سلام به همه برو بكس . چطورين ؟ بچه ها من 2 ماه آموزشي بودم خيلي عقب موندم . الان آپديت جديد چيه ؟؟ بايد چيكارا بكنم واسه گيم هاي جديد
يكي كامل توضيح بده
سلام به همه برو بكس . چطورين ؟ بچه ها من 2 ماه آموزشي بودم خيلي عقب موندم . الان آپديت جديد چيه ؟؟ بايد چيكارا بكنم واسه گيم هاي جديد
يكي كامل توضيح بده
سلامنقل قول:
خوش گذشت ؟ :31: بگذریم. الان دو تا آپدیت موجوده که یکی برای دراو و همون اپدیت فریم ویره و دیگری برا داشبورده. شما برای اجرای بازی های جدید از جمله اساسین نیاز به هر دو دارید ( در هر صورت شما باید کنسول رو اپدیت کنید و نیاز حتمی هست ) . اپدیت فریم ویر +LT هست که نیاز به باز کردن دستگاه داره و کار نسبتا تخصصی و فنی هستش . ( اگر خودتون دستی در اتش دارید بسمه ا... و گرنه که بدید بیرون براتون بریزن . تهران 10 تمونه. شهرستانا یه خورده گرونتر) بعد از اون نیاز دارید که آپدیت داشبورد رو بریزید ( که یه جور آپدیت کینکته البته حتما نیازه که بریزی حتی اگر کینکت ندارید ) ریختن این آپدیت کاری نداره فقط کافیه فایلش رو دانلود کنید ( تو بخش اپدیت ها هست ) و سپس با یه فلش بریزید تو کنسول ( سادست فکر کنم آموزششم باشه ).
همین ( خداکنه تو ضیحاتم کامل باشه )
سلام
دوستان رنگ آواتار کلا سفید شده ( البته قبلش مموری رو فرمت کردم که اینجوری شد.. آیا راهی هست که مستقل آواتار رو آپدیت کنیم؟
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان رنگ آواتار کلا سفید شده ( البته قبلش مموری رو فرمت کردم که اینجوری شد.. آیا راهی هست که مستقل آواتار رو آپدیت کنیم؟
میگم یه بار دیگه اپدیت داشبورد رو بزن شاید ردیف بشه
باید آپدیت کامل که حدود 80 مگ هست رو نصب کنید .نقل قول:
میثم جان آپدیت کامل اونیه که تو سایتت هست ؟ همونو دان کنم مورد پیش نمیاد؟نقل قول:
یه سوال دیگه : الآن هارد های غیر ارجینال تو بازار چیا هست و قیمتش هم بگو. با تشکر
اره همونی که تو سایت خودمم هست اوکیه.نقل قول:
میثم جان آپدیت کامل اونیه که تو سایتت هست ؟ همونو دان کنم مورد پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه : الآن هارد های غیر ارجینال تو بازار چیا هست و قیمتش هم بگو. با تشکر
۲۵۰ گیگ هست که حدودا ۹۵ تا ۱۰۰ تومن هست
نقل قول:
با این هارد های ه_ک شده اگه به لایو وصل بشی در اولین فرصت بن میشی..:31:
سلامنقل قول:
میگم میشه هارد رو در اورد و رفت لایو دیگه ؟ بازی رو از روی دی وی دی اجرا کنم ؟ چون مگه با این ترافیک کم چقدر میتونم لایو باشم.
اگه اصلا لایو نرم چی؟ بازم امکانش هست؟نقل قول:
چطور میتونیم مطمعا بشیم دستگاهی که تحویل میدیم همونه که تحویل میگیریم؟!
واسه آپدیت و ...
