جلاسنج رو هم امتحان کردم حتی قبل از الکل و مایع دستشویی و...جواب نمیده.تنها راهش واسه شما ها که هنوز سیاه نشده قاب شیشه ای هست واسه ما که گذشت.نقل قول:
Printable View
جلاسنج رو هم امتحان کردم حتی قبل از الکل و مایع دستشویی و...جواب نمیده.تنها راهش واسه شما ها که هنوز سیاه نشده قاب شیشه ای هست واسه ما که گذشت.نقل قول:
از همون جایی که برنامه رو گرفتی بگرد کرک یا لیسنس کد براش پیدا کن از این طریق شاید بتونی اکتیو کنی...نقل قول:
چون این گوشی رو میتونیم بصورت دیتا ترانسفر به کامپیوتر وصل کنیم مسلما میتونیم بعنوان یک فلش مموری نیز ازش بهره ببریم که حافظه بالا برای این مواقع بکار میاد.نقل قول:
بهترین راه اینه که قابش رو عوض کنی که آموزشش همین یکی دو صفحه پیش بود با عکس...نقل قول:
نه کراک همراش بود کسی کراک یا کد شو داره
سلام دوستان چطور میشه این تم ها را پاک کرد؟
menu/setting/data mgr/app mgr هر کدوم از تم ها یا نرم افزار ها رو میتونی از اینجا حذف کنینقل قول:
دوست گرامی اگه یه مروری در صفحه 513 بنمایی اونجا من آموزش تعویض قاب را گذاشتم میتونی استفاده کنی.:20:نقل قول:
مرسی دوست من آموزش رو دیدم ، و سوالاتی داشتم:
من مثلا قاب مشکلی رو بخرم قیمتش چنده ؟
و اینکه میشه من فقط همین دورو بر گوشی که رنگی هستش ( قرمز ) رو عوض کنم و کاری به پایینی یا همون قسمت گردون نداشته باشم ؟ یعنی خوب جا میره یا نه ؟
man age in kar ro bokonam sekte mizanamنقل قول:
قيمتش تو تبريز 7000 تومن هست.نقل قول:
آره ميشه , مشكلي نيست.
قيمتش تو تبريز حدود 7000 تومن هست.نقل قول:
آره ميشه,مشكلي نيست.