نقل قول:
اندیشه نامحدود از لیست سرویساش برداشته
همون جمعش کردن سنگینتر بودن من 256 نامحدود ماهی 30 تومان قبلن میدادم سرعتم به 40 نمیرسید:n21:
الان 1مگ 3گیگ دارم سرعتم در روز 350
شب هم رو 150 فیکسه طرفای ساعت 5تا 7 صبح هم باز میره روی 350
Printable View
نقل قول:
اندیشه نامحدود از لیست سرویساش برداشته
همون جمعش کردن سنگینتر بودن من 256 نامحدود ماهی 30 تومان قبلن میدادم سرعتم به 40 نمیرسید:n21:
الان 1مگ 3گیگ دارم سرعتم در روز 350
شب هم رو 150 فیکسه طرفای ساعت 5تا 7 صبح هم باز میره روی 350
خوب با این اوصاف, الان کدوم شرکت, نامحدود ارائه میده؟ اگر سرعت و قیمت هم بگید خیلی ممنون میشم
دوستان 3g تو گیلان اومده؟ کدوم شهر ها؟
زنگ زدم پشتیبانی و گفتند اون سرویس همون نامحدود هست. بعد پرسیدم یعنی بعد از 6 گیگ سرعت کم یا قطع نمیشه؟ گفت نه فعلآ با همون روال قبل هست. حالا یک ماه تمدید میکنم ببینم چطور پیش میرهنقل قول:
اين تعرفه ها چيه جايگزين نامحدود شده؟ يعني چي حداقل تا 6 گيگ تضمين؟ يعني 6 گيگ بيشتر مصرف كنيم معلوم نيست چي ميشه؟:n02:
دوستانی که مثل من طرح USO دارن و شبانشون برداشته شده یا طرح نامحدود از طرح های آشنای اول حذف شده مثل من یه شکایت تنظیم کنید و تحویل سازمان تنظیم مقررات رادیویی بدید،از همین حالا اقدام کنید
اینم پیج ثبت شکایت:
کد:http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
نقل قول:
خود ایرانسل گفته رشت و بندر انزلی
لاهیجانم یه سری جاها هست یه سری نیست
خودم خیلی منتظرم
دوستان نمایندگی رایتل تو رشت کجاست ؟
کسی میدونه چجوری بفهمیم که تو ساعت رایگان از حجممون کم میشه یا نه ؟
فکر میکنم اندیشه داره کلاهبرداری میکنه ، دیشب ساعت 3 تو ساعت رایگان 1800 مگ داشتم ، الآن پاشدم دیدم 1500 شده
امروز زنگ زدم 2020 برای تغییر تعرفه،که گفت 512 فقط 2 گیگ هستش چون uso هستید بعد گفتم خو هیچ راهی نداره طرحمو عوض کنم فرمود نع باید مارو تحمل کنید،اینترنت رایگان شبم که برا ما وجود نداره،هیچ راهی نداره من از این 512 خلاص شم،یا 1mg با 5gig رو بگیرم یا حدا اقل 256 ،5 gig رو بگیرم ؟؟؟
ریزکارکرد نداره ؟؟؟نقل قول:
تو سایتش برو ببین اگه داره ، میتونی ببینی ( صفحه ی خودت )
مخابرات داره و میتونه راحت ببینی
من تو آستانه اشرفیه زندگی میکنم از اندیشه سبز خزر هم سرویس میگیرم ولی دارم شاخ در میارم:n04:
نامحدود 128 گرفتم سرعت دانلودش 30-50هستش هزینش هم ماهانه 19500میدم پینگ هم رو 100 شاید گرون تر از مخابرات باشه ولی به پینگش می ارزه:n22:
شاید دیر از خواب پاشدی یا این که بعد اون ساعت دانلود ادامه داشته:n05:
سرعت 512 ،2gig مخابرات uso چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز واسه منم چند بار اینجور شد دیگه محدود نگرفتم اینا میخوان زودتر حجمتو تموم کنی باز پول بدینقل قول:
سلام. برو اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد user و pass رو وارد کن(همونی که باهاش وصل میشی نت) بعد برو تو قسمت Repotrs همه چی رو نوشته. البته تو خود سایت اندیشه هم میتونی بری ریز مصرف کاربر رو ببنی.نقل قول:
128 نامحدود شاتل سرعت100 میده باقیمت 30 تومن...البته محدودیت دانلود داره و هیچ قانون و تبصره ای نیست که ادم بفهمه تا چند گیگ مصرف محدود میشه...واسه من که خیلی دانلود باز نیستم خیلی خوبه و از همه لحاظ مناسبه...(الان آرت 4دارم که ماهی55 تومنه و سرعت دانلود رو140-150)نقل قول:
نقل قول:
این uso چیه؟؟؟
دوستان اندیشه 1 مگ محدود ، دانلود شب 1 تا 7 سرعت روی چنده؟
قبلا روی 120 بود ولی جدیدا 128 رو 70 تا 80 کرده حالا 1 مگ رو چند؟
دوستان قضیه ی ترافیک تضمین شده ی 16 گیگ در ماه چیه؟
یعنی بعد از 16 گیگ سرعت کمتر می شه؟
قیمت رو میارن بالا سرعتو کم می کنن :| :n04:
چه مسخره بازی ایه
دو تا روایت داریم یکی اینکه با همون سرعت 50 بعد از 16 گیگ سرعت واقعی میشه یعنی میاد رو 30 و روایت دیگه اینکه سرعت 150 به بالا هستش و بعد از 16 گیگ سرعت میاد رو 30 . البته هنوز هیچکدوم اجرایی نشده. مسخره تر از همه اینه که قیمتش همون 34 تومن ثابت می مونه و تغییری ندادن!نقل قول:
نقل قول:
یعنی واقعا ساعت 1 شب به بعد سرعت 150 فیکسه:n04: من باور نمیکنم
من اندیشه 1مگ داشتم تا ماه پیش 1مگ ، شبابه 100 تا 130 بود ،
الآن 512 ، 60 تا 80
512 اندیشه دیشب 3.2 گیگ دانلود کردم
دوستان کسی نیست جواب منو بده.
آیا کسی دانشجوی دانشگاه گیلان هست، آیا میشه اونجا وایمکس راه انداخت؟
آیا اصلا در گیلان سرویس وایمکس هست با چه تعرفه ای؟ آیا اشتراک وایمکس ارزش داره یا نمی صرفه؟ شما چی پیشنهاد میکنید.
خواهش میکنم یکی جواب منو بده.
اگه منظورت اینه که تو خوابگاه دانشگاه گیلان میخوای وایمکس داشته باشی که نه نمیشه چون حداکثر محدوده وایمکس مبین نت تا ترمینال رشت هست ، وایمکس ایرانسل هم که هنوز گیلان نیومده. اینجا میتونی با وارد کردن شهر رشت محدوده وایمکس مبین نت رو ببینی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا رایتل نمیگیری ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز . اتفاقا در پستهای قبل پرسیده بودم که چه نوع اینترنتی بگیرم.نقل قول:
نمی دونم که سرعت و هزینه رایتل کلا چقدره. میشه اطلاعات کاملی راجع بهش بهم بدی. ممنون میشم اگه راهنماییم کنی.
شما یکم به خودت زحمت بدی ایرانسل ، مبین نت ، رایتل و... همه سایت دارن ، تعرفه و مناطق تحت پوشش هر شهر راحت مشخصه
اینجا در مورد کیفیت سرویس دهنده ها بحث میشه ، این چیزا رو خودت میتونی رو سایتشون ببینی یا از مراکز فروش دریافت کنی
همون طرح محدود که برای خط های pcm میدن،ولی بجاش پول اضافه ازما میگیرن :n03:نقل قول:
سرعت 1مگ ساعت 1شب به بعد من همونطور که گفتم رو 150 فیکسهنقل قول:
الان6 ماهی میشه 1مگ 3گیگ استفاده میکنم سرعتش خیلی خوبه
دوستان برای جمع آوری حتما باید رفت مخابرات ؟
تلفنی نمیشه ؟
الان 8 روز دیگه کد و تلفن ها عوض میشه یوزر ما (مخابراتیا) که تو پیجمون ، شماره خونه ی ماست تکلیفش چیه؟ به همون شکل میمونه ؟:n13:
زنگ بزن 2929 بت میگن ، فعلا که هیچکی خبری نداده
اره باید بری مخابراتنقل قول:
تازه شنیدم کلی هم باید جواب پس بدی
درضمن یادت باشه نگی میخوای بری شرکت دیگه چون جمع نمیکنن
یه بهونه دیگه بیار
مثلا دارم از این محل میرم خط رو واگذار میکنم و از این حرفا
مگه میشه رو خط های pcm اینترنت پر سرعت استفاده کرد که براش سرویس متفاوت در نظر بگیرن؟نقل قول:
دوست عزیز سلامنقل قول:
اولا خوش اومدی به گیلان ما
دوما خود خوابگاه مگه اینترنت نداره؟!!!! فکر کنم داشته باشه . چون محیط دانشگاه که اینترنت داره
اگه نداشت با توجه به مسافتش تا شهر بعید میدونم وایمکس کار کنه
شاید مجبور بشی رایتل بگیری
درباره اش تو سایت رایتل میتونی بخونی
سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از راهنماییت.نقل قول:
باید بگم متاسفانه دانشگاه گیلان از اون معدود دانشگاههایی است که خوابگاهاش اینترنت نداره. البته همه مورد رو هم چک کردم نه ایرانسل نه مبین نت و نه رایتل هیچ کدوم با توجه به فاصله ی دانشگاه از رشت برد ندارن. فقط میمونه GPRS.
بازم ازت ممنونم.
سلام دوستان این اندیشه چه مسخره بازی در اورده 128نامحدودش رو کرده 6گیگ ترافیک تضمینی؟یعنی چی؟
دوستان شاتل یا پارس؟یا اسیا |:
وایمکس ایرانسل که اصلا تو گیلان کار نمیکنهنقل قول:
اینجا فقط مبین نته که اونم خودت تست کردی
باز خوبه 3G شده ایرانسل
موفق باشی