با اجازه ابراهیم جان. اگه میخوای اطلاعاتت پاک نشه از منوی setting گزینه reset factory بزن اما ایم مشکلتا حل نمیکنه.باید ریست کلی کنی و همه چی پاک میشه اما بهتره یه بک آپ بگیری.اینم کدش ریست کلی : *#7370#نقل قول:
با اجازه ابراهیم جان. اگه میخوای اطلاعاتت پاک نشه از منوی setting گزینه reset factory بزن اما ایم مشکلتا حل نمیکنه.باید ریست کلی کنی و همه چی پاک میشه اما بهتره یه بک آپ بگیری.اینم کدش ریست کلی : *#7370#نقل قول:
این سیم کارت باید فعال باشه اگه فعال نیست زنگ بزن خدمات مشترکین 09351300000 بگو فعالش میکنن بعدم فکر کنم باید یه فتوکپی شناسنامه یا کارت ملی رو براشون از طریق ایمیل یا فاکس بفرستی ولی نیاز به پر کردن فرم داخل بسته نیستنقل قول:
این کارو کردمنقل قول:
یه اس ام اس برای تالیا فرستادم.....
دلیوری را درست داد
برای 912 فرستادم تا الان هنوز دلیوری نشده
برای ایرانسل فرستادم مثل قبلا بود و تغییری نکرده
البته اگه گوشیم را خاموش و مجددا روشن کنم تمامی پیامهای دلیوری (با همون کادری که میگم) برام میاد....
ولی تا زمانی که گوشیم روشنه....نه...
عجب شبکه هایی ما داریم بابا ایول:18:ولی این عجیبه که تالیا تو تهران انتن نده:27:من خودم بعضی جاهای اصفهان که انتن ندارم سرچ میکنم تالیا را پیدا میکنه.خدایا اخر عاقبت ما را با این شبکه های موبایل. . .نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا از من دو تا 15 تومن را که کم کرده هیچ، طرح طلایی را هم فعال نکرده... امروز که با 130 چک کردم دیدم پول تماس های دیروز را هم اضافه کرده:41: من الأن موندم چکار کنم، یه بار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟؟؟ اصلاً این کدی که واسه فعال سازی و کنسل طرح طلایی باید فرستاد چنده؟نقل قول:
حدود یک هفته هست که در اصفهان در منتطقه مخابراتی ما مشکل تماس از تلفن ثابت باد ایرانسل تقریبا برطرف شده .
وحید جان از شما تغییری نکرده ؟؟
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: برنده مناقصه پروژه GPRS این شرکت ظرف 10 روز آینده مشخص می شود.
(GENERAL PACKET RADIO SERVICE) یا GPRS یک فناوری است که دسترسی به اینترنت بی سیم پرسرعت و دیگر تبادلات داده را فراهم می کند. وحید صدوقی با اشاره به تجدید مناقصه GPRS در ماه گذشته اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود نمی توانیم به تعهد خود در مورد ارائه این سرویس در شهریور ماه عمل کنیم و تقریبا کار دو ماه به عقب افتاده است.
وی گفت: در حال حاضر جایگزینی فضا برای ارائه این سرویس انجام شده است و تایید تجهیزات در بخش core شبکه نیز پس از انجام مناقصه اجرا می شود.
صدوقی از ارائه سرویس GPRS اپراتور اول ظرف 3 ماه آینده خبر داد و تصریح کرد: طبق زمان بندی برنده مناقصه الزام دارد که ظرف مدت سه ماه این سرویس را به مشترکان ارائه دهد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار اظهار امیدواری کرد که قانون استفاده از سرویس MMS ظرف این مدت زمان تدوین می شود.
وی همچنین اختلالات پیش آمده در این شبکه را در ایام تعطیلات ولادت حضرت علی تایید کرد و دلیل آن را کابل برگردانی و جابجایی لینک های ارتباطی برشمرد که البته بخش عمده ای از این مشکلات برطرف شده است.
به گزارش گروه خبری Gsm و به نقل از موبنا، رئیس سازمان تنظیم مقررات گفت: سال آینده شبکه در اپراتور اول، سرویس Mms راه اندازی می شود.
" محمود خسروی " در مراسم افتتاحیه شبکه هوشمند سراسری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که سازمان تنظیم مقررات با وجود حجم بالای تبلیغات در ایرانسل و اختلال در سرویس ذهنی و عدم ارائه خدمات آیا هیچ گونه نظارتی بر عملکرد اپراتور دوم داشته یا خیر، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات به مجموعه شکایات واصل شده به سازمان در خصوص اپراتور دوم رسیدگی می کند. همچنین، این سازمان وضعیت واگذاری سیم کارت های هدیه ایرانسل را در روز پدر و مادر مورد بررسی قرار داده است.
وی افزود، سازمان تنظیم مقررات بر سرویس های Mms و Gprs و بر اساس پروانه موجود اعمال نظر کرده است.
ولی در این خصوص برخی از نهادهای تصمیم گیرنده و مراکز کشور اعلام کرده اند که این سرویس ها نیازمند چارچوب بندی های جدید است.
بر این اساس سازمان تنطیم مقررات فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده و از سازمان ها و نهادهای مربوطه دعوت نموده تا چاچوب های جدید این سرویس ها را تنظیم کنند تا به اپراتور مربوطه ابلاغ شود.
نه از 668 که اصلا نمیشه ! ولی از 669 میشه که قبلا هم میشد ! طبق گذشته تماس به 9351400000 و 9351300000 غیر ممکنه ! البته من قبلا وضعیت خطوطی مثل 223 267 663 661 651 434 رو نمیدونستم اما این خطوط راحت با من تماس میگیرن.البته بوقش همون دوتایی و ضعیف هستش.نقل قول:
این کار و نکن چون بازم فعال نمیشه مثل من دماغ سوخته میمونی:31:نقل قول:
تماس با 130 بعد طبق دستورات شماره 7 و بعد 1 وبعد دوباره 1
تا بره به طرح پایه ثانیه ای
بعدش اگه خواستی مثل من طرح قرمز انتخاب کن که خوب کار میکنه:10: