین بهترین چیز همون کامپاننت هست . وقتی یک جفت جلو و یک جفت عقب نصب کنین صدای کاملا تفکیک شده و با کیفیت خواهید داشت.
اصولی اینه که شما دو تا آمپلی داشته باشی . اگه نمیخواید که یه بحث دیگس
کامپاننت هم میتونید از برند های ( گلیدن ، راکفورد ، هلیکس ، و رده بالا های گرند زیرو) انتخاب کنید که اکثرا امتحان شده هستن و کیفیت مطلوبی دارن.
باکس هم بستگی به خودتون داره
اگه کیفیت براتون مهمه و دقت ساب رو میخواید باید سیلد بسازید و اگه قدرت براتون مهمه باکس پورتد
لیتراژش هم تو دفترچه ساب معمولا میزنه
باطری و خازنتون هم خوبه مشکلی نداره
دوست عزیز من اگه کامپاننت ببندم یا دوتا آمپ ببندم با 2 تومن که نمیتونم صاحب سیستم شم.زیادم حرفه ای نیستم که دنبال نهایت کیفیت باشم.پیشنهادی ندارین برا یه جفت باند بیضی و یه جفت باند برا درام که نهایت کیفیت رو باهاشون داشته باشم(نهایت کیفیت منظورم در مقایسه با کواک های دیگس نه کامپ)آمپم که گفتم اگه 5 کانال باشه که عالیه با یه پخش متوسط از آلپاین یا یه پخش کارکرده روهم رفته تا 2 تومن؟سابمم هرتزه 300 rms میده.
سلام داداش خوبی ؟؟؟نقل قول:
نکته خاصی نداره .
واسه کامپ هم برای رودری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خیالتون راحت ولی حتما جلو رو 16سانتی بندازین که صدا خیلی تاثیر داره.
بودجه چقدره ؟
برای پخش یه 675 کلاریون هم توی PT هست گزینه خیلی عالی هستش از دستش ندین قیمتش هم مناسبه .
چون نمیخواین ساب عقب بزارین اون 7158 که دارین کمبود بیس تون رو به نوعی درحد باند بیضی تامین میکنه به نظر من که به اون دست نکنید و بزارین باشه .
اما باز هم میگم اون کلاریون 675 خیلی گزینه خوبیه:n02:
ممنونم امیر حسن جان از راهنمایی هاتنقل قول:
خیلی زحمت میکشی جواب ما رو میدی دمت گرم
آقا کامپوننت چی بندازم ؟
لینک کلاریون رو برام میفرستید...ممنونم
ببخشید ادامه پست بالا هست گفتم گم نشه تا اساتید ببینن و منو راهنمایی بکنننقل قول:
یه چندتا سوال و مشکل دیگه:
کلا چطور میتونم پخش رو ریست بکنم یهنی چه راههایی وجود داره؟
2-برای تنظیم گین آمپلی میتونم از بایپس bypass برای تنظیم گین(صفر بودن همه چیز)استفاده بکنم؟
3-ببخشید گزینه Balance و Fade دقیقا چیکار میکنن؟
4-من وقتی میخوام از توی تنظیمات ساب رو قظع بکنم صدای باندها هم قظع میشه و
در عوض وقتی باندهای عقب (همون rear )رو خاموش روشن میکنم تغییری انجام نمیشه(باند front جلو ندارم)
6-وقتی تنظیمات LPF و HPF رو اروی آمپلی نجام دادیم روی پخش هم همین تنظیمات رو انجام بدیم ؟
7-دوست نصاب عزیز سرسیم نداشت و اتصالات فیوز رو همون خود سیم رو پیجوند اونجا گفت بعدا خواستی بنداز!میگم مشک ایجاد نمیکنه؟
نقل قول:
بلانسبت بچه های فروم به اون نصاب باید میگفتی پاشو برو جمعش کن بابا:n34::n34::n34:
بزارسیستم رو تنظیم کنی وبعد ببینی که پخشهای پایونییر درمقابل:n12::n12::n11: کنوود:n12::n12: :n11:مثل این میمونه که پخش مارشال رو با پایونییر مقایسه کنی...:n19::n19::n18::n18:
