سلام دوستانکسی می دونه مخابرات تبریز واسه 5 مگ و ده مگ شبانه رایگان داره یا نه؟خودشون میگن 10 مگ شبانه نداره ولی 5 مگ رو نمی دونستن وسرعت دانلود 5 مگ تو شبانه حداقل از چند پایین نمی یاد .البته خطم تا 15 مگ رو میکشه مشکل خط ندارم
Printable View
سلام دوستانکسی می دونه مخابرات تبریز واسه 5 مگ و ده مگ شبانه رایگان داره یا نه؟خودشون میگن 10 مگ شبانه نداره ولی 5 مگ رو نمی دونستن وسرعت دانلود 5 مگ تو شبانه حداقل از چند پایین نمی یاد .البته خطم تا 15 مگ رو میکشه مشکل خط ندارم
این دوتا اکانتی که میگین یه دونه اکانتن که به خاطر جشنواره تابستانه 5M رو با سرعت دو برابر یعنی 10M میدن که دانلود رایگان شبانه داره و سرعت دانلود نسبت به ظرفیت خطتون مابین ۱۰۰۰ تا ۱۱۰۰ هستنقل قول:
سرعت دانلود بنده که تغییری نکرده و فکرم نکنم تاثیری بزاره چون اینا اونقدر پهنای باند دارن که اگه بخوان همه رو ۱۰ مگ می بندن در ضمن این سرعت های 3G رو ما فقط یه بار دیدیم همش یا 2G هست یا اصلا نمیره فعلا که خیلی افتضاحننقل قول:
سلام دوستان خوبم.
من دیروز یه مودم TP-W8951ND گرفتم.میخوام تنظیمش کنم ولی وقت ندارم ببرم باغشمال 2 ساعت علاف شم.اگه شما میتونید کمکم کنید که چطوری میتونم مودمو خودم تنظیم کنم ممنون میشم.
در ضمن اطلاعات زیر رو هم اگه میدونید بگید لطفا در ضمن isp من همارا سیستم هستش.
vpi
vci
user name
password
ممنون از همتون
vpi=0نقل قول:
vci=33
username=4132812345 (مثلا: شماره تلفن شما هست 32812345)
password=باید از شرکت همارا بپرسی
نقل قول:
سلام.ممنون ولی وقتی میخوام سیوش کنم ارور 020 میده.ولی همه چی درسته
سلام ! جديدا چراغ لينكم مدام خاموش روشن ميشه هر 10، 15 دقيقه تقريبا دليلش چي ميتونه باشه؟! 2020 ميگه بيار تنظيم كنيم! سيم كشي تلفنم بعد 6 سال كه نمي تونه
ابراز ايراد كنه:n01:
سلام نمیدونم چی شده یا شانسم زده یا مخابرات طوریش شده.
ازوقتی دان استریم بالا بردن اینتیرنتم قطعی نداره تو این مدت دو سه بار بیشتر قطع نشده.:n02:
خیلی خوبه البته چون خط شمارو رو 2 مگ بستن . اگه سرعتتونوببرن باید یکم SNR میاد پایین تر ولی بازم خوبهنقل قول:
نقل قول:یه سوراخ کوچولو پشت مودمتون هست با یه چیزی مثه مداد فشاری اونجارو فشار بدین و چند ثانیه نگه دارین تا چراغ پاور خاموش بشه و دوباره روشن بشه بعد این تمام تنظیمات ریست شده و به حالت کارخانه برمیگرده بعدا دوباره برین و تنظیمات رو اعمال کنین انشا الله اینبار درست میشه.نقل قول:
خب قرار نیست که حتما وقتی داون استریمتونو بالا میبرن قطعیتونم زیاد بشه اگه خطتون نویز زیاد نباشه مشکلی براتون پیش نمیادنقل قول:
اگه مقطعی باشه میتونه از مخابرات باشه ولی اگه ادامه دار باشه هم میتونه از مودمتون باشه هم از خطتون و به ندرت از پورت مخابرات.نقل قول:
دوستان کسی نمی دونه بهترین تنظیمات dns واسه اینترنت مخابرات تبریز چیه
سلام به همگی
دوستان همارا هم دیگه شورشو در آورده اومده سرعتارو پایین آورده یک گیگ حجم اضافه کرده قیمتاشم رفته بالا بعد با افتخار هم میگه به خاطر آسودگی و رضایت مردم ترافیکو بیشتر کردیم
:n29:
:grrr: :thumbsdow
به هر حال دیگه از همارا خسته شدم اگه میشه یه سرویس که سرعت شبانش خوب باشه و ساعات رایگان داشته باشه معرفی کنید
در کل الان بهترین سرویس تبریز چیه؟
چقدر طول میکشه همارا قطع کنه و سرویس جدید راه اندازی بشه
چون قبل همارا شاتل داشتم یکماه طول کشید قطع کنه اعصابمو زد بهم ریخت :n27:
سلام دوست عزیز راست می گی منم شاتل داشتم با زور وپیگیری کلا 6 روزه قطع شد همون روز رفتم اینترنت از مخابرات گرفتم ساعت 3 عصر فرداش ساعت 10 دیدم وصله.به نظرم و این اشفته بازار فکر کنم مخابرات ارزون ترین وهترین واسه دانلود شبانه باشه الان من 5 مگ دارم تو شب سرعتش 800 هست قبلا که شاتل داشتم سرعتمو با این که 8 مگ داشتم بعد یه هفته سرعتم 8 کیلو بایت کرده بودن فعلا همین مخابرات خوبه .پارس انلاین هم نگیر زیاد قطع میشه تو شبانه هم افتضاح بود ماکس هم بهدرد نمی خوره و خیلی گرونه و سرعت شبانش خیلی پایینه
من یکی که راضیم از مخابرات الان اسما دو مگ دارم محدود شب و روز دانلود بالای یه مگه اکثرا .فقط اگه شبانه اش رو قطع نکن.
