من خودم پارس ندارم: اما اینو میگم واسه همیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این مملکت هیچی مفت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من خودم پارس ندارم: اما اینو میگم واسه همیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این مملکت هیچی مفت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اونوقت اکانتت رو میدی من استفاده کنم :31:
دوستان down stream فرقی کرده؟
آقا الان که داریم اینقدر کیف می کنیم ، میترسم پارس آنلاین یه دفعه ضد حال بزنه و از ترافیکمون کم کنه هااا :19:
اما دمشون گرم .
سرویس 512 . تازه کانکشنم وایرلسه و یه 10 متری با مودم فاصله داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
تازه من ویندوزم رو گذاشتم داره آپدیت میکنه . اونم کلی کیف کرده
سلام دوستان سال نو مبارک
خبر دارین که پارس تو عید ترافیک رو برداشته؟کسی امتحان کرده؟
میخوام دانلود رو شروع کنم ولی چون نمیتونم وارد سایت پارس بشم و حسابم رو چک کنم این سوال رو پرسیدم از ترافیکم کم نشه؟
ok یه؟
اینم واسه من برو حالشو ببر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا downstream میزنه 1024 kb....
بابک جان. مگه میشه از اکانت یه نفر که تو یه شهر دیگه هست استفاده کرد؟؟؟؟نقل قول:
صبح که سرعت من 95 بود
ولی 3 ساعته که سرعتم 30 شده :13:
سلام دوست عزیز از دیشب ما اینجا 25 نفر لحظه شماری میکردیم:31: که بعد از 12 شب رایگان شد:46:نقل قول:
متاسفانه زمانی این فاجعه امکان پذیر بود.کافی بود دوستت شماره خونش و رمزش رو بده بهت تو باهاش وصل شی!!!نقل قول:
خودم خیلی استفاده میکردم
ولی خوشختانه پارس انلاین 2 ماهی میشه که این کار رو غیر ممکن کرده
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
الان پارس انلاین تو قسمتی که وارد میشدیم زده Service Unavailable
ولی بالاش زده همچنان رایگانه تا 13 فروردین
منم میترسم دانلود کنم :))) یهو دیدی نامردی کردند