512 نامحدود مخابرات چطوره؟سرعتش رو چند کسی میدونه؟
Printable View
512 نامحدود مخابرات چطوره؟سرعتش رو چند کسی میدونه؟
سرویس 128 بینهایت اندیشه رو امروز گرفتم
سرعت رو 30 هستش و احتمالا بعد از 6 گیگ میشه 16
دوستان الان بهترین ISP برای دانلود شبانه کدومه؟
می خوام یه سرویس ۲ مگ با حداقل گیگ بخرم فقط بزارم شبا دانلود کنه
خب بپرس ازشون. کاری نداره که.نقل قول:
با قبل هیچ فرقی نکرده سرویس. فقط اسمش اینجوری شده. تا اخر سرویس سرعت همون 30 کیلو میمونه. اگه بخوان او تغییرات رو بدن و اون طرح رو اجرا کنن 6 گیگ اول سرعت میشه 2 مگابیت
سگ تو روحه این اینترنت گیلان!:n24: اول تو دهستان ما آشنای اول 2 مگ داد بعد قاط زدن گفتن بیشتر از 512 نمیکشه 512 دادن الانم همین 512 رو شبانه رایگانش رو برداشتن لابد فردا هم میگن اینترنت رو کلا میخوایم جمع کنیم اونجا:n03: با اینکه اینجا خیلی مشترک اینترنت داره نمیدونم چرا اینا اینکارو باما میکنن واقعا که.فردا میرم اداره مخابرات ببینم اینا حرف حسابشون چیه.:n25::n24: اگه حرف حساب حالیشون نشد جمع میکنمADSL رو.
هنوز اعمال نشده !نقل قول:
ولی من که پرسیدم گفتن اگه اعمال بشه سرعت ها بالا میره
خودشون که میگفتن میشه در حد حجمی یعنی حدود 100 کیلو بایت
بعد از 6 گیگ سرعت میاد پایین
حالا چقدر بیاد خدا میدونه
من که پرسیدم گفتن مشخص نیست !نقل قول:
ولی میدونم که هنوز اجرایی نشده
مثل اینکه رایگان شبانه ی تمام اونایی که طرح. USO دارن برداشته شده.نقل قول:
کسی شاتل داره، سرویس های بالای ۱۲۸ مثل ۵۱۲ (با توجه به اینکه بالاتر از ۵۱۲ هم نمیدن ) ؟
من ۱۲۸ نا محدود دارم. میخواستم افزایش سرعت بدم که یکمی کارم گره خورد.
تا 6 گیگ دانلود همون بالای 100 میمونه! بعد 6 گیگ سرعت به قول خودشون real میشه یعنی 16! :n21:نقل قول:
128 نامحدود شاتل هم حجمیه؟ یعنی بعد حجم مشخصی دانلود سرعت پایین میاد؟ چه قدر پایین میشه؟ چه قدر حجم؟نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم. سوال نکردم. اما تا ۱ ماه پیش سرعت خوب بود. ۹۰ هم میرسید. اما جدیدا افت کرده. گاهی ۳۰ گاهی ۵۰-۶۰.
نقل قول:
این uso کدومه ؟ کدوم طرحه ؟:n13:
دوستان من یه سوال داشتم
سرویس من از اندیشه هستش 256 نامحدود سرعت من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم شده 25 کیلو بیته اما دوست من هم از اندیشه داره و 128 با 2 گیگ در ماه میگه که سرعتش 200 کیلو هستش و خیلی که افت کنه میاد رو 190 این بابا داره راست میگه یا میخواد اونجای ما رو بسوزنه اخه همچین چیزی ممکن
بچه های مخابرات تو گزینه های تغییر حساب گزینه های نا محدود هم دارید؟؟؟
من پارسال یه ساله گرفته بودم، تو گزینه های تغییرحساب هم نا محدود بود، اما بعد از اینکه حجمم تموم شد، یه ماهه، سه گیگ، سرعت 2مگ گرفتم
الان می خوام یه ماه نا محدود بگیرم، هیچ گزینه ی نا محدودی نیست!!!!!!!!!!
