بنده کدشو گرفتم و فعال کردمنقل قول:
Printable View
بنده کدشو گرفتم و فعال کردمنقل قول:
احتمالا" منظورش از "هم اکنون"، "از الان به بعد" هست و فقط مختص امروز نیست.نقل قول:
اس ام اس مهم نیست شما کد رو شماره گیری کن.
احتمالا" چون جدیده هنوز تو برنامه ایرانسل من وارد نکردن.
منم نگفتم شما دروغ میگید کهنقل قول:
توی اس ام اس نوشته فقط تا 12 ظهر
یعنی این کد فقط امروز هست مثل همون هدیه هایی که بسته میخریدی هدیه میداد ایرانسل از ساعت 7 تا 10 شب چند روز پیش و این یعنی برنگشته چون دائمی نیست
انگار واقعا برگشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
شما الان انتن داری؟نقل قول:
برای من پس از 20 دقیقه کار کردن انتن پرید!! به 4G و 3G وصل نمیشه
رفت
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوستان
روز چهارشنبه گذشته روی دکل ایرانسل تجهیزات رو نصب کردن ولی تا الان هنوز فعال نشده
به نظرتون تا کی فعال میشه تریجی ؟؟
بله دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که چیزی ندیدم
بقیه دوستان چک کنند ببینن اومده یا نه
تا ساعت 12 ظهر امکان خرید بود از 12 برداشته شدنقل قول:
اره ورداشتن دیگه نیست
براساس مشخصات مناطق تحت پوشش ایرانسل توی 3 نقطه مختلف تست شد و در تمامی موارد سرعت بالا 25 مگ بود (در اراک)
تاکید میکنم در یکی مناطق بنده با Note4 (N910c(حدود 28 مگابیت سرعت داشتم و دوستم با G6100 همانجا همانزمان 12مگابیت و با ایفون 5s هم 16 نهایتا (اطراف خیابان عضد)(H+ , نه 4G)
در تهران هم رسالت مجیدیه 50مگابیت...
پس اگر مشکل سرعت دارید شاید مودم گوشی شما قدرت کافی را ندارد...یا درزمان و مکان مناسبی متصل نشده اید
درضمن در تمامی تست ها از لپ تاپ و IDM استفاده شده با 32 کانکشن و نه گوشی و برنامه ADM
کسی مشکلی با ecare نداره ؟
من یا نمیتونم وارد بشم یا اگه وارد ecare بشه نمیتونم وارد قسمت خرید بسته افزایشی بشم .
پیغام This portlet is no longer available. Please remove رو میده !
منظورتون از طریق مرورگر هست یا نرم افزار ایرانسل من؟نقل قول:
برای خرید بسته افزایشی حتما از نرم افرار my irancell اقدام کنید. و اگر از طریق مرورگر نمی توانید لاگ این کنید، ریست کنید.
الان با هر دو وارد شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
از مرورگر منظورم هست .نقل قول:
منظورتون از طریق مرورگر هست یا نرم افزار ایرانسل من؟
اینکار چطوری انجام میشه ؟ چون من جایی یا دکمه ای برای ریست کردن ندیدم .نقل قول:
و اگر از طریق مرورگر نمی توانید لاگ این کنید، ریست کنید.
بهتر این است که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من استفاده کنید حالا روی گوشی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
توی مرور گر هم فکر کنم گزینه فراموشی رمز داره
برای خرید بسته حتما باید از نرم افزار استفاده کنید
دوستان بسته نیم ساعته برگشته؟
تا ساعت12ظهر فعال کردن و بعدشم درشو تخته کردن رفت!نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اینا پول لازم بودن. با یه سیاست جالب نقدینگی که می خواستن رو درجا جذب کردن!
برای گرفتن سیم کارت usim مدرک چیزی هم باید ببری؟ یا خود سیم کافیه؟
کارت ملی هم ببر ضرر ندارهنقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
برنامه بلواستکس رو نصب کردم و همینطور برنامه ایرانسل من که تونستم بسته بخرم .
ولی خب عجیبه که نمیتونم از خود مرورگر اینکار رو انجام بدم چون قبلاً میشد بسته خرید .
مارکش را زده T&Wنقل قول:
مدل: wu260
در حال حاضر روی سیمکارت رایتل قفل شده و سیمکارت ایرانسل میگذارم روش شبکه را پیدا نمیکنه.
انلاک کنی می تونی از سیم کارت شرکتهای دیگه هم توی اون مودم استفاده کنی.
معلوم نیست که بشه انلاکش کرد.
این تاپیک هم برای بحثهای مودم هست
برای پیگیری اینکه 3G ایرانسل کی به شهر ما میاد .... باید به کجا برم ؟؟ ساختمانی چیزی مثل همراه اول مخابرات دارن یا نه ؟
درود دوستان
خب بعد از دو هفته پیگیری مداوم و دردسر هاش ، مثل این که به یه نتیجه ای رسید کارم :n01:
1 ساعته که سرعت اوکی شده و ثابت مونده خدا رو شکر . انشالله هم که در ادامه همین طور بمونه :n16:
سلام شما چی کار کردی؟نقل قول:
به ما که گفتن کاربر زیاده
درودنقل قول:
من فقط تماس میگرفتم تا ببینم مشکل کی حل میشه عزیزان هم میگفتن منتظر باشین انشالله حل میشه . زمانی هم که میگفتم صبحا بهتره نسبت به زمان های دیگه ، میگفتن عادیه چون کاربر زیاده! بعد هم میگفتم که تو همین چند روزه کاربرا ریختن اپراتور شما ؟؟؟؟ :n15:
که امروز رسیدم خونه دیدم خیلی خوب شده خدا رو شکر .
البته یکی از کارشناساشون امروز زنگ زد و گفت که "خب مشکل شما چی بود؟ بفرمایید تا راهنمایی کنم" :n27: منم گفتم که الان اوکی شده ، خود کارشناس گرامی خبر نداشتن که از طرف ایرانسل ایا تغییری اتفاق افتاده یا خیر :n04: بعد هم فرمودن که اگه باز مشکل پیدا کرد مودم رو ببرید یه جای دیگه خونه یا ارتفاع بیشتر ... منم هر چه قدر گفتم که رفیق ! من هر کاری که فکرشو کنی کردم برای حل مشکل و از طرف من نبوده ! میرفتم کوچه پایینی حل میشده و جدیدا تو کوچه ما مشکل پیدا کرده :n34: و با یه جواب خیلی کوبنده "به هر حال دیگه" از طرف کارشناس گرامی ، رفتم پی کارم :n41:
واقعا نمیفهمم 24 ساعت باید هر دفعه صبر کنم تا یه کارشناس تماس بگیره و این طور راهنمایی کنه ؟؟؟ :n30: باز خدا رو شکر "فعلا" خیلی بهتره ولی حتما باید به فکر یه نت جایگزین باشم زمانی که ایرانسل بهتر از این نمیتونه به کاربراش کمک کنه ...
بچه ها سلام من تلگرامم پریده بود کلا گروه های مربوط به بحث ایرانسل منو عضو کنید یا لینک دعوت بفرستید برام ممنون
@afshar291
کسی تجربه کار کردن با مودم tp-link mr200 داره ؟ میخوام ببینم سرعت دانلود و تست سرعتهای که گرفتین راضی بودین و در کل از کیفیت این مودم راضی هستید؟
سلام
امروز تریجی فعال شد ولی داده روشن نمیشه گوشی رو رو حالت تریجی میزاریم آنتن هست ولی داده اصلا روشن نمیشه چه 3g و چه 2g .
این وضعیت تا کی پا بر جا هست دوستان ؟؟
از کجا هستین شما .... مال ما هم بعد از دو سه روز کم کم داره راه میوفته :n23:نقل قول:
استان کرمان شهر نودژنقل قول:
بعد از اینکه بسته رو خریدیم ، همون موقع یا حتی تا چندساعت بعد اینترنت وصل نمیشه . مثلاً من ساعت 11 شب بسته شبانه میخرم انتظار دارم ساعت 2 بامداد اینترنت وصل باشه که اینطور نیست . حتی گاهی اوقات مجبورم مودم USB رو یکبار دربیارم و دوباره متصل کنم . هیچ مشکلی هم از نظر آنتن ندارم .
من نمیتونم تمام شب بیدار بمونم تا مطمئن بشم به اینترنت متصل شده یا خیر . میخواستم ببینم روش خاصی داره برای این مسئله ؟
من گوشی رو که میزارم روی 4g ولی وقتی اس ام اس میاد.... میره رو 2g. مگه روی فور جی اس ام اس فعال نیست؟
یکی از مسخره ترین وضعیتها رو من دارم با این ایرانسل
این وضعیت من در حالت تری جیه :
این تازه خیلی خیلی خوبشه اکثر اوقات روی 2 مگه
اما باز صد رحمت به تری جی!
رو فورجی که اصلا تو سایت اسپید تست دیگه وقتی به قسمت تست آپلود میرسه گیر میکنه و اصلا جلو نمیره . سرعت دانلود فور جی رو هم که خودتون بینید!!!
واقعا موندم مشکل از کجاست . مودم من D100 ـه که رو هر دو حالت تری جی و فور جی که میذارم آنتنش فوله فوله!
مطمئنم مشکل از مودم و سیستمم نیست چون با همین لپ تاپ و مودم عید رفته بودم خرم اباد با طرح نامحدود 2 تا 8 صبح یه بار 65 گیگ دانلود کردم!
کلا از اینترنت شانس نداریم ما
مودم d100 رو چطوری میشه بصورت دستی رو 3g برد
کجا میبرین؟ دفتر خدماتی؟نقل قول:
دفتر خدماتینقل قول: