پروين: کار پرسپوليس در اصفهان خيلى سخت است دوست دارم جامحذفى به پرسپوليس برسد
شايد خيلىها تصور کنند چون على پروين از پرسپوليس کنار گذاشته شده او حالا آرزو مىکند که سرخپوشان در اصفهان قافيه را به حريف قلدر خود واگذار کنند تا پرسپوليس از رسيدن به جامحذفى محروم شود اما پروين اصلاً چنين عقيدهاى ندارد. شايد به جرأت بتوان گفت که پروين از تساوى پرسپوليس مقابل سپاهان آن هم در تهران حسابى ناراحت است و حالا آرزو مىکند که تيم محبوبش بتواند با شکست سپاهان به قهرمانى در جامحذفى برسد. البته پروين در اين شرايط اصلاً حاضر به مصاحبه کردن نيست، شايد هم حق با او باشد. پرسپوليس در شرايط بسيار حساس و سرنوشتسازى است که ممکن است يک حرف پروين بهانهاى به دست افرادى بدهد که نتوانستهاند اين تيم را به جايگاه اصلىاش برسانند.
پروين در جمع دوستان نزديک خود حرفهاى جالبى در مورد بازى مىزند. او مىگويد: «پرسپوليس در بازى برگشت کارش خيلى سخت است آنها هر طور بود بايد بازى در تهران را به نفع خود تمام مىکردند».
پروين معتقد است پرسپوليس نفرات زيادى را از دست داده که آنها مىتوانستند عصاى دست مربى خود باشند. مثلاً پروين معتقد است اگر على انصاريان بود و همان پنالتى را گل مىکرد پرسپوليس به هدفش مىرسيد. حالا ممکن است همان از دست رفتن پنالتى براى پرسپوليس گران تمام شود. البته سلطان پرسپوليسىها معتقد است سپاهان هم سپاهان سالهاى قبل نيست. او مىگويد: «سپاهان نسبت به سالهاى قبل ضعيفتر شده است. خطيبى خودش يک تيم بود و در واقع آنها سالهاى قبل هماهنگتر و قوىتر بودند. البته اين پسر (اشاره به حميد شفيعي) خيلى خوب است. پرسپوليس در بازى برگشت حتماً بايد براى او چارهاى ببيند البته بين پرسپوليسىها نورى از بقيه بهتر فوتبال بازى کرد».
پروين خطاب به دوستانش مىگويد: «من در اين شرايط مصاحبهاى با کسى نمىکنم تا بعداً متهم نشوم اما بعد از فينال حرفهايم را به اطلاع مردم مىرسانم. دلم خيلى پر است و در مورد پرسپوليس حرفهايى مىزنم که کسى نشنيده است. الان هم فقط آرزو مىکنم پرسپوليس قهرمان جامحذفى شود. بالاخره درست است که من از اين تيم جدا هستم اما ما هم مثل هواداران با اين تيم عشق مىکنيم».