خدایی من حتی 7150 پایونییرهم داشتم و الان این پخش کنوود ایکس400 خودم روبادوتا 7150 هم عوض نمیکنم
راستی آقا حمید باتوجه به اینکه هنوزحقوق مارونریختن بحساب کثافتا!!!من باز به این فکرفرورفتم که من نهایت سیستمی که قرارهست جمع کنم ایناست :
پخش : Kenwood X400 هست که الان دارم
کواک : JBL_GTO938 هست که اینوهم دارم
میمونه
آمپلی فایر و ساب باکس
و حتی یدونه پیچ هم درآینده نمیخوام اضافه کنم : اینجوری بهتر نیست که
یدونه آمپ دوکانال ترجیحا همون گلیدن بگیرم برای یه جفت کواک
وباز
یدونه آمپ دوکانال دیگه البته مونو و مختص ساب باکس که اونم باز ترجیحا گلیدن وساب آلفا ؟؟؟
وغیراز حمیدخان که استاد همه ماهاهستن خوشحال میشم ازدوستان که تجربیاتشون رو غریب نوازی کنن ودراختیار من بزارن :
لطف کنید غیراز برندهایی مثل تورنادو و ام بی آگوستیک که کلا بنجل بازاروچینی هستن و همچنین برند پایونییر که دیگه کلا خوشضم نمیاد راهنمایی کنید وبهم بگید این قطعاتی روکه نام میبرم چه مدل وبرندی رو پیشنهاد میکنید بازم غیراز گلیدن وماسکونی که تخصصی دراختیارآقاحمیدهست :
آمپلی فایردوکانال برای کواکی که اول نام بردم
باز
آمپلی فایر دوکانال مونو برای ساب باکسی که شماپیشنهاد میکنید
سلام خدمت دوست گرامی.نقل قول:
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگی شما عزیزان فرا رسید عید سعید فطر رو خدمت تک تک شما سروران خودم تبریک و تهنیت عرض میکنم.:n16::n12::n16::n12:
محمد جان اکتیور بستن یعنی استفاده از ووفر میدرنج و تویتر بدون کراس اوور پسیو و استفاده از کراس اوو اکتیو مثل پروسسورها،پخشهاوی مثل p99 و یا آمپلیفایرهائی که کراس اوور کاملی داشته باشه برای کات کردن فرکانسها.
در مورد قیمت متاسفانه اصلا نمیدونم.چون وقتی جنسی ناقص میشه دیگه قیمت نمیشه گذاشت.کامپ k2p اورجینال اگر آکبندش رو بخوای بیاری فکر میکنم حدود 2.500 تموم بشه.
ضمنا استاد هم خودت هستی و نظرت کاملا صحیح و عالیه:n40:
با توجه به عکسی که فرستادین بریج رو صحیح نصب کرده.نقل قول:
همه قطعات و لوازم صوتی که آکبند خریداری میشوند، باید حدود یک هفته برک این یا همون آببندی بشن.به این صورت که بهشون فشار زیاد وارد نشه.
1- چرا میخواهید ریست کنید؟نقل قول:
2-خیر باید ابتدا hpf و lpf و فرکانسهای کات رو اعمال کنید بعدا نصبت به تنظیم گین اقدام کنیدو فقط باس بوست رو همیشه صفر قرار بدید.
3-بالانس مربوط به چپ و راست کردن استیج و اسپیکرها هست. یعنی به سمت چپ بره فقط اسپیکرهای کانکت شده سمت چپ دا دارن و سمت راستیها قطع میشن و برعکس.
فیدر هم مربوطه به تغییر دادن استیج جلو و عقب هست.
4-نصب مشکل داره. کابل های rca رو چک کنید.کلید استریو و مونو رو چک کنید.
5-بهتره تنظیمات کراس اوور از روی آمپ باشه فقط و از روی پخش اعمال نگردد.
6-اگر سیم رو کاملا بدون اینکه روکش از کانتکتور بیرون باشه مشکلی نداره فقط باید رشته های سیم زیر پیچ قرار گرفته باشه و محکم فیکس شده باشه.
