دوستان آرشیو یاهو مسنجر یاهو روی سرورهای خود یاهو ذخیره میشه یا روی سیستم؟
من شنیدم روی سرور ذخیره میشه ولی من روی 2 تا سیستم تست کردم ذخیره نشده بود و فقط آرشیو در همون سیستمی قابل مشاهده بود که باهاش چت شده بود.
Printable View
دوستان آرشیو یاهو مسنجر یاهو روی سرورهای خود یاهو ذخیره میشه یا روی سیستم؟
من شنیدم روی سرور ذخیره میشه ولی من روی 2 تا سیستم تست کردم ذخیره نشده بود و فقط آرشیو در همون سیستمی قابل مشاهده بود که باهاش چت شده بود.
ما که وین عوض کرده بودیم بعد به طور اتفاقی رکنت رو چک کردم پی ام قبلی توش بود!نقل قول:
با سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز. علی القاعده اگر آرشیو یاهو فعال باشه تمام پی ام ها در ایمیل ذخیره میشه. و غیر ممکن هست که نشون داده نشه. چون گاهی برخی از ایمیل ها که متعلق به شخص دیگری هست و شما روی سیستم خودتون چک میکنید میبینید که آرشیو کامل نشون داده میشه. احتمال مشکل از جایی دیگه هست
ببنید شما مثلا یه بار چت کردید و یا یه بار که قبلا از یه جایی چت کردین بعد بیایین خونه برید از history چت بین تو و اون شخص رو نگاه کنی اون بصورت catch ذخیره میشه که این فقط به کمک می کنه که مثلا یکبار خواستیم دوباره اون history هارو چک کنیم با سرعت بیشتر و زودتر برای بیاره!نقل قول:
برای دیدن catch هم برید به run و %appdata% رو تایپ کنید و بروید به پوشه ی yahoo !!
پس از اینجا نتیجه میگیریم که history های یاهو تو خود سرور یاهو ذخیره میشن!!
مسنجر رو میخوام دانلود کنم
جدید وغیر پرتال از کجا دانلود کنم؟
نقل قول:محتوای مخفی: لینک مستقیم:
آدرس رو کپی کن و فاصله رو پاک کن بزن بره!
محتوای مخفی: لینک پیج:
محتوای مخفی: پسوورد:
هرجا space گزاشتم پاکش کن!
سلام به دوستان عزیز من ویندوز 8 نصب کردم و آخرین ورزن یاهو مسنچر نصب کردم ولی یک مشکل دارم یاهو مسنچر voice call و video call غیر فعال هست چیکار کنم
دوستان من 8 ساله یه ایدی دارم
تازگی ها یه مشکل بد خوردم
به اینصورته که کسی رو نمیتونم اد کنم و کسی هم نمیتونه من و اد کنه
خیلی برام مهمه خواهشا کمکم کنید
من گفتم شاید مشکل از اد کردن زیاده تو این 8 سال برای همین تعدادی از ایدی ها رو پاک کردم
بعدش گفتم شاید یه باگیه مال نسخه 11
برای همین نسخه 10 رو نصب کردم ولی باز همین مشکل و دارم
در ضمن اخرین نسخه یاهو مسنجر و نصب دارم
کمک کنید خواهشا خیلی برام مهمه
دوستان خداییش هیچکس نمیدونه مشکل من کجاست؟
کسی رو میخوام اد کنم این پیغام و میده
there was an error in the server while trying to add a contact. please
try again
شما باید نسخه 11.5.5.152 یا همون نسخه یکی مانده به آخر رو دانلود کنید
از این سایت
filehippo.com
اگر هم نمی تونید ادد کنید، اول در آدرسبوک وارد کنید مثلا از طریق ایمیل و بعد از طریق مسنجر ادیت کنید و آیدی مسنجرش رو وارد کنید. راه زیاده.