سلام دوستان!
از بین این 2تا سرویس دهنده کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید:
1- آسیاتک
2مخابرات
سرعت دانلود شبانه خیلی برام مهمه که کم نشه، خودم الان VIP مکس نت دارم و سرعت دانلودم چه تو روز و چه تو ساعات رایگان بین 450 تا 500 میچرخه، تو این 2 ماه هم سرعت اصلا پایین نیومده و معمولا هر شب 10 گیگ دانلود دارم! تنها مشکل اینه که سرویس های مکس نت نسبت به شرکت های دیگه گرون تره.
الان میخواستم بدونم از بین مخابرات و آسیاتک کدوم یکی واسه دانلود شبانه مناسب تره و سرعت ــش همیشه ثابت و بالاست؟
خیلی ممنون!
سلام دوستان میشه اونایی که خط دو مگ وبالا تر دارن نویز خطشون رو بزارن مشخصاتشو.مال من سرویسم 5 مگه به زور به 1 مگ می رسه ولی مال دوستان مثل این که بالا تر هست سرعتشون .این هم مشخصات نو یز خطم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ !! ولی خط آشغال من از 2 مگابیت بیشتر آپ نمیشه :n21:
ممنون دادا ولی من منظورم نویز تو تنظیمات مودم بود.نمیدونید چی کار کنیم پینگمون کم تر بشه بهترین dns چیه
من از dns های خود مخابرات که تنظیم شده استفاده میکنم و دستکاری نکردمشون ولی برای پینگ بهتر مودم رو روی g.dmt یا t1 تنظیم کننقل قول:
خطم رو درست کردم به روش هایی ولی پینگم یه خورده بیشتر شد !
همارا تنها شرکتی بود که سرویسها و قیمتهایش مشابه مخابرات بود ولی الان دانلود رایگان سرویسهای 1 گیگ و 2 گیگ را حذف کرده و هزینه نصب را بیشتر کرده است، مخابرات تا زمانی که دانلود رایگان شبانه را حذف نکند بهترین انتخاب است.نقل قول:
MTU هم خیلی مهمه. MTU رو روی 1450 ست کنید. (برای سرویس مخابرات)نقل قول:
راستی دوستان، شکایت از گرانفروشی مخابرات (حجم اضافه) نتیجه نداد؟ مخابرات تهران حجم بالای 10 گیگ رو از قرار هر گیگ 1600 تومن میفروشه ولی مخابرات تبریز 10 گیگ رو 33480 تومن :n28:
هرزگاهي اصلا قطعي ندارم! 2020 يه بار ميگه بيار براي تنظيم و بار ديگه ميگه سيم كشي ساختمان رو كنترل كنيد در حالي كه بازهم چراغ لينك چشمنقل قول:
ميزنه هر 10 15 دقيقه البته گفتم الان نزديك 40 دقيقس قطعي ندارم!:n13: فكر كنم بايد برگردم همارا:n27:
من سرویس 1 مگ دارم و از اون 1 ساله ها !! و دیشب برای اولین بار شبانه رو تست کردم و همش از ایران فیلم دانلود کرده بود که 8 گیگ دانلود شده بود
سرعت رو هم روی 3 مگابیت لیمیت کردن و دانلود هم 512 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایم دانلود ترو تمیز دیشب مخابرات :
دوستی که پرسیدی مخابرات بگیرم یا نه .دو مگ یا همون الترا در ضمن گاهی شبا از روزش هم سرعتش بیشتر میشه .البته اگه روی تک لینک یه کم پایین میاد ولی شب و روز دور وبر یه مگ دانلود داره .فقط دوستان یه سوال چرا اینقدر آپلود پایینه
