لينك دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر در خود سايت كاسپر به آدرس زير قابل دسترسي ميباهش:نقل قول:
در مورد جمع آوري آپديتها و آپديت آفلاين نيز ميتوانيد به راهنماي پست اول مراجعه نماييد.کد:http://www.kaspersky.com/trials
Printable View
لينك دانلود آخرين نسخه محصولات كاسپر در خود سايت كاسپر به آدرس زير قابل دسترسي ميباهش:نقل قول:
در مورد جمع آوري آپديتها و آپديت آفلاين نيز ميتوانيد به راهنماي پست اول مراجعه نماييد.کد:http://www.kaspersky.com/trials
سلام دوستان. امیدوارم مشکلم رو جای درستی مطرح کرده باشم.
من 1 مشکل عجیب دارم با آپدیت کسپر.
الان کسپر 2010 رو چند روزه نصب کردم ولی هر کاری میکنم آپدیت نمیشه.
تا حدود 14% آپدیت میکنه بعد ارور Network operation timeout expired و دوباره درضد صفر میشه و همش 1 مشت فایل تکراری رو میگیره و دیتا بیسم قدیمی مونده همینجوری.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن بگم که من از کی استفاده نکردم و دارم از تریال استفاده میکنم.
منم تقریبا یه همچین مشکلی داشتم ببین تاریخ سیستم درستهنقل قول:
بله دوست عزیز. تاریخ سیستم من الان 6/28/2009 هست. که درسته. دیگه دهنم سرویس شده. نمیدونم چشه.نقل قول:
سلام
من ویندوزم مشکل پیدا کرد و ویندوز جدید نصب کردم و کسپراسکای رو هم نصب و اکتیوش کردم .
اما در آپدیت مشکل دارم ...
تا 13 درصد دانلود میکنه که ارور میدهد: error checking the update files
نسخه من 7 هست.
می شه راهنمایی کنید...
دوست عزیز فکر نمیکنی نسخه 7 دیگه قدیمی شدهنقل قول:
اين مشكل به احتمال زياد به دليل پايين بودن سرعت اينترنت شما ميباشه.از طرف ديگه چك كنيد ببينيد در قسمت Setting در بخش Network قسمت p ro xy Server Settings تيك نخورده باشه تا كاسپر بتونه بطور مستقيم از اينترنت شما استفاده كرده و آپديت كنه.گاهي اوقات اين بخش بدون اينكه كاربر تغييري در تنظيمات كاسپر داده باشه فعال ميشه.نقل قول:
دوستان این error چیه:
Databases are corrupted
خیلی از تنظیمات فعال نمیشن...
اول key از کار افتاد بعد کلی گشتم و چندتا key پیدا کردم که یکیشو قبول کرد اما این ارور رو میده...
ورژن 8.0.0.454 هست...
تو taskbar غیر فعاله... ممکنه از key باشه؟
چند بار هم خود به خود rapair ش بکار افتاد اما فایده نداشت... یه چیزی میگه تو مایه های object not found و این چیزا...
ممنون...
سلامنقل قول:
اگه ایراد فقط مال Database باشه که با آپدیت مجدد حل میشه، معمولا وقتی مدت زیادی از آخرین آپدیت کردن گذشته باشه این حالت پیش میاد. اگه دیدی آپدیت کردنش طول میکشه بهتره فایلهای آپدیتش رو از یکی بگیری و از روی هارد آپدیت کنی. معمولا اینجوری درست میشه.
سلام.
کسپر نسخه سرورش هم هست؟ واسه شبکه که کلاینت سروری نصب بشه؟
رو ویندوز 2003 سرور چه ورژنی میشه نصب کرد؟