دوستان من تازه به جمع آسیا تکی ها پیوستم . dns رو شما روی چی میزارین ؟ کلا نظری پینشهادی تنظیمی چیزی واسه بهترین سرعت دارین بهم بگین مرسی
Printable View
دوستان من تازه به جمع آسیا تکی ها پیوستم . dns رو شما روی چی میزارین ؟ کلا نظری پینشهادی تنظیمی چیزی واسه بهترین سرعت دارین بهم بگین مرسی
من از دو سه تا سایت داخلی که دانلود میکنم سرعت حدود 600 میشه(البته اکثر اوقات). من اصفهان هستم و سرویس 2 مگ دارم ولی خطم رو 6 مگ بسته شدهنقل قول:
208.67.220.220نقل قول:
208.67.222.222
10.201.32.162
4.2.2.4
خوبه، چند مورد مشابه شما هم دیدم، فک کنم اوایل اسیاتک دانلود از سرور های داخلی رو با همون سرعت روزانه محاسبه میکرد ولی بعدن کنسلش کردن کلا همه سرور ها سرعتش محدود شد. احتمالا مرکز شما تغییر نکرده اینم از شانس شماست ، وگرنه بالاترین سرعت دانلود شبانه برای سرویس ۱۰ مگ هست که ۲۵۰ کیلوبایته خوشبحالتون پس شما میتونید سرویس idownload استفاده کنید با این سرویس میتونید از سرور های خارجی با همون سرعت سرور های داخلی دانلود کنید با یه سرچ تو گوگل میتونید پیدا کنید .موفق باشیدنقل قول:
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
عاشق پینگ اسیاتکم
رو دستش تو خاور میانه نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا شکایت کنیم >؟ این ادرس خودشون گذاشتن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه موضوع شکایت معتبر نیست هر چی میزنم
این هم دانلود الان
ببینید من دارم همزمان از 2 سرور دانلود میکنم
سرعت این سرور مشخصه
منم دارم فیوری دانلود میکنم [emoji3]نقل قول:
درود به همه عزیزان. کسی درباره سرویس idownload اطلاعاتی داره؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
منم مجبورم احتمالا بیام آسیاتک این پینگش کلا منو پشیمون میکنه ! تو سایت 195.ir شکایت کن ببین نتیجه میگیرین چندتا از دوستا هم اینکارو کنن شاید فکری به حالش کردن خیلی داغونه!نقل قول:
دوستان اسیاتک حجم دزدی هم داره مثل بقیه؟ :n02:
یعنی واقعا 40 درصد مردم مردم ایران اینترنت با سرعت بالاتر از 8 مگ دارن؟
خود من 128 داشتم ولی خطم رو 12 مگ بسته شده بود و 1.1 مگابایت تو ثانیه دانلود داشتمنقل قول:
یکی خیال من رو راحت کنه تو پیج باز کردن سرعت خوبه ؟؟؟ با اینکه دارین سرعت 8 میزارین اینجا!
عالیه ،اینترو که بزنی سایت بالا میادنقل قول:
اینجا فضا پر شده از تبلیغ و مدح و مجیزگویی برای سرویس دهنده ای که این سرویس رو به عنوان اینترنت شهاب 10 مگ تو پاچه من کرده. دوستان جدیدی که قصد سرویس گرفتن از آسیاتک رو دارن حواسشون باشه. دوستانی هم که صابون مورد ذکر به تنشون خورده ساکت نشینن و اجازه ندن این تاپیک تبدیل بشه به یک محل تبلیغ مفت و مجانی و ذهنیت سازی برای این شرکت کم فروش.
ببینید. این سرویس 10 مگ تو ساعت غیر رایگانه! تو ساعت رایگان (8 تا 10) سه شب امتحان کردم با IDM سرعت دانلودتون حتی از سرورهای داخلی مثل سافت 98 یا میهن دانلود معمولا از 200 بالاتر نمیره و در بهترین شب تو اون دو ساعت 1.7 گیگ دانلود شد یعنی زیر 250 کیلوبایت بر ثانیه. یعنی کمتر از 6 ساعت (یک شب) دانلود با اینترنت 1 مگ مخابرات ( که پارسال داشتم) و خیلی ارزونتر بود. فن آوا سرویس نامحدودی داره که قبلا ماهی 47 تومن در می اومد و از نظر قیمت مشابه شهاب با ماهی 10 گیگ بود که اون هم متاسفانه گرون شد و شده ماهی حدود 68 تومن اما فوق العاده پایداره و در هر ساعت شبانه روز یک مگ واقعی بود. خلاصه دقت کنید و تحت تاثیر تبلیغات بمبارانی این شرکت قرار نگیرید. به نظر من تو تبلیغات و جوسازی روانی آسیاتک درجه یک عمل میکنه و باید بهش تبریک گفت.