سلام.نقل قول:
خب آمپ 4 کانال باشه بهتره که.در هرصورت همه چیز امکان داره.فقط باید هزینه مشخص بشه.
در حال حاضر از گلیدن فکر کنم دو کانال فکر کنم فقط FD130C2 رو شرکت موجود داره که برایکار شما زیاده.اگر دو کانال میخوای باید تا برج 5 صبر کنی.
بودجه برای کامپ چقدره ؟ توی خصوصی برات میفرستم .نقل قول:
بودجه برای کامپ دیگه نهایت 600نقل قول:
آقا من قیافه پخش هم برام مهمه...
نظرتون درباره مدلهای iDA-X303 یا x100 آلپاین یا پخش p80 پایونیر چیه ؟؟؟
با پایونیر که اصن نظری ندارم .نقل قول:
اون دوتا دیگه هم فقط خوشگلی دارن و تمام :n02:
این نظر من بود :n05:
هرکسی توی ایران بخواد سیستم بخره و اگر مثل من مبتدی و یا حتی نیمه حرفه ای ها و بعضی تمام حرفه ای ها هم اگر برای نصب سیستم
پیش آقا حمید نرن اشتباه بزرگی انجام دادن
این تمام عرایض بنده راجع به بزرگی آقا حمید نیست.
الان اوضام اصلا خوب نیست ولی شب تمام میکنم صحبتامو
ولی شمایی که الان میخوایید سیستم(باند_پخش_ساب_ک.اک و اکسسوری بگیرید تا شب دست نگه دارید لطفا)(البته اگه قصد دارین با مشاوره ایشون
اینکار رو انجام بدین یا از خود ایشون میخواین خرید کنین با خیال راحت و چشم بسته اینکارو بکنید)
فقط و فقط میتونم شکر کنم خدارو که با آدم شریف و محترم و با سوادی مثل آقا حمید آشنا شدم .......
سلام دوستان، راستش من می خواستم یه سیستم ببندم برای پاترول چهار در و اصلن نمی خوام امپ و ساب و این داستانها رو داشته باشم. می خواستم بدونم این چیزایی که انتخاب کردم مناسب هست تا من یک صدای خوب داشته باشم یا دارم بیخود هزینه الکی می کنم. هیچی هم از سیستم نمی دونم. همین جوری این چیزارو انتخاب کردم.
پخش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خربزه ای: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دایره ای: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن می خواستم بدونم مثلن اگه بجای ضبطی که بالا ازش اسم بردم مدل 50W رو بندازم خیلی کیفیت صدا پایین تر میاد الیته با همون بانده ها. مثلن اگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجاش بذارم.
خیلی دوست دارم پیشنهاد شما رو هم بدونم. مچکرم
من هیچ جوابی نگرفتم.باز ممنون!
نقل قول:
خب حمیدآقا قبلا هم عرض کردم خدمتتون که کلا چه یدونه آمپ یا دوتاآمپ وساب وباکس واکسسوری کلا یه تومن بیشترنمیتونم هزینه کنم حتی یه لنگه هزاری هم دیگه درتوانم نیست
وبهمین دلیلی که پول هنوزبحسابم نریختن فعلا یه آمپ دوکانال میخوام واسه یک جفت کواک که دارم و واسه این آمپ دوکانال بین 100 تا نهایت 270_80 تومن همراه با اکسسوری میتونم هزینه کنم و بعدهم 700تومن برای ساب باکس وآمپ دوکانال
بازم تکرارمیکنم که آقا حمید بحثشون ازحرفه ای بودن جداست بابقیه ولی بااینحال لطفا دیگردوستان هم قابل بدونن ومنوراهنمایی وارشاد کنن
سوالتون رو دوباره مطرح کنین لطفا .:n40:نقل قول:
بودجه چقدره دوسته عزیز ؟؟؟؟نقل قول:
اون 50وات که زده رو پخش رو اصلا به اون عدد و ارقام توجه نکنین :n02:
چرا با گذاشتن امپ مخالفین ؟؟؟ خیلی خیلی صداتون تغییر میکنه .