فقط اینترانت هست که نمی دونم چیه؟
کلا نا محدود سرعت پایینهنقل قول:
256 نا محدود اندیشه میانگین سرعتش 56 کیلوبایت هست
اره راس میگه سرویس های حجمی اندیشه توی روز واقعا سرعتش بالایه 128 روی 200 کیلو و 256 روی 300
اگه توی ساعت رایگان هم سرعتش بالا باه حرف ندارره
اره اون هم محدودیت دانلود دارهنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
انگار همه دارن شبانه های رایگان رو ور میدارن که
همین جوری که اینترنت مفت هم نمی ارزه، رایگان رو هم بردارن چی می شه؟؟نقل قول:
من 2 مگ دارم شبی بین 3.5 تا 4.5 گیگ دانلود می کنه
شما اینو نمی دونید؟
نقل قول:
من که 256 اندیشه با حداقل ترافیک تضمین 16 گیگ گرفتم سرعتش فرقی با 256 نامحدود که داشتم نکرده هنوز بین 40-60 در نوسانه
اما اگه قراره بعد این 16 گیگ سرعتش واقعی بشه و بیاد حدود 25-35 یعنی این وسط کاربر ضرر کرده و وضع بد اینترنت بدتر شده
برای اونایی که در حومه شهر هستن و یا روستا زندگی میکنن مخابرات براشون اینترنت 512 محدود دو گیگ برده برای این طرح ها اسم USO رو انتخاب کرده دلیلش هم اینو میگه که در اون مراکز های مخابراتی محدودیت برای تبادل اطلاعات هست و خیلی ساده تر اینکه توان دادن اینترنت با سرعت بالای 512 نیست(ولی شعری بیش نمیگن اینا کمبود پهنای باند دارن فجیع ولی به جای خریدن پهنای باند اومدن رایگان شبانه این طرح ها رو برداشتن)نقل قول:
شما تو گزینه های تغییرحساب، گزینه های نا محدود هم دارید؟نقل قول:
اتفاقا خودمم خیلی دنبال نامحدود بودم ولی انگار دیگه به کسی نمیدن حداقل لاهیجانو مطمئنم که نمیدن. تو بخش منوی کاربریمم بغیر از طرح فعلیم چیز دیگه ای نیست.نقل قول:
spam..............
حجم اضافه ای که خریداری میکنیم
اگه مصرف نشه
به دور بعد منتقل میشه یا میسوزه ؟؟
آشنای اول
از اینا بعید نیست حجم رو حذف کنن ولی قانونا باید به دور بعد منتقل بشه، من یه بار 300 مگ برام مونده بود تغییر سرویس دادم، 300 مگم منتقل شد به سرویس جدیدنقل قول:
محدود از 512 بالاتر ندن و دانلود شبانشم وردارن ! بلانسبت شما و جمع ، غلط می کنن :n24: تا حالا جرات نکردن طرفای ما همچین کاری کنن.نقل قول:
طرفای شما کجاست؟نقل قول:
خوب همین یعنی دزدی
اندیشه بعد اینکه یوزرهاشو از دست داد واسه اینکه دوباره بکشونتشون سمت خودش اومد سرعت 128 رو کرد 30KB یعنی دو برابر ولی قیمت رو 20 % برد بالا و سرعت 256 رو کرئ 50 KB یعنی عملا شده 400 نه 256 یعنی بیشتر از 1.5 برابر ولی قیمتش رو فقط (26500 بوده) 4/5 تومن برد بالا
اگه قرار باشه مثل سرویس دهنده های دیگه مثلا تا 6 گیگ دانلود با سرعت بالا باشه بعد اون حد باید بیاد رو 30 KB که اگه جز این باشه چرا گروه کرده ، نرخ 128 همین 12/13 تومن و نرخ رسمی 256 همین 15/16 تومنه حالا شرکت ها یکم بیشتر میدن
الانم داره یوزر رو مجبر میکنه یه سرویس دیگه رو بخره این یعنی عملا جرم و هر وقت دلش خواست سویس رو تغییر میده و میگه شما همین رو خریده بودید ما اعمال نکرده بودیم
مملکت امام زمانه دیگه
اینترنت میخواد چیکار
نقل قول:
بابا اینجا دیگه کدوم قبرستونیه ما داریم زندگی میکنیم
مخابرات کلا نامحدود رو برداشته
این چند ماه هم واسه اینکه یوزرهای اندیشه رو راضی کنه یه چوسه سرعت بهمون داده بود
کلا حذف شده تازه معلوم هم نیست همینو بتونیم ماه بعد هم تمدید کنیم یا نه ، ممکنه شارژ تموم بشه دیگه نشه تمدیدش کرد که احتمال این خیلی زیاده
والا تو این مدت همش میگفتن تا ماه های بعد 512 نامحدود هم میاریم الان همون هم حذف کردن
واقعا متاسفم واسه خودمون و این وضعیت مملکت
هر روز گه تر از دیروز
جای اینکه بیان سرویس ها رو بهتر کنن و حال بدن به یوزرها ، هر روز قوانین رو طوری سخت تر میکنن که یوزر بدبخت مجبور شه فرار کنه رو سرویس دهنده های دیگه و بعد 1/2 سال از این به اون رفتن میفهمه کلا سیستم مملکت اینه که همون دایل آپ رو با عناوین دیگه بهت بفروشن و نمیخوای سیستم رو خاموش کن بشین تو خونت منچ بازی کن
این سنت پیغمبره ، بپذیر
تصمیم خودمو گرفتم اندیشه رو جم میکنم میرم پارس انلاین 128 نامحدود میگیرم در کنارش 3G ایرانسل |:
حومه ی رشت :n01:نقل قول:
نقل قول:
شما کجا می شینید (ساکن کجا هستید ):n01:
من تازه از مخابرات میخوام بیام سمت اندیشه :n02:نقل قول:
چیکار باهات کرده اندیشه داری فرار میکنی ازش؟
اين تعرفه ها چيه جايگزين نامحدود شده؟ يعني چي حداقل تا 6 گيگ تضمين؟ يعني 6 گيگ بيشتر مصرف كنيم معلوم نيست چي ميشه؟:n02:
جريمه تاخير هم كردن 250 تومن!
