نقل قول:
مشکل بیشتر از حافظه فلش هست
من با یک فلش Transcend چند بار امتحان کردم فرمت و این ها کردم ولی اپدیت نشد
بعد با یک فلش Slicon Power امتحان کردم آپدیت شد
:n07:
Printable View
نقل قول:
مشکل بیشتر از حافظه فلش هست
من با یک فلش Transcend چند بار امتحان کردم فرمت و این ها کردم ولی اپدیت نشد
بعد با یک فلش Slicon Power امتحان کردم آپدیت شد
:n07:
من بالاخره 353 ایکش ویژن گرفتم
از من هر چند ثانیه (زیاد منظم نیست بگیر نگیر داره) قسمتی از تصویر خراب می شه و بعد درست می شه و بعضی مواقع یک لحظه صدا قطع می شه
ولی اخر شب ها ساعت 3 :n02: تقریبا خوب می شه و مشکلی نداره
کیفیت صدا هم با تلویزیون سی آر تی ما زیاد جالب نیست بعضی مواقع فکر می کنم صدا کم و زیاد می شه
نمی دونم مشکل از آنتن هست یا خود دستگاه
چون یک تلویزیون دیجیتال داریم که اونم به همین آنتن بوستر دار متصله ولی مشکلی تو تصویرش نیست
چه خاموش باشه چه روشن تاثیری رو هم ندارن
اگه آنتن شما پسیو هست که یه مقدار بالاتر ببرید و یا این که اتصالات رو چک کنید.نقل قول:
اگه بوستر دار هست، بوستر رو قطع کنید و آنتن رو مستقیم کنین و گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید(البته اگه گیرنده شما این گزینه رو داره این کار رو بکنین)
من این کارو کردم مشکلم با دنای به کل حل شد.نقل قول:
ممنون.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
مدل تلویزیونت چیه ؟نقل قول:
ببین گیرنده دیجیتال تلویزیونهای دیجیتال خوبه و یه چیز نرماله ولی اگه مشکل سیگنال داری و یکم آنتنت قوی و ضعیف میشه میتونی از آنتهای تقویتی استفاده کنی . قیمتی هم نداره . یه مدل خوبشو بخر مشکلت حل میشه .
نقل قول:
مدل تلویزیونت چیه ؟
ببین گیرنده دیجیتال تلویزیونهای دیجیتال خوبه و یه چیز نرماله ولی اگه مشکل سیگنال داری و یکم آنتنت قوی و ضعیف میشه میتونی از آنتهای تقویتی استفاده کنی . قیمتی هم نداره . یه مدل خوبشو بخر مشکلت حل میشه .
101 یکی از مدلهای خیلی قدیمی xvision هست و جزء دستگاههای اولیه xvision هست ... دستگاهت رو ببر خدمات پس از فروششون نشون بده ببین مشکلش چیه .نقل قول:
قیمت مدل 353 الان شده 110 تومن و مدل 232 شده 100 تومن . البته هر دوی این مدلها full hd هستن و جدیدترین مدل xvision هستن .
فقط از جهت کنجکاوینقل قول:
کدوم کار رو؟
بوستر رو قطع کردید یا آنتن رو بالا بردید؟
دوستان جهت اطلاع رسانی بگم که دیروز بازار بودم و دیدم یه مدل گیرنده دیجیتال جدید ایکس ویژن اومده . مدل 107 ایکس ویژن . فروشنده میگفت فرقش با مدلهای قبلی توی اینه که قابلیت PIP یا نمایش تصویر در تصویر داره.
توی پخش فرمتهای USB با بقیه مدلها یکم فرق داره . ظاهرش هم متفاوت بود با مدلهای قبلی .
Full HD هست و سایر امکانات گیرنده ها مثل ماشین زمان ، قابلیت ضبط برنامه ها و ...
بوستر رو قطع کردم.تا حالا که پرش تصویر ندیدم.نقل قول:
دیگه داشت آزار دهنده میشد.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2