سلام دوستان، یه سوال داشتم. فرق بین بازیهای پچ شده و پچ نشده چیه؟ آخه من جدیداً ایکس باکس الیت خریدم، همه بازیها روش اجرا میشه حتی nfs hot persuit ولی assasin creed brotherhood روش اجرا نمیشه، با فروشنده صحبت کردم گفت وقتی فریم ورت LT+ باشه فقط بازیهای پچ شده روش اجرا میشه و brotherhoodای که میخری پچ شده نیست. کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟ ممنون
سلامنقل قول:
اگر مطمئن هستید که فریمویر +LT هست و داشبوره هم اپدیت نوامبر. پس مطمئن باش که دی وی دی بازی پچ نشدست.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
اپدیت کردن کار چندان زمانبری نیست که بخواد کنسول پیش فروشنده بمونه و مثلا شما برید فردا بیاد. می شه همونجا با ستید و دستگاهتون رو تحویل بگیرید. به علاوه سعی کنید که دستگاه رو پیش شخص مطمئنی ببرید.( اگر تهران و حومه هستید آقا میثم و همکارانشون بهترین گزینه هستند. هم مطمئنن هم با انصاف. باور کن قصد تبلیغ ندارم این تجربه شخصیمه)نقل قول:
دوستان لینک اپدیت داشبورد جدیدیه اینه؟؟؟
دیگه به دانلود چی احتیاج دارم؟؟؟
HTML کد:
کد:http://download.microsoft.com/download/1/4/6/146DC573-E0D9-4357-9D85-5A7DEC443050/systemupdate.zip
سوال برای وصل شدن به لایو باید چه کاری انجام بدم؟
من تهران نیستم قیمت های اونجا رو نمیدونم ولی رفتم چند جا پرسیدم از 5 تا 20 تومن متغیر بود!
یه جا گفت بدون باز کردن کنسول و کار سخت افزاری انجام میده قول داد که بازی های جدید اجرا بشه. نظرتون چیه؟عملی هست؟
فکر کنم میخاد اون دوتا ابدیت رو بریزه اینکارو خودت هم میتونی انجام بدی البته شرط داره اونم اینه که داشبوردت رو ابدیت نکرده باشی یعنی داشبوردت ابدیت کینکت نباشهنقل قول:
یه جا گفت بدون باز کردن کنسول و کار سخت افزاری انجام میده قول داد که بازی های جدید اجرا بشه. نظرتون چیه؟عملی هست؟
نقل قول:
سلام...
از مایکروسافت هیچی بعید نیست.. شاید توی بازی های جدید هار ه_ک شده رو تشخیص بده نتونید بازی کنید یا بن بشید:31:
یا حق:)
چرا بنده خدا رو نا امید می کنی :40:نقل قول:
از مایکروسافت هیچی بعید نیست.. شاید توی بازی های جدید هار ه_ک شده رو تشخیص بده نتونی بازی کنید یا بن بشی
اقا اگه به لایو وصل نشی به هیچ مشکلی بر نمی خوری
آپدیت کینکت رو گرفتم ولی بخاطر امتحانات فرصت نشد نصب کنم :دینقل قول:
ببخشید میدونم سوالام زیاد پرسیده شده ولی یه مدت دور بودم رشته مبحث از دستم خارج شده:
لینک رو اگه میشه؟
حجمشون چقدره؟
مثل آپدیت عادی هست دیگه؟
در اینصورت به پچ شدن بازی نیازی نیست؟
به جای 111 سایت بازی/ سنتر بزارنقل قول:
آپدیت کینکت رو گرفتم ولی بخاطر امتحانات فرصت نشد نصب کنم
ببخشید میدونم سوالام زیاد پرسیده شده ولی یه مدت دور بودم رشته مبحث از دستم خارج شده:
لینک رو اگه میشه؟
حجمشون چقدره؟
مثل آپدیت عادی هست دیگه؟
در اینصورت به پچ شدن بازی نیازی نیست؟
خوب اون که میگه 5 تومنو کار سخت افزاری نداره و نمی خواد باز کنه بش میگن روش Non stealth و نیاز به ریختن فریم ویر جدید نیست ( همون +LT ) این در صورتی اماکن داره که شما نخواید اصلا لایو برید و همچنین به قول دوستمون اپدیت نوامبر ( اپدیت کینکت ) رو نریخته باشید. ( ظاهرا نرختید ).
سلام
من یه هارد 60 گرفتم. طرف گفت اصله ( البته من شک دارم راستش چیزی از بن شدن با هار های غیر اصل نمی دونست ) . راهی برای فهمیدن اینکه هارد اصله یا نه وجود داره؟
من هنوز مشکل اجرای بازی های جدید رو دارم....
داشبوردم 2.0.12611.0 هست ولی Open DVD میزنه.
بازی هایی مثل PES 11 و Assassin BH.
میشه لینک آموزش درست کردنشو بذارید؟!