باند بیضی رو کجا میخواید نصب کنین ؟ نصب باند حتما توی در باشه ؟؟
سلام دوسته من در خوب بودن و انسان شریف و صادق بودن حمید اقا شکی نیس من خودم چند ساله که حمید اقا رو میشناسم و کمک فراوان بهم کردن و ارادت خاصی بهشون دارم :n12:نقل قول:
اما شما خیلی سختش کردی قضیه رو.مشکل بیشتر ماها اینه که بدون تحقیق و پرس و جو میریم یه جنسی رو میخریم حالا اگه گیر ادم صادقی بیفتی که شانس اوردی اگه نه که ....
بعدم میان اینجا که فلان شد و خیلی از حرفای دیگه.
مثلا اگر شما به جای اینکه سر یه هفته خریدتو تکمیل کردی و دادی نصاب برات بسته و الان راضی نیستی مینشستی یه کم تو فروم های خارجی یا همین فروم مطالعه میکردین واسه خریدتون نه که موفق تر بودید بلکه میتونستین نصب رو هم خودتون انجام بدین .مگه نصاب چه کاری انجام میده که شما نتونی انجام بدی ؟؟؟؟ من خودم شخصا توی این 6سالی که دنبال صدا بودم فقط 2بار برام نصاب وسایلمو نصب کرده مابقیشو تا به امروز لذتشو خودم بردم و نصب کردم :n05:
مرسی از توجه ات امیر جان، باند های های خربزه ای روی روگلگیری های عقب سوار میشن. دو تا دایره ای هم روی رودری های جلو.
نمی خوام ساب و امپلی نصب کنم تحت هیچ شرایطی :n29:جا ندارم براش، اصلن علاقه ای ندارم به نصبشون. راستش می خوام با همون ضبط و باند سنتی به یه صدای خوب برسم.فقط می خوام ضبط و باند مناسب رو بهم معرفی کنید.
سلام دوستان قیمت باند 6975v3 اکثر جاها حدود 390 تومنه ولی سایت پ ا ر س د ی ج ی ت ا ل قیمت رو زده 149 تومن
قضیه چیه؟:n41:
حالا گیریم که تقلبی باشه .. از کجا بفهمیم اون سایتی که زده 390 تومن این 149 تومنیه رو کادو پیچ نکرده باشه؟؟:n35:
سیستمی میخوام تا دو تومن.ساب دارم مدلش es300 هرتزه از سری قدیمیهاش که 300 آر ام اس میده.یه جفت کواک بیضی برا عقب با یه جفت کواک گرد برا درا میخوام.پرتاب و بلندی صدا اصلا برام مهم نیس فقط میخوام کواک ها بالاترین شفافیت و کیفیت رو داشته باشن(در مقایسه با با کواک های هم رده نه کامپ) تا از اهنگ لذت ببرم.کامپ پیشنهاد نکنین چون هزینش بالاس.آمپ یدونه میخوام پس اگه 5 کانال باشه که عالیه اگه نه 4 کانال که از پس دو جفت کواک و یه ساب بربیاد!پخش هم آلپاین متوسط یا کارکرده ی پخش های قدیمی پایونیر و ... چون اصلا از پخش های جدید مخصوصا پایونیر خوشم نمیاد.خازن هم دارم.فرقی هم نداره نو باشن یا کارکرده.اگه کارکرده تمیز پیدا کنم میخرم.سیستم قبلیم پایونیر بود کلا زده شدم از برند پایونیر.لطفا از دو تومن بالا نره جمع موارد پیشنهادیتون چون هزینه ی کابل و نصب و ... هم هستش.با سپاس.نقل قول:
سلام دوباره
بحث و صحبتی که میخوام بکنم راجع به حس صمیمیت و اعتمادی هست که وقتی با یک انسان
واقعی در ارتباط هستین به آدم دست میده هست
من اصلا صحبتم با کسی نیست ولی خیلی خیلی بیشتر از اونی که شما بتونین تصور کنید از اینترنت خرید داشتم و توی هیچکدام سرم کلاه نرفته
