اشتباه شد ببخشید
Printable View
اشتباه شد ببخشید
[QUOTE=Pami;5791077]شما باید HDD Mode رو از داخل بایوس روی IDE بزارید .نقل قول:
من اين تنظيمات رو تو بايوس نميبينم:41:
ميشه بگيد تو كدوم قسمته؟
نقل قول:
دریابید عزیزان!
نقل قول:
دوست عزيز فكر كنم اين مدل لب تاپ يك دكمه فعال سازى واسه واير لس داره ,,,يا جلو لب تاپ مياد يا بغل دكمه پاور (دقيق يادم نيست ) شايد اون خاموش باشه , كه در اين صورت ويندوز واير لس رو نميتونه ببينه
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
بعد از مدت هاااااااااااااااااااااااا اااااااا اومديم يه سرى زديم ,,,,ياد اون روز كه اين تاپيك رو زدم بخير :19:
بله عزیزنقل قول:
دوست عزيز فكر كنم اين مدل لب تاپ يك دكمه فعال سازى واسه واير لس داره ,,,يا جلو لب تاپ مياد يا بغل دكمه پاور (دقيق يادم نيست ) شايد اون خاموش باشه , كه در اين صورت ويندوز واير لس رو نميتونه ببينه
همون رو میزنم روشن نمیشه!
دوستان چه راه دیگه ای برای افزایش صدا بدون استفاده از subwoofer هستنقل قول:
من ناشنوا هستم (از سمعک استفاده میکنم) باید حتما صداش خیلی بلند باشه تا من بشنوم
سلام
دوستات میشه به این تاپیک یه سری بزنید و منو کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چند روزیه وقتی ویندوزم بالا میاد و میخوام روی هر آیکون کلیک کنم به طور خودکار با پیام حذف اون آیکون مواجه میشم . اگه no بزنم پیام حذف تکرار میشه تا yes کنم .
ویندوز را هم عوض کردم مشکلم برطرف نشد . دوستان لطفا راهنمایی کنند
لب تاب: ویندوز dell 1545 . XP
آقانقل قول:
کل سیستمو جابجا کردم بردمش اون گوشه اتاق
نویزش خیلی اومده پایین خیلی
ولی هنوز یه خورده هست
مشکل از لپ تاپ نازنینم نیست
وقتی به قسمت فلزی پشت ساب وفر دست میزنم نویز میاد همون حالتی که به قسمتهای فلزی میزنیم یه حالت لرزش اخساس میشه
سلام دوستان
من لپ تاب sony دارم همیشه باتریش روشه و با برق کار میکنم،آخه میترسم در حین برنامه نویسی برق قطع بشه ،آیا استفاده همرمان از برق و باتری مشکلی واسه لپ تاب یا باتری ایجاد نمیکنه؟؟؟