يعنی
سرکاری!
Printable View
يعنی
سرکاری!
ترکه (منظور اون دسته از ترکهایی هستن که رویای کشور آذربایجان جنوی و یا ملحق شدن به ترکیه و کلا جدا شدن از ایران رو دارن نه بقیه هم وطنا)داشته تند رانندگی میکرده.یهو فرمون ماشینو میپیچونه و میزنه به چراغ برق .میگن چه کاری بود کردی؟گفت هیچی دسته راهنما گیر کرد ما هم پیچیدیم.
به نام آفريننده عشق سحرگاهان به باغ رفتم تا دامني گل سرخ برايت به ارمغان آورم . آنقدر گل چيدم که دامنم تاب نياورد و بندش بگسست. بند دامنم بگسست و گلهاي سرخ همراه نسيم راه دريا را در پيش گرفتند. همه رفتند و همه رفتند و هيچکدام باز نگشتند. گويي لحظه اي آب و آتش به هم آميختند .اکنون ديگر گلي ندارم که تقديم کنم اما هنوز دامنم از عطر گلهاي سرخ عطرآگين است . اگر مي خواهي عطر دلپذيرگلها را ببويي امشب سر بر دامنم بگذار
عجب تاپيك جالبي شده.اون يكي كه مياد سلام،خداحافظي ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر شما بايد چه كار كردنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
به نظر شما بايد چي كار كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط deer
به نظر من بايد تاپيک رو قفل کرد!
نظر شما چيه؟!
اگه همينجوری بچه ها به گذاشتن +18 ادامه بدن تاپيک قفل ميشه.
به ترکه می گن:چرا ماشینتو از پلاک شروع می کنی به شستن؟می گه:والا یه بار ار سقف شروع کردم به شستن رسیدم به پلاک دیدم ماشین خودم نیست.
دیگه فکر کنم هر چی اس ام اس تو این دنیا بوده در این تاپیک هست پس هر چه از این به بعد دوستان قرار بدن میشه تکراری
فکر کنم برای نگه داشتن این مرجع خوب باید قفل و آرشیو کرد
سلام به همه دوستان عزیز
سال نو همگی مبارک
به مناسبت سال جدید، تاپیک رو باز میکنم
فقط خواهشا یکمی مراعات کنید، بعضی از دوستان شروع میکنن به کپی کردن sms هایی مه در سایت های دیگه میبنن
لطفا فقط اس ام اس های جدیدتون رو اینجا قرار بدین تا دوباره مجبور نشیم تاپیک رو قفل کنیم
ممنون