واقعا مودم فرقی نداره و به منطقست
مثلا من سرعت لود سایتم پایین ( تهران)
دوستمون اهواز هستن و کاملا راضی..
مودم هم من ۵۱۴۲ و ۲۱۰۱ داشتم ، تقریبا یکی بودن... تو انجمن کسی از ۲۱۰۱ بد نگفته با توجه به موجود بودنش، همینو بگیر که جواب پس داده
Printable View
واقعا مودم فرقی نداره و به منطقست
مثلا من سرعت لود سایتم پایین ( تهران)
دوستمون اهواز هستن و کاملا راضی..
مودم هم من ۵۱۴۲ و ۲۱۰۱ داشتم ، تقریبا یکی بودن... تو انجمن کسی از ۲۱۰۱ بد نگفته با توجه به موجود بودنش، همینو بگیر که جواب پس داده
باید بگم سال ها قبل وایمکس ایرانسل همه میگفتند عالیه اما منطقه ما خریدم جواب نداد .نقل قول:
ولی مبین نت وایمکس عالی بود .
بیشتر بستگی به منطقه داره اگه کسی اطراف شما داره ازش برای تست بگیر ببین جواب میدهد منطقه شما یا خیر ...
اما ال تی ای ایرانسل منطقه ما رو خوب پوشش داده است .
و حتی خوندم برخی خیابان کناری پوشش نداشت ولی این خیابان داشت .
مبین نتم خیابان بعدی ما پوشش نداشت نصف خیابان ما داشت .
چیز عجیبیه بخدا ال تی ای
پیشاپیش مبارک
سلام، چندین صفحه خوندم اما به اکثر سوال هایم جواب داده نشد:
1- ایا میشه در تهران تو مودم td ایرانسل مثلا z6000 سیمکارت 4g انداخت و اینترنت داشت؟ یعنی اجبارا سیمکارت td نباشه!
2- تو چه مودم های td میشه سیمکارت 3gیا4g انداخت؟
3- دقیقا فرق usim با td و 4g چیه؟
4- مودم انلاک که هر دو اپراتور ساپرت کنه هست؟
از اینکه با اگاهی کامل پاسخ میدین سپاسگذارم
من مودمم چند روزه خریدم مدل 5142 سیم کارت تی دی فعال نبود سیم کارت 4G از گوشی گذاشتم توش راحت ۴ آنتن داد و سرعتش خوب بود .نقل قول:
جواب داد .
باقی مودم ها از دیگر دوستان باید پرسید .
سیم ۴ جی معمولی بعضی اوقات مشکل داره
من دیشب با سیم معمولی هر ۳۰ ثانیه ۳-۴ ثانیه قطعی داشتم
یا به خاطر مودم جدیده یا فیلم جدید ایرانسل
دوستانی که مودم z6000 ایرانسل دارند، میتونن بگم که ایا بغیر از wep از wpa2 هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون
سلام دوستان
من مودم وايمكس ايرانسل دارم كه يكي دو سال بدون استفاده بوده.
ايرانسل هر روز پيام ميداد كه رايگان با TD LTE تعويض مي كنه. رفتم در سايت ايرانسل ، ديدم به اجبار بايد سرويس يك ماه 10 گيگ رو بخرم 46000 تومان!
آيا اگر از طريق مراجعه حضوري به مركز خدمات ايرانسل، تعويض رو انجام بدم، شرايط فرقي مي كنه؟
سلامنقل قول:
خیر متاسفانه فک نمی کنم فرقی کنه . سیاست تعویض مودمشون همینه که این بسته رو همراهش بخری.
سلام خیر شما باید بسته ۱۵ گیگ سه ماهه رو بخری ارزش داره ۱۵ گیگ هم عادی بخوای بخری پنجاه تومان بیشترهنقل قول:
من عوض کردم هفته قبل سه آنتن میداد و از دیروز سیگنال قوی تر شده شده ۴ آنتن
حذف.........