خیلی ممنون:11:
یه مسله ای واسه من پیش اومده و اونم اینه که من lt دارم ولی ac bh رو ایکس باکسم اجرا شد. چرا؟؟؟
داداش من نمیخوام بی احترامی کنم بهت. من چاکرتم هستم ولی این "یا حق" یعنی "ای خدا" و هیچ معنی خاصی نداره! نمیدونم ما ایرانیا وقتی معنی یه چیزیو نمیدونیم چرا الکی استفادش میکنیم!!!!؟؟؟؟نقل قول:
جمله ی شما اینطوری میشه :31::
نقل قول:
از مایکروسافت هیچی بعید نیست.. شاید توی بازی های جدید هار ه_ک شده رو تشخیص بده نتونید بازی کنید یا بن بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدا :)
سلام. شما باید ال تی پلاس استفاده کنید با بازی های پچ شدهنقل قول:
یه مسله ای واسه من پیش اومده و اونم اینه که من lt دارم ولی ac bh رو ایکس باکسم اجرا شد. چرا؟؟؟
سلام. دوست عزیز شما باید اپدیت فریم ویر بزنید.نقل قول:
من هنوز مشکل اجرای بازی های جدید رو دارم....
داشبوردم 2.0.12611.0 هست ولی Open DVD میزنه.
بازی هایی مثل PES 11 و Assassin BH.
میشه لینک آموزش درست کردنشو بذارید؟!
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان راهی داره که افرادی مثل من که دستگاهشون درایو هیتاچی کینکت و یا بازی های جدید رو بازی کنند؟
ممنون
کسی به ما جواب نمیده؟؟همینو بگیرم/؟؟؟؟ بعد چی کنم؟؟نقل قول:
سلام. اینجا رو بخون....نقل قول:
کد:http://www.xboxworld.ir/showthread.php?42
خیر دوست عزیز کمتر جایی درایو هیتاچی رو اپدیت میکنن. شما بهتره یه لایت ان بندازیدنقل قول:
دوستان راهی داره که افرادی مثل من که دستگاهشون درایو هیتاچی کینکت و یا بازی های جدید رو بازی کنند؟
ممنون
چه طور باید لایت ان بندازم؟نقل قول:
پیش تعمیر کار دیگه. حالا بازم من فردا میپرسم ببینم میشه هیتاچی رو لاین ان کنیم.نقل قول:
چه طور باید لایت ان بندازم؟
شیراز هستید اره؟
آپدیت فریم ور برای کسی که تا حالا کنسول رو باز هم نکرده از طریق آموزش های توی نت خیلی سخته درسته؟! امکان مشکل پیش اومدن زیاده؟!
اگه آره، دوستان نمیدونند سمت شمال شرق تهران کجا از همه بهتر و به صرفه تر آپدیت میکنن؟!
خیلی ممنون
نقل قول:
سلام
گفت حتی اگه دسته دو باشه و از رو کنسول دراورده باشن هیچ وقت فروشنده نمیگه که دسته دومه. مشخصه ی خاصی نداره که بشه فهمید. ظاهرش که ترو تمیزه.یادمه قدیما اصلا هارد 60 نبود . فقط 20 بود و 120 که میگفت غیر اصل. هارد های 60 برای کنسول های پرمیوم بود.
سلام دوستان خوبید؟؟
من کینکت رو خریدم و در نتیجه یه نقد کامل ازش تو تاپیکش گذاشتم این هم آدرس:
گفتم شاید بعضی ها که قصد خرید دارن بهتره بیشتر یا این وسیله اشنا بشن....... .مرسی:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335629&page=10
.
.
مبارکت باشه رفیقنقل قول:
نقدت هم خوندم خیلی جالب بود
راستی از کجا و چند خریدیش؟؟
کینکت رو چند خریدی؟؟؟
نقل قول:
سلام
گفت حتی اگه دسته دو باشه و از رو کنسول دراورده باشن هیچ وقت فروشنده نمیگه که دسته دومه. مشخصه ی خاصی نداره که بشه فهمید. ظاهرش که ترو تمیزه.یادمه قدیما اصلا هارد 60 نبود . فقط 20 بود و 120 که میگفت غیر اصل. هارد های 60 برای کنسول های پرمیوم بود.
سلام معمولا ۶۰ گیگ ها ارجینال هستن ولی خب معمولا هارد های غیر ارجینال لیبل خاصی دارن. البته اگه کنار یه هارد ارجینال دیگه بزارید کاملا معلومه
خیر تهران هستم.نقل قول:
پس منتظرم.
سلامنقل قول:
یه لیبل مشخصات داره و یه لیبل نقره ای که نوشته مایکروسفات . بعلاوه تو دستگاه جلوی هارد ارم مایکروسافت هست. اخه ارجینال نمیدونم از کجا گیر بیارم بعد مقایسه کنم. اگه شد میارم برا خودت یه چکش بکن. می خوام برم لایو میترسم برام دردسر درست کنه.