نیا بابا پشیمون میشی منقل قول:
256 نامحدود 34 تومن کردن سرعت 50 :|
سلام به همه دوستان عزیز.
من دانشجوی دانشگاه گیلان هستم و متاسفانه خوابگاه دانشگاه اینترنت نداره.
از دوستان خواهش می کنم با توجه به اینکه دانشگاه حدود 5 کیلومتری دورتر از شهره چه نوع اینترنتی رو پیشنهاد میدن و از چه ISP ای. با تشکر
آقااااااااا نرین پارس آفلاین یه سرویس بهتون میدن میگن برات سرعت خدا میبندیم بعد میری میبینی سرعتت شده 10 kb زنگ میزنی یه طوری باهات برخورد میکنن انگار قتل کردی خیلی هم بخوان بهت حال بدن میگن کم بوود پهنای باند داریم برو 1 ماه دیگه درست میشه :n21: از بین همه isp هایی که تا به حال امتحان کردم پارس آنلاین بترینو دزد ترینشون بوده :n21:نقل قول:
نقل قول:
:n28::n28::n27::n27:
پس کجا برم؟
یه سری از پارس تعریف میکنن....
پارس الان 2 ساله تو مرکز 7 رشت مشکل پهنای باند داره ،
کلا شرکت برشکته ای هست ، نمایندگی کرج و خیلی شهرهای دیگه رو واگذار کرده واسه همین فقط تو سایت ملتو گول میزنه بیان رو سرویسش وگرنه با این قیمت و سرعت هایی که زده مخصوصا نامحدود ها باید 1 سال حداقل بهرتین سروی دهنده میشد یا جزو 4 شرکت اول از نظر تعداد یوزر بود
مراکز دیگه رو نمیدونم ولی اینجا اینطوریه
البته تک و توک تو بعضی مراکز خوبه
همین سرویس 2 مگ که زده با 1 مگ سند ، اصلا هیچ سرویس دهنده ای تو ایران 1 مگ سند نمیده شما 8 مگ اندیشه هم بگیری سند 384 (یا 512 مطمئن نیستم) یا شرکت های دیگه ، بیشترین سرعت ارسال همین 1 مگ هست طبق قوانین که شرکت ها نصف اینم نمیدن بعد پارس آنلاینی که طبق قوانین خودش تنها شرکت اینترنتی ایرانه که ترافیک ارسالی رو محاسبه نمیکنه و کاملا رایگانه بیشترین سرعت ارسال رو میده !!!
اون چیزی هم که رو سایتش زده سرعت بیشتر از 256 رو up to 9 mb میکنیم یعنی تو بهترین شرایط که یه جورایی ناممکنه همونم بهت نمیده
طبق تحقیقاتی که من کردم سیاست شرکتش اینه که تو هر مرکز مخابرانی n مقدار پهنای باند تخصیص میده حالا اون مرکز 100 تا یوزر داشته باشه یا 2000 تا فرقی نمیکنه واسه همینه که هر وقت زنگ میزنی شرکت میگه مشکل پهنای باند داریم تو این منطقه 1/2 ماه دیگه تست کنید
منظور این نیست که تا 1/2 ماه دیگه پهنای باند افزایش میدن یعنی تا 1/2 ماه دیگه یه سری از یوزرها فرار میکنن و واسه شمایی که خر شدید و موندید سرعت بهتر میشه !!!
نماینده شاتل و پارس تو رشت مال دو تا برادرن (اگه اشتباه نکنم) و با هم هماهنگ هستن هر مرکزی که یکیشون مشکل داره معمولا اون یکی خوبه ، تو مرکزی که هستید و با پارس مشکل دارید شاتل رو تست کنید ببینید چطوره ، البته بنده با وجود اینکه تقریبا همه این ها رو تست کردم هرگز به خاطر محدودیت های شاتل سمتش نرفتم و نیمیدونم چطوریه
دوستان, اندیشه نامحدودش رو کلآ جمع کرده؟ تو گزینه های تمدید من اصلآ کلمه "نامحدود" نبود!