دوستان تو رشته نرم افزار دانشگاه آزادای تهران و اطراف از نظر سطح علمی و اعتبار رتبه بندیشون چه جوریاست؟ ممنون!
Printable View
دوستان تو رشته نرم افزار دانشگاه آزادای تهران و اطراف از نظر سطح علمی و اعتبار رتبه بندیشون چه جوریاست؟ ممنون!
سلام اگه کسی ثبت نام نکرده باشه دانشگاهی که امسال قبول شده رو تو اول مهر .ایا هنوزم میشه رفت ثبت نام کرد؟
چه جوریاس ؟
نقل قول:
بله میتونی بری برای ثبت نام ، ظاهرا" دانشگاه آزاد به طور پیش فرض برای همه ی اونایی که ثبت نام نکردن ، تا یک سال ، وقتو رزرو میکنه...
.
اگه ثبت نام کنم یعنی باید از ماه دیگه برم این کلاسا؟نقل قول:
از اول بهم درس می دن دیگه؟؟؟
من راستش it اراک قبول شدم.(ساکن تهرانم)
رشتشم علاقه زیادی دارم .به نظرتون کار درستی هست برم اونجا ؟:13:
خوابگاه به من می دن؟(چند نفرست یا تک نفره:8:؟)
چه وسایلی این رشته احتیاج داره؟:31:
اگه خوابگاه خوشم نیاد باید کجا برم؟
نقل قول:
از ترم بهمن باید شروع کنی
برای تحصیل هرجا بری خوبه! دانشگاه آزاد برای پسرا خوابگاه نداره ، بعضی دانشگاه ها شاید داشته باشن، اگه خوابگاه نداشته باشن باید خونه اجاره کنی یا پانسون های خصوصی بری
این رشته هم مثل بقیه رشته ها ، یک دستگاه کامپیوتر نیاز داره برای انجام تحقیقات و پروژه ها.
موفق باشی
نمیدونم فقط میدونم اول قزوینه تو COM & ITنقل قول:
نقل قول:
من اراکیم توی ازاد اراک هم درس میخونم!
خوابگاه به پسرا هم میدن!من یکی دو تا رفیق بروجردی دارم که راضی بودن از وضیعت خوابگاه!
اگه خوشت نیومد توی امیریه -معلم - الهیه و مشاور یا هپکو میتونی خونه بگیری که دیگه خیلی خیلی خوش به حالت میشه:27:
سلام ... من فرزند جانباز 20 درصد هستم كسي ميدونه دقيقا چند درصد تخفيف ميدن ؟؟ همه دانشگاه هاي آزاد تخفيف ميدن؟
راستي : نمره هاي ممتاز دانشگاه ( اول و دوم و سوم) چه امتيازايي بهشون مي دن؟
ممنون ميشم جواب بديد
نقل قول:
سلام
فکر کنم 20 یا 30 درصد تخفیف میدن ، این تخفیف ها هم ربطی به دانشگاه آزاد نداره ، به بنیاد شهید مربوط میشه و هر ترم میدن
نمره های ممتاز هم حدود 10 تا 15 درصد تخفیف ترم میدن بهشون
موفق باشید
دوستان کسی از شرایط نقل و انتقالت دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟لطفا راهنماییم کنید؟
tangestani_mr@yahoo.com