سلام دوست عزیزمیشه دقیق بگی سرعت دقیقا چنده مال دو مگ رو حداکثر سرعت.؟چون می دونی چیه من 5 مگ رو گرفتم ولی نمی دونم چرا تو بهترین حالت سرعتم 950 حتی تو روز هم اینقدره که تو اول شروعش از 200 شروع میشه 700 800 اخرش هم 950 حدودا تقریبا بین 800 تا 950 هست ولی فقط دو سه بار دیدم به صورت لحظه ای سرعت بالای 1مگ بشه نمی دونم مشکل چیه.فکر نکنم از خط تلفن باشه چون من قبل این شاتل داشتم سرعتم بین 1100 تا1200 اینا بود ولی شب مشکل دانلود داشت عوض کردم.و line attenuation الان مال من رو 47 هست ولی تو شاتل 40 بود یعنی وضع بهتر بود مگه نباید این عدد ثابت می بود یا حتی بهتر می شد چرا کم بیشتر شده snr هم رو 12.4 هست
شما با این وضعیت خطتون که ضعیف محسوب میشه سرعت خیلی خوبی دارید، خیلی ها هستند که خط خیلی بهتری دارند ولی سرعت دانلودشون نصف مال شماست. ناشکری نکنید.نقل قول:
دوست عزیز میشه بگین مرکز مخابراتی شما کجاست؟ مال ما مرکز ولیعصر هست.و data rate 8600 و max rate 9800 هست الان.ولی نمی دونم قبلا که شاتل بود چرا نویز من کمتر بودش الان زیاد شده شاید مشکل از مخابراته؟ و قبل شاتل که مخابرات بودم باز اونوقت هم بین 1100و 1250 اینا متغییر بود در واقع کمتر نمیشد از اینا سیم کشی ما که عوض نشده چرا این قدر ناجور شده.وپای کامپیوتر پریز برق وتلفن نزدیک هم هستن ازاون نمی تونه باشه؟
و ببخشید چرا با وجود این که data rate از 8200 کم تر نمیشه هیچ وقت ولیتو دانلود سرعت گاهی تا 700 پایین می یاد قبل این سرویس اینوری نمی شد از 1100 پایین نمی اومد الان یعنی بعد عوض کردن isp یهویی کیفیت سیمامون بد شده؟:n03:
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه سرویس سه ماهه 512 خریدم از سرعت و کیفیتش راضی نیستم میخواستم بپرسم وسط قرارداد درخواست تخلیه بدم جمع آوری میکنن یا باید 3 ماه تموم بشه ؟
نمی دونم باید بپرسی ولی از من می شنوی قطعش نکن من 5 ماه پیش این کار رو کردم و رفتم یکم بین شرکت های دیگه چرخیدم وباز دوباره بگشتم اومدم خونه اول شرکت های دیگه بد تر هستن مشکل شما اینه که سرعت کم گرفتین باید یک یا دو مگ می گرفتین حداقل بعد می دیدین زیاد هم بد نیست کیفیتش سرویس 512 سرعت اسمیش 64 کیلوبایته فکر کنم سرعت متوسط سرعتتون 200 باشه که این عادیه اگه این بود باید بری سرویست رو ارتقا بدی بد می بینی خوب شده
داش سرعت من 90 هستش در حالیکه از شرکت دیگه از تعرفه 128 سرعت 230 میگرفتم به خاطر همین میخوام حجممو تموم کنم برم به یه شرکت دیگه البته اگه خدا کنه بشهنقل قول:
اگه سرعت 90 رو تو روز بده کمه سرعتت به پشتیبانی زنگ بزن بین قضیه چیه شاید پورت مخابرات خراب باشه
ممنون از راهنماییت داداش گلم خط منم نویزش زیاده فاصلم هم تا مخابرات زیاده الان نویزگیر وصل کردم به مودم سرعت خوب شد خدارو شکرنقل قول:
شاید مشکل از اول از نویز گیر بوده ولی ببین اگه سرعتت از 200 پایین بود بدون خطط مشکل داره
بله همینطورم هست snr من داغونه داون استریمش 6 هست حتی از بیرون سیم انداختم بازم فرقی نکردنقل قول:
نقل قول:سرعت شما رو 7 مگ بسته شده و این سرعتم همونطور که دوستمون گفتن بالاترین سرعتیه که به شما داده شده. البته وضعیت خط من بهتر از شماست و همون رو 7 مگ بسته شده.نقل قول: