نه. برای همه سرویس های جدید اینطوریه. ایشون (hhh111) احتمالاً طرح قدیمی دارن که جمعه ها هم براش رایگانه و سرعت آپلودش هم کامله.نقل قول:
Printable View
نه. برای همه سرویس های جدید اینطوریه. ایشون (hhh111) احتمالاً طرح قدیمی دارن که جمعه ها هم براش رایگانه و سرعت آپلودش هم کامله.نقل قول:
سلام
من سرویسم رو انلاین تمدید کردم
باید بهشون مشخصات رو ایمیله م بزنم؟
به کدام ادرس؟
درحقیقت اون کاری که میکنید فقط واریز پول هستش.. باید باهاشون تماس بگیرین و درخواست بدین حالانقل قول:
طرح من قدیمی است برای برج 4نقل قول:
میتونستی هنگام پرداخت اینترنتی در همان بخش توضیحات درخواست سرویس مورد نظرت رو بدی. در غیر اینصورت باید با پشتیبانی تماس بگیری ولی راه اول آسانتره.نقل قول:
لیچ کردن یه فایل توی ویستا آپلود و گرفتن لینک مستقیمش ودیدن صفحه ی اول tv world چقدر حجم داره
مبین نت بابت این 35 مگ از حساب من کم کرده !!!!!! این که می گم مطمین هستم
نکنه ساعات رایگان 2 تا 7 شده
سلام.
من ميخوام امروز طرح يكسال شو ثبت نام كنم كسي نظري پيشنهادي نداره؟
كلا از سرويس دهيش راضي هستين؟
نه !!!!نقل قول:
واقعا نه !!
اگر کیفیت برات مهمه ، ایرانسل بگیر
شما تو كدوم شهري؟ اگه تو تهران كدوم محل؟ ممكنه اون محلي كه شما استفاده مي كني خوب نباشه؟نقل قول:
دوستان يه سول. من ديشب از نمايندگي اومدن برام مودم رو نصب كردن . اوني كه اومده بود گفتش فعلا موقتا سرعتتون روي 2 مگه تا سرويس اصلي وصل بشه . اما من يه فايل گذاشتم واسه دانلود سرعت تا 190 بيشتر نرفت. مگه 2 مگ نبايد سرعت 256 باشه؟
نكنه منطقه ما مشكل داره براي وايمكس؟ اون يا رو كه اومده بود چك كرد گفت كيفيت و قدرت سيگنال خوبه مشكلي نيست. نظر شما چيه؟ ممكنه اين سرويسي كه گرفتم هم همنيطوري همينقدر افت داشته باشه؟