توی بحث این سیستم هم شخصی که نزدیک دومیلیون ازش خرید کردم و طبق قول و قراری که با هم گذاشته بودیم که بعد از نصب برای باقی مسایل کمک کنن
که الان خبری نیست(ولی در کل وسایلام همونایی هستن که خواستم بخرم)
روزی که شماره آقا حمید رو گرفتم تا این لحظه چندبار هم خود ایشون برای پرسیدن روند کار تماس گرفتن و لحظه به لحظه با من بودن
که حس مسولیت پذیری ایشون حتی در مواردی که به ایشان برد و باخت مالی هم نداره رو نشون میده
من نزدیک 1 ماه از تمام فروم ها و سایتها تحقیق کردم و در کل از خریدمم راضی هستم ولی از برخورد فروشنده ظاهرا نامی خوشم نیومد
توی این راه(رسیدن به یک سیستم درست)خیلی ها به شخص من به دلخواه خودشون قول کمک دادن ولی حتی زحمت جواب دادن به یک
سوال اورژانسی رو هم به خودشون ندادن
امیرحسین جان نمیدونم کی هستی و چندسال داری ولی لطفا تا از اصل موضوع خبر نداری اظهار نظر نکن
صحبت راجع به چیز دیگری بود که شما به موضوع دیگری ربط دادین
فکر نکنم شما هم برای اولین بار که فهمیدید سیستم چیه و خواستین بخرین نمیتونستین که خودتون یه نصب درست انجام بدین(حالا یا به خاطر راهش یاحتی وسایل مورد نیازش)
توی نصب هم به یک آدم نامی اکتفا کردم و بعد از یک روز بدون اطلاع قبلی و فقط با کمک آقا حمید چند اشتباه فاحش فنی ایشون رو پیدا کردیم
من برای نصب عرض کردم 150 کیلومتر رفتم پس آدمی نیستم که براحتی پول توی گلوی کسی بریزم و تابحال هم نشده
حداروشکر میکنم که توی این دنیای سیستم بازی یه آدم شریف و بی غل و غش پیدا کردم.
چون لذت اون بالاتر از خود سیستم صوتیه
هدف من ار پست قبلی نوشتن یادداشتی برای اشخاص دیگری است که توی راه تحقیق یا خرید سیستم از طریق
موتورهای جستجو راهشون به اینجا میخوره هست.میخوام با خوندن این پستها بدونن که حداقل توی این دنیای رنگارنگ سیستم های صوتی
یه شخص واقعی توی این سایت هست که میتونن چشم بسته بهشون اعتماد بکنن(از میان اشخاصی که من تا حالا شناختمشون(جسارت نشه به بقیه))
وسلام
سلام دوستان
لطفا یه مقایسه بین 2 مدل میل هرتز 165.3 2 way 2015 و ادیسان k6 انجام میدین؟
از نظره ووکال های رنج مید بیس جنس صدایه تیوتراشون
بچه ها منتظررهنمودهای خوبتون هستم هنوز وسپاسگذار و مدیونتون میشم راهنماییم کنید
دوستان این پنل پخش مارشالو چجوری میشه جدا کرد اون دکمه رو میزنم میاد پایین جدا نمیشه میخام کلا پنل جدا بشه مرسی
تفاوت کاپا 11 و اینفینیتی 9603 چیه؟ کدوم بهتره؟ و چه آمپ 2 کانالی واسه این باندا مناسبه؟
سلام من یه سیستم پخش و باند می خواستم برای تیبا صندوق دار بگیرم به نظر شما چه مارک و چه مدلی بگیرم
نمی خوام زیاد هزینه کنم و صداش هم برای بیشتر کیفیت مهمه تا بلندی اهل صدای زیاد بلند هم نیستم هین که داخل ماشین صدای خوبی داشته باشه کافیه.....
با تشکر از راهنمای شما دوستان عزیز
سلام--نقل قول:
جسارت نشه با دوستان----
ولی امیر حسین هم که من چند وقتی است با ایشان مشورت می کردم واقعا کمکم کردن البته خودم برای خرید یک کمی عجله کردم ونظر شخصی ام راکمی خودم را اعمال کردم .ولی به نظر من یک 4 ماه است با این تاپیک اشنا شدم پیگیر سیستم صوتی معمولی هستم نظرت امیر حسین وحمید اقا عالی بودند بدون هیچ تعصبی تجربیات خودش را در اختیار دوستان می گذارند...این تاپیک با بودن این دوبزرگوار می چرخه چون اقا حمید مسولیت کل تاپیک خودرو را دارند دیرتر می ایند وبیشتر زحمت به دوش امیر حسین است--:n01:
این نظر صرفا یک نظر شخصی هست...انشالله این دو برگوزار سلامت و با قدرت بچه ها را کمک کنند تا به صدای دلخواه و دل انگیز برسند.........یا علی:n01:
بچه ها کماکان منتظرراهنماییتون هستما :
یدونه آمپلی فایر دوکانال که یک جفت کواک منو(JBL-GTO938) بتونه بطورکامل درایو کنه با توجه به آرام اس100واتی
ونهایت قیمتی که گذاشتم کنار براش 300تا350 هست همراه باهزینه نصب و پکیج وخداشاهده یدونه تک لنگه هزاری هم نمیتونم اضافه کنم وتازه اینکه بودجه رواز250به اینجارسوندمش
ولطفا ازبرندهای مضخرف و چینی مثل آگوستیک ویا تورنادو وامثالشون پیشنهاد نکنین که هزارتومن هم براشون هزینه نمیکنم
وهمچنین ازبرند پایونییرهم طبق مطالعاتم درهمین تاپیک لطفانام نبرید
برندهای گلیدن هم که در اختصاصا دراختیارحمیدآقا هست هم فکرنمیکنم بااین قیمت چیزی گیرم بیاد
سلام دوست عزیز . شما بودجه ت کمه و انتظار داری بهترین برند آمپلی فایر رو خرید کنید.:n02:نقل قول:
بهترین کار برای شما خرید آمپلی 4 کانال هست که دیدم تو پست های قبلی شما اصرار داری دو کانال بگیری که شدیداً در اشتباهی حتی اگه 99/9% احتما بدی که هیچ سیستمی اضافه نکنی بازم اشتباهه خرید آمپ دو کانال.آمپ های تورنادو و مارشال و مافکو از برند هایی هست که مشخصا به درد نمیخوره ولی از بین چینی ها پاورآکوستیک بهتره
شاید برند های دیگه هم خوب باشه ولی از بین چینی ها من اینو تست کردم خداییش نسبت به قیمتش خوبه . برند پایونیر با اینکه شخصا اصلا از محصولات رده پایینش خوشم نمیاد ولی اینم جزو بهترین گزینه ها برای شماست که بودجه تون کمه
از برند JBL هم هست JBL GX-A604 فکر کنم حدود 310 تومن باشه 60 وات RMS
Pioneer GM-A 6604 هست حدود 300 تومن این 60 وات RMS
JVC KS-AX3204 این هست حدود 300 تومن اینم 60 وات RMS
JVC KS-R9004 هست اگه اشتباه نکنم 100 وات RMS هست فکر کنم قیمتش هم بین 360 تا 390 هست
اگه هم حتما میخوای 2 کانال بگیری JVC KS-AX5102 هست 330 تومن 100 وات RMS
نقل قول:
سلام
ماشینتون چیه؟
پیشنهاد من کامپاننت هست
قیمت کامپاننت بستگی به خودتون داره . کامپاننت از 200 تومن هست به بالا
آمپلی که چند مورد نام بردم بالا اونا بدک نیستن نسبت به قیمت
پخش آلپاین CDE 125EBT هستش حدود قیمت 480-500 هستش
اگه بیشتر میتونید هزینه کنید حدود 700 تومن CDE 143EBT بهتره
کامپوننت هم از برند معتبر هلیکس Helix Blue B52C.2 هستش حدود 250 تا 300 جفتی
ارزونترین چیزی که میشه خرید و صدای قابل قبولی بده من نظرم روی ایناهاس :نقل قول:
پخش : سونی 1152u