با سلام.
میتونم بپرسم که میانگین سرعت دانلود 512 پار انلاین در نصف شب ها چقدره.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
Printable View
با سلام.
من سرعت 1 با ترافیک 2 G دارم و مثخوام عوض کنم و 512 با ترافیک 4G بگیرم.آیا پیشنهاد میکنید؟؟
متشکرم
الان حساب کردم دیدم دقیقا 13439.63 مگ دانلود داشتم تا حالا . که الان سرعتم رفته روی 16 :sq_3:نقل قول:
Downstream Line Rate (Kbps): 4096 Upstream Line Rate (Kbps): 1024
چه اهمیتی دارن اینا ؟
سلام,دوست من این چیزی که شما گذاشتی ماکسیمم ظرفیت خط شما در دانلود و آپلود هست.نقل قول:
به عبارتی برست شما در دانلود 4 مگابیت هست.
حالا شما سرعتتون پایینه,علت های مختلفی داره,نویز اصلی ترینش.snr up &snr down v رو هم اینجا بزار
نقل قول:
نه عزیز ؛ به این خاطر نیست ؛ ایشون نامحدود داره و حالا هم چون به اصطلاح زیادتر دانلود کردند ؛ براست خط اشون رو برداشتند و سرعتشون شده همون 16 کیلوبایت سرویس 128 کیلوبیتشون.
دوست من پروموشن آبان ماه هست:نقل قول:
تمدید و یا خرید سرویس 3ماهه(1 ماه روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس 6ماهه(2 ماه روز رایگان+1گیگ ترافیک)
تمدید و یا خرید سرویس یکساله(3 ماه روز رایگان+2گیگ ترافیک)
نا محدود:
تمدید و یا خرید سرویس 3ماهه(5 روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس 6ماهه(10 روز رایگان)
تمدید و یا خرید سرویس یکساله(20 روز رایگان)
دوستان بعد از سه چهار هفته تحمل سرعت پایین شبانه، دیشب 2 گیگ گرفتم :31:
آها,نمیدونستم نا محدود هست سرویسشون.اما کلا پایین بودن سرعت 90 درصد علتش سمت مشترک هستنقل قول:
سلام
من وقتی از س.ا.ک..س و چیز پی ان تو ساعات شبانه استفاده میکنم سرعت وبگردی به شدت افت میکنه ولی تا غیر فعال میکنی سرعت خوب میشه . ولی تو ساعت غیر رایگان فعال بودنش حتی 1 کیلوبایتم رو سرعت تاثیر نمیزاره و حتی نوساناتشم از بین میره . یکم عجیبه برام .
کسی شبیه این مشکلو داره الان؟ را حلی داره؟
نه خیر عزیزم ؛ به هیچ وجه حرفتون و درصدتون رو قبول ندارم. اون قدری که شما میگید نیست (نمیتونید از پارس آنلاین {و شرکت ها} رفع مسئولیت کنید) .نقل قول:
جای تبریک داره :sq_9:من که الان یه هفته است با سرویس 512 شبانه 500 مگ بیشتر نیتونم بگیرم دیگه خسته شدم از این پارس با این سرعت مذخرف:sq_5:نقل قول:
ای بابا من فکر کردم فقط این مشکله منه ! پس شما هم اینطورسد . تایم اوت هم دارید ؟:sq_10:نقل قول:
دوستان اگه little more رو فعال کنم،تو اون 5 روز نمیتونم شبانه دانلود داشته باشم؟
یعنی 5 روز فقط 500 Mb روزانه بهم میده؟
کسی سرویس tra رو امتحان کرده ؟؟مثلا سرعت 2مگش رو....می گن این سرویس متغییره سرعتش از 20 کیلو بایت تا 256 کیلوبایت پر سکند.....