من که شهاب 20 گیگ در ماه رو دارم سرعت دانلود شبانمم 1 مگ 2تا 8 صبح:n09:
اینجور شرکتارو باید اینجوری حالشونو گرفت،من که کاملا راضیم:n02:
ولی سرو ته همه این شرکتا مثل همن پس به دنبال راهکار باشید تا شکایت:n31:
از همون اول سرعت دانلود شبانت زیاد بود یا ترفندی چیزی زدی؟نقل قول:
یعنی ۱ مگ خالص دان میکنید؟نقل قول:
بچه لطفا کمک کنید من اصلا پولش برام مهم نیست اما میخوام یه چیز مشتی باشه نظرم رو ۱۰ مگه فقط میخوام بدونم افت سرعت داره یا نه؟ و شبانش چجوریاست چقدر دان میکنه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام به این جمله که در مورد اسیاتک میگم دقت کن "شرکت اسیاتک میتونه با توجه به منطقه جغرافیایی و مرکز مخابراتی بین بهترین تا اشغالترین سرویس دهنده متغیر باشه"نقل قول:
این حرف من نیست توی چندین فروم همسایه همه کاربرا به این جمله رسیدن .یعنی شما فقط باید تست کنید تا بفهمید چی به چیه :).....یا اینکه از دوستا ها و هم محله های و کافی نت های توی منطقه خودتون پرسجو کنید .
بزار من برات سرویس دهی عمومی این شرکتو بگم شما با خرید سرویس 10 مگ سرعت دانلود روزانه عموما 1 مگ در ثانیه و سرعت دانلود شبانه 250 کیلوبایت در ثانیه
اما مورد داریم تو همین تاپیک که سرعت دانلود شبانه اش با روزانه یکیه :| یا مورد داریم سرعت دانلود روزانه و شبانش به 200 کیلوبایت هم نمیرسه
حتی اگه شما زنگ بزنید به شرکت بگین چرا سرعت من کمه میگن 10240 تقسیم بر 8 کن بعدش دوباره تقسیم بر 8 کن ( چون شیر میشه) که میشه 160 این سرعت رو تضمین میکنه فقط درصورتی میتونی شکایت کنی که سرعتت زیر 160 باشه تازه بازم میگن خطط نویز بهنونه میارن کلا ....
سرویس خودمو هم برات میگم 4 مگ کولاک که خودشون رو 10 مگ بستن سرعت دانلود روزها 1 مگ شب ها 200 کیلوبایت
شما خطت مشکل داره یا کلا یه مشکلی داری وگرنه من سرویس 10مگ دارم و با حداکثر سرعت دانلود میکنمنقل قول:
با این وجود به نظرم های وب بهترهنقل قول:
حداقلش شبانش زیر ۴۰۰ نمیاد سرعتش
خیلی زور داره ادم ۱۰ مگ بگیره اونوقت شبانه بشه ۲۰۰
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ترفند دیگه:n09:نقل قول:
یه چیزیم بگم اگه مشکلی دارید کلا خودتون حلش کنید،چون پشتیبانی آسیاتک کلا تعطیلن همشون،بهش میگم پینگم بالاس میاد رو 500 میگه عادیه میگم پس غیرعادی چیه اسکل:n02:
موفق باشید:n31:
مشکلی ندارم باهاش شبانشم 1 مگ هست ولی مشکل سرور خارجی دارم و چیز پی اننقل قول:
از چه چیز پی انی استفاده میکنی چون هر نوعیشو استفاده میکنم همین مشکلو دارم
پپورتاشو محدود کرده
از idownload استفاده کننقل قول:
از idownload استفاده کننقل قول:
idownload ؟ منظور IDM هستش دیگه؟ چون idownloader هستش که مال apple هستش.:n36:
منظور اکانتش هست که نت رو تبدیل به اینترانت میکنه . آقا حامد (faramobile) فروشنده این نوع اکانت ها هستند . :n18:نقل قول:
سلام.از دوستانی که آسیاتک دارن یه سوال دارم.این اینترنت کیمیا که نوشته شده تا 2 مگابیت سرعت دانلودش هست در تایم رایگانش رو چه سرعتی دانلود میکنه؟در تایم غیر از رایگان چه سرعتی داره؟پینگ آسیاتک بهتره یا مخابرات؟
دوستانی که آسیاتک دارن سرعت دانلود اینترنت کیمیا در تایم رایگان چقدر هستش؟در طول روز چی؟پینگ مخابرات بهتره یا آسیاتک؟
دوست عزیز اگه میبینی مشکلت از طریق پشتیبانی حل نمیشه و تا به حال نشده . با داخلی 4 صدای مشتریان صحبت کن . یا شمارتو برای من مسیج کن فردا یا پس فردا از شرکت باهات تماس بگیرم ببینم مشکلت از کجاس ..نقل قول:
امروز سرعتم تو تایم رایگان عالیه! :n38::n36: چجوری میشه که اینجوری میشه؟!:36: احتمالا مرکز تلفن ما مشترک آسیاتک زیاد داشته باشه و همین باعث شده بسته به مصرف خلق الله سرعت افت و خیز داشته باشه. شاید بنده توقعم زیادی بالا بوده.
کسی اینو جواب نمیده؟میخوام از مخابرات کوچ کنم.ولی اول میخوام از آسیاتک مطمئن شم.سرعت اینترنت دو مگابیت مخابرات در طول روز 260 کیلوبیت هستش ولی در تایم رایگان میاد رو 100 کیلوبیت.(چند روزی میشه اینجوری شده)میخواستم ببینم سرعت کیمیا آسیاتک در طول روز و تایم رایگان چقدره؟نقل قول:
داداش خوشبحالت اما صداش رو درنیار که یهو میبینی سرعت بسیارکم شد.نقل قول:
دوستان 512 آسیاتک چقدر سرعت دانلود میده؟ به طور تفکیکی بفرماید در شب و روز
اگر کسی هم از مرکز امامت تهران آسیاتک داره لطفا بفرمایید کیفیتش چطوره
ممنون
نه داداش ایشون راس میگهنقل قول:
منم10 مگ گرفتم سرعت افتضاحه
خطمم به گفته ی خود پشتیبانی هیچ مشکلی نداره
شانست ماست که سرعت دانلود شبانه یهو از 1مگ به 140 کیلوبایت تبدیل شد. زنگ زدم میگم چرا اینطوری شده میگه: ما هیچ کاری نکردیم. [emoji17]
چه میدونم والا اینا سر و ته یه کرباسن ، یه روز خوبه یه روز بده ، یه روز یه منطقه خوبه یه منطقه بده ، من در عرض 1 ماه 3 تا سرویس باهم داشتم صبا نت آسیا تک مخابرات ، دیگه بیخیال شدم از سر و کله زدن با پشتیبانیا ، یه نفر از آسیا تک و یه نفر از مخابرات بهم گفتن دیگه بالاخره یه سری مسائلی هست که خودتون باید بدونید کاریم از دست ما بر نمیاد . دیگه باید قبول کرد اینجا ایران است و هیچوقت درست نخواهد شد !نقل قول:
باسلام دوستان.
من از امروز کاهش سرعت عجیبی دارم. تا دیروز سرعتم رو سرور های داخلی ثابت 550 بود و خارجی ها 350 اما از امروز به طرز عجیبی سرعت ها به ترتیب به 200 و 50!!!!!!:n38: به ترتیب کاهش پیدا کرده. زنگ زدم میگن خطت نویز پیدا کرده .
حالا یه سوال دارم . مگه پارامتر های خط همین snr ,Line Attenuation نیستن ؟ چون اینا تغییری نکردن اصلا . چیزی هست که اونا بدونن و ما ندونیم؟ از کیفیت خط منظورمه.
Downstream Upstream SNR Margin :12.3 24.6 db Line Attenuation :48.3 27.6 db Data Rate :5120 511 kbps Max Rate :10264 1107 kbps CRC :3 0
سرعت شبانه کم شده؟نقل قول:
وقتی میگه خطط نویز داره میپیچونتت دیگه [emoji28] فقط شما نیستین طی ۲۴ اخیر چندین مورد دیگه هم دیدم ( فروم های دیگه) که شکایت داشتن سرعتشون کم شده