من به پایونیر میل زدم این را جواب داد راجع به زیرنویس:نقل قول:
The player will support subtitles in 'srt' format on movie 'avi' type files
regardless of country.
پس باید زیرنویس srt فارسی را روی avi جواب بدهد اگر امکانش هست تست کنید.
Printable View
من به پایونیر میل زدم این را جواب داد راجع به زیرنویس:نقل قول:
The player will support subtitles in 'srt' format on movie 'avi' type files
regardless of country.
پس باید زیرنویس srt فارسی را روی avi جواب بدهد اگر امکانش هست تست کنید.
سلام.
یکی از دوستان میخواد سینما خانگی بخره.
در بین مارک های تجاری معروف در ایران (سونی، سامسونگ، الجی و ...) یه مدل سینمای خانگی معرفی کنید که سیستمش استریو باشه! (فقط دو تا بلندگوی بلند داشته باشه.) بودجه تا 300 تومن.
ممنون...
ال جينقل قول:
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=46229[/HTML]
کجا برم جامو رو با آمپ تست کنم؟آیا با1300000 اسپیکر های دیگه هم هست که جمع و جور تر باشه ولی صدای خوبی داشته باشه؟یا 100000 تومان دیگه بزارم روش سونی z970 بگیرم؟
دوستان من رفتم صداي rs33 پايونير رو تست كردم احساس ميكنم توقسمت تي يوتر ضعيف بود صدا واضح نبود حالا يا اون دستگاه تنظيم نبود يا موزيك خوبي نبود البته من به قصد خريد نرفتم ولي اندازه اون همه تعريف نبود rs77وrs33من از چند نفر پرسيدم ميگفتن اين مدلهاي سري rsهمشون باندشون يكي هست نظر شما چيه ولي اگر اينطوري باشه ارزش نداره 970هزار تومان پول rs77بدي البته جامو رو هم ميخواستم تست كنم ولي وصل نبود گفته چهارشنبه دوستان مدلي اگر هست تا800تومان پيشنهاد بديد لطفا
از برند canton هم هست.مدل movie 130 فکر کنم حدود 450 باشه به همراه یه آمپ مناسب می تونید زیر یک تومن تمومش کنید.پیشنهاد می دم صدای این مدل رو هم حتما بشنوید.
دوستان گل با سلام . من حدود دو سال پیش یه سیستم rs70 خریدم ولی تا الان زیاد باهاش ور نرفتم و زیاد از تنضیمات آمپ 819 این پکیج سر در نمیارم . لطفا اگه کسی کاملا به تنظیماتش وارده که بشه بهترین صدا رو ازش گرفت بهم شماره تماس بده تا من باهاش تماس بگیرم برای تنضیمات . با تشکر
پس باید زیرنویس srt فارسی را روی avi جواب بدهد اگر امکانش هست تست کنید
دوست گرامی من مدل 717 را خریدم امتحان نیز کردم زیرنویس فارسی را ساپورت میکند
من Subtitele را که در Movie ساپورت میکند را برایت مینویسم
.(SAMI(smi).substation ALPha(ssa/txt).Micro DVD(sub/txt).Vobsub(sub).
(subviewer1.0(sub).subviewer2.0(sub/txt).Tmplayre(txt).(.DVD subtitele system(txt)
( subRib(srt/txtضمنا فرمت mkv را نیز ساپورت میکند
با توجه به اینکه از نظر تیوری این دو محصول شبیه هم هستند در عمل کدام بهتر جواب داده اند؟ ( بدون توجه به قیمت)
با تشکر
بچه ها خواهشا یکی منو راهنمایی کنه به جز ورودی اپتیکال چه جوری میشه صدای وسایل دیگه مثل ایکس باکس ، گیرنده دیجیتال ، ----- و ... را با کیفیت 6 کاناله از سینما گرفت ؟
( در ضمن من فکر کنم سوکت های av سینمای خانگیم هم فقط خروجی هست و ورودی نداره )