سرویس 1 مگ بگیرید حال کنید 6 ماهه فقط 117 تومان میشه الان هر شب 6 گیگ کمتر نمی گیرم
سرعت شبانه(2 به بعد) چند هست ؟نقل قول:
از چه سایتی ؟
من 2 مگ از مخابرات گرفتم اینقدر نمیتونم Down کنم :31:
من هم با 512 بيشتر 300 مگ نميتونم بگيرم.سرعت در حد حلزون:41:نقل قول:
آقا این پارس آنلاین دیگه شورشو در آورده ، یه مدته که شبانه بیشتر از 700 مگ نمیتونم بگیرم ،
لعنت به این پارس. دیشب زنگ زدم پشتیبانی بش گفتم سرعتم 10 کیلوبایته . بم میگه سرعت شما باید 5 یا 6 کیلو بایت باشه !
بابا دیال آپ سرعتش 7 کیلو بود ااا
ای خداااااااا،
لعنت به این پارس آنلاین و همه ی دست اندرکارانش
شبی 6 گیگ :31:نقل قول:
بله!
دوستان توجه کنید کل حجمی که تو این 6 ماه دارید فقط 12 گیگ هست.کم مصرف هم باشید دوماهه و نیم این حجم تمومه یعنی با خرید این سرویس ها باید تندتند حجم هم بخرید گیگی 5.200 مفت!
دوستان کسی خبر داره 256-u بعد چند گیگ محدود میشه؟
--------------------------------------------
تو سرویس های نا محدود, شبا هم حساب میشه(برای اون حد اکثر حجم )
دوست عزیز ، افت سرعتم بخاطر استفاده از سرویس نا محدود هستش .نقل قول:
فقط میخوام بدونم این وضعیت 16 کیلوبایت تا کی باقی میمونه و به حالت آزاد برمیگرده ؟؟
اس ان آر رو هم پیدا کردم .
Mode: G.DMT Type: Interleave Line Coding: Trellis On Status: No Defect Downstream Upstream SNR Margin (dB):
32.7 12.0
Attenuation (dB): 31.0 17.5 Output Power (dBm): 10.8 19.5 Attainable Rate (Kbps): 11552 1344 Rate (Kbps): 4096 1024 D (interleaver depth): 32 8 Delay (msec): 8 8 HEC Errors: 0 0 OCD Errors: 0 0 LCD Errors: 0 0 Total ES: 0 0
با سلام.
متشکرم
فکر میکنم که تا آخر دوره ، این محدودیت اعمال میشه و بعد از تمدید مجدد ؛ باز از نو میشه.نقل قول:
این مطالب کجای سایته پارس انلاینهنقل قول:
دوستان این قضیه little more چیه؟
الان 4 روز تا پایان اکانتم مونده با 100 مگ...
سلام...
ار پارس آنلاین سرویس ۱۲۸ نامحدود گرفتم.....حدود ۱۶ روز گذشت و من بیست گیگی دانلود کردم....دو روزه که سرعت دانلود اومده رو ۱۵
تو مغازه هم ۱۲۸ نامحدود داریم......همین اتفدق افتاد برام ولی بعد چهار روز باز سرعت دانلودم رفت رو ۱۳۰ ................... امیدوارم سرعتم دانلودم تو خونه باز بره بالا.............
التماس دعا (برا بالا رفتن سرعت دانلودم)............:sq_2:
سلام
بعد 13 روز و دانلود 30 گیگ سرویس POL-265-U من محدود شد و الان با سرعت 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه.
تنها اشکالی که من به این سرویس میتونم بگیرم اینه گه ساعتهایی که برای سرویسهای محدود حجمی دانلود رایگان هست سرعت نامحدودها رو پایین میارن
ولی هر چی تو اون 5 ساعت دانلود بشه جزو این 30 گیگ حساب میشه. به نظرم این منصفانه نیست اگر مسئولین این آیاسپی واقعا بدنبال منصفانه بودن هستند.
بعد چهار روز یا بعد از اینکه ترافیکت تموم شد میتونی little more را فعال کنی و ۵ روز بیشتر از سرویست استفاده کنی....اگر سرویست نا محدود بید ترافیکت تو این پنج روز رایگانه ولی اگر نامحدود نیست ترافیکت محاسبه میشه و پولشو باید بعدا پرداخت کنی.....
