فوق العاده فوق العاده فوق العاده دیف امروز آسون بود منم توی 20 دقیقه همه سوالا رو جواب دادم جوگیر شدم گفتم از کل کلاسا زودتر بیام آخرش که با بچه ها پایین چک کردیم 4 تا از سوالا رو انگاری جواب آخرشو سریع حساب کردم غلط شده ( 14 اینا میشم :( :( :(
Printable View
فوق العاده فوق العاده فوق العاده دیف امروز آسون بود منم توی 20 دقیقه همه سوالا رو جواب دادم جوگیر شدم گفتم از کل کلاسا زودتر بیام آخرش که با بچه ها پایین چک کردیم 4 تا از سوالا رو انگاری جواب آخرشو سریع حساب کردم غلط شده ( 14 اینا میشم :( :( :(
نقل قول:
چیکار کردی دیفرانسیل رو . :10:قبولی ؟
منم صبح امتحان داشتم.خیلی آسون بود.با تقلب و مخلفاتش 14.5 میشم.(بعد امتحان با معلم چک کردیم)
دوستان یک سوال
من با خوندن کتاب های خود ادبیات راضی نمیشم یعنی این حس رو دارم که ناکامل هست
دوستان راهی هست بشه از نظر معنایی دستوری بتونم خودم رو تقویت کنم
راه های خوب جلو راهم بزارید برای خوندن ادبیات
ممنون میشم
من فكر كنم ديف رو بيفتم اگه بيفتي چي ميشه !؟
تك ماده چجوري ميشه زدش ؟
من که بی دقتی های وحشتناک کردم.امتحان آسون بود برام.
تو سوال اول گفته بود اشتراک بگیر،اجتماع گرفتم:9:.اصلن نمی دونم چرا اینکارو کردم.
تو حد ها هم یه حد بود که از هم ارزی که می رفتی باید تو تا 2/1- رو جمع می کردی.من جمع کردم نوشتم 4/1-:18:.همه بهم می خندیدن.واسه سوال قضی ریشه هم پیوستگی رو ننوشتم.:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خوندی؟!:46:نقل قول:
بکس چرا اینقدر تو دیفرانسیل شکوفه زدین؟؟؟:31:
بابا ما هم سال پیش همینو دادیم ولی اینقدرم دیگه سخت نبود...من خودم 13.25 شدم از 15 و معلم گرام :2: هم لطف کرد فقط یه 4 از 5 به ما داد شدم 17.25 !!!
ببینیم شماها چند میشین! امیدوارم همتون نمره های خوب بگیرین...
برای قویتر شدن تو حل تست های فصل 3 فییک پیش همون حرکت نوسانی چیکار کنم؟
من تست هایی رو که جدا هستن مثلا فقط مربوط یه نمودار ماکن-زمان یا سرعت -رمان هستن رو خوب حل میکنم اما تستایی که ترکیبی میشن رو زیاد تسلط ندارم...
من با بسیاری موفق ترین مردان جهان مصاحبه کرده ام.و نتیجه ای که از همه ی انها دریافتم این بود که همه انها قدم اول را شبیه یکدیگر برداشته اند و ان قدم چیزی نبود جز هدف گزاری
انتونی رابینز