تایم رایگان سرویس512...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n21:
Printable View
تایم رایگان سرویس512...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n21:
بابا این همه ناراضی هستید خب نرید بگیرید ما ایرانی ها عادت داریم غیر مستقیم پول بریزیم تو جیب دزدها
طرف می بینم رفته یه ساله گرفته !!! اخه رو چه حسابی اینکارو کردی؟ مگه اینجا خارجه؟! تو ایران هیچ چیز حتی تا یه ثانیه بعد قابل پیش بینی نیست.
دیگ واقعا های وب شورشو در اورده اصلا پینگ زیر 200 نمیاد.من ک پنجم تخلیه میکنم.اقا از ما گفتن های وب نگیرین :13:
منم دارم میرم ولی شنیدم های وب از لجش اذیت میکنه توی تخلیه کردن !! ولی من واسم مهم نیست خط دیگه هم دارم وایمکسم دارم تا 3 ماهم وای میسم اگه خواست طول بده
فقط قبلا یه قسمت درخواست جمع آوری هم اضافه کرده بودن !! الان دیگه نیست زنگم میزنم پشتیبانی جواب نمیدن :n04:
اینجا آی اس پی یه چیز دیگه زده شما مطمئنی های وب داری ؟ :n02:نقل قول:
خودم هم فروشنده لایسنس اصل بازی هستم و هم پلیر , های وب کلا منحله در همه جا , بهترین مسیر هم , telia که و در بهترین حالت 200 میلی ثانیه است
سلام به دوستان
آقا جریان این شارژ حجم چیه که کم میشه ؟!! من سایت رو چک کردم و حجم باقیمانده 600 مگ بود. 8 گیگ همون لحظه خریدم اما حجم باقی مانده شد 8.3 !! یه 300 مگی رفت تو پاچمون ؟!
سلام دوست من برا شما چن مگ بسته شده؟نقل قول:
های وب نگیرید که واقعا پشیمون میشید!
هفته اول بهتون 6 تا 8 مگ هم میده
هفته دوم میاد رو 4 تا 3 مگ
هفته سوم میاد رو 1 مگ
هفته چهارم میاد زیر 500 کیلو بایت!!!
الان من اگه تا 250 هم بگیرم کلی شادم!!!
تازه قطع شدنای مداومش که از همون اول هست که تماس هم بگیرید میگه اینجا مشکلی ندارین و از طرف خط طونه!!! دروغگوهای ...
تستایی که قبلا ازش گرفتم رو میذارم ببینید
مزخرفترین شرکته
گول نخورین نخرید ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]