اینترنت من تموم شد الان تو حالت لیتل مور م دیگه نمی خوام بعدش تمدید کنم یعنی کلا خط تلفن عوض میشه می خواستم بدونم پارس چجوری پول این 5 روز ازم میگیره؟
هیچی زنگ میزنن بهتون میگن بیاید مبلغی که به شرکت بدهکار هستین رو پرداخت کنین :sq_24:
دوستان تو حالت little more میشه دانلود شبانه انجام داد یا نه؟
little more دانلود شبانه رایگان نداره...
امروز تواین پست می خوام ازشرکت پارس آنلاین عذرخواهی کنم
حدود 4 سال ازشرکت پارس آنلاین خدمات میگیرم. ولی حدود 3 سال میشه که اقدام به افزایش غیرقانونی سرعت سرویس کردم هزینه این افزایش روندادم. و الان ازاین موضوع پشیمونم و واقعا هزینه سرویس 2 مگابیت نامحدود طی 3 سال اونقد زیاد هست که نتونم به شرکت بدم امیدوارم بتونم یه روز جبران کنم.
چون نمیتونم به خود شرکت این موضوع رو بگم اینجا گفتم امیدوارم اگه مدیران پارس آنلاین به اینجا هم سرزدن منو ببخشن.
البته اگه شرکت پارس آنلاین این موضوع رومبفهمید باید طبق قانون جرایم رایانه ای چند سالی آب خنک میخوردم. ازانجا که پلیس فتا باکسی شوخی نداره به دوستانم توصیه میکنم درچارچوب قانون عمل کنید.
خود شرکت پارس سرویسهاشو الان رو 4 مگابیت بسته و مخابرات هم که دیگه به نوعی نماینده دولت محسوب میشه خطهاشو رو 2 مگابیت بسته اونوقت شما فکر میکنی در حق شرکت پارس آنلاین مرتکب ظلم شدی؟؟؟:sq_6:نقل قول:
دوست عزیز نوشه جونت -این قدر حقه همه رو میخوره که استفاده غیر مجاز تو توش گم هست -نقل قول:
اگه به ماهم بگی ممنون میشم -یعنی توی این مدت امنیتشون این قدر پایین بوده که نتونستن تشخیص بده
چرا دیگه ادامه نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، من قابلا سرعت دانلودم بد نبود نزدیک ٢٥٠ روزانه سرعت داشتم ، شبها هم فقط ٣٠-٤٠ کیلوبایت افت داشت. ولی جدیدا سرعتم خیلی وحشتناک کم شده هیچی، وی.پی N با پروتوکل L2TP/IPseq هم وصل نمیشه! شما هم این مشکل رو دارین؟ کسی میدونه راه حل چیه؟
من سرویس نامحدود 256 دارم. ولی چند فایل رو که پشت سرهم دانلود می کنم یک دفعه افت سرعت شدید (35 کیلوبایت ثابت) پیدا میکنه . کسی میدونه علتش چیه ؟
منم همین مشکل را دارم روز ها همش روی 220 بود اما حالا شده 70 --زنگ زدم پرو فایلم از 2 به 4 برد حالا شده 150 تا 200 --- بد میگه فعلا دیگه کاری نمیشه کردنقل قول:
دوستان راهي ندارين سرعت شبانه كه پايينه بيشتر كنيم؟:sq_25:
خب من که نمیخوام دیگه روی اون خط سرویس بگیرم، مبلغشم نمی دم به غیر اینکه حرکت انسانی نیست مشکل دیگه ای هم داره؟؟نقل قول:
سلام از امروز نمی دونم چی شده من که دانلود رو میزنم یکی دو دقیقه سرعت خوبه بعد یدفعه میاد رو 10 12 ، بعد دوباره اگه اینترنت رو قطع و وصل کنم میاد بالا و بعد چند دقیقه دوباره افت سرعت دارم