سلام...من متولد نیمه دوم 71 هستم و مدرک پیشم رو شهریور 91 گرفتم وتا حالا هم به صورت پیوسته و حضوری در مدرسه بودم و هرگز داوطلب آزاد نبودم....نقل قول:
همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كليه كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
لازم به ذكر است :متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند
حالا امسال برای دومین بار کنکور دادم و سراسری روزانه کارشناسی قبول شدم...حالا من نمیخوام ثبت نام کنم آیا نرم برای ثبت نام انصراف از تحصیل محصوب میشه و برای سربازی گیر میدن؟؟
من میخوام امسال فراگیر کارشناسی پیوسته شرکت کنم و تا حداکثر 5 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنم و در سال 93 مجددا کنکور بدم و اونوقت از فراگیر انصراف بدم
آیا همچین کاری میشه؟؟چون طبق قانون بالا اولا من تا شهریور 92 غایب محسوب نمیشم و از فرصت یکساله خودم استفاده کردم..دوما میگن فقط میتونم 1 بار از انصراف از تحصیل استفاده کنم و اگر برای این کارشناسی روزانه امسال نرم و انصراف محسوب بشه دیگه تو سال 93 در فراگیر نمیتونم انصراف بدم!!!!!!!!