شاتل متاسفانه سرویسهای جشنواره را فقط برای مشتریان جدید ارائه میکند و قابل تمدید نیست. پیشنهاد میکنم بعد از تمام شدن سرویس جشنواره، درخواست جمع آوری کنید و دوباره در شاتل یا شرکتی که در آن زمان جشنواره بهتری داشت ثبت نام کنید.نقل قول:
Printable View
شاتل متاسفانه سرویسهای جشنواره را فقط برای مشتریان جدید ارائه میکند و قابل تمدید نیست. پیشنهاد میکنم بعد از تمام شدن سرویس جشنواره، درخواست جمع آوری کنید و دوباره در شاتل یا شرکتی که در آن زمان جشنواره بهتری داشت ثبت نام کنید.نقل قول:
من همش مشکل پکت لاست و قطعی و ریت پایین و غیره داشتم. کارشناس شاتل اومد همه چیز رو تست کرد و فهمیدیم که مشکل سیم کشی داخلی هست.
اصل مشکل هم آیفون بود که روی سیمهای تلفن نویز مینداخت (تو ساختمون همه سیمای برق و آیفون و تلفن و حتی آنتن 17 تا واحد همه بقل همن!). آیفون رو درست کردیم یک کم بهتر شد. دیگه مشکل پکت لاست نبود و فقط کندی سرعت داشتم. خطم هم max 10000 میداد. الان فقط یک تیکه سیم کشی از دم در تا جعبه تقسیم اصلی رو از رو کشیدیم تفاوت باورنکردنیه! max rate شده 17000! پکت لاست صفره. پینگ گوگل که در بهترین زمان روز 250 بود، الان که سر ظهره شده 150! سرعت دانلودم که بهترین حالت 524 بود، شده 650! همون خط! همون سرویس!! سیگنال قبلیم از 9 اومده رو 24 بدون نوسان! فقط بخاطر 10 متر سیم چه دردسرایی که نکشیدم :n02:
سرویس من وصل شد.
یک ماهه 128 اکو +شبانه فعال کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با گوگل هم 130 تا 140 هست.
اگه همینطور بمونه عالیه : دی
سوال:
با توجه به اینکه سرویس جشنواره نگرفتم و یکماهه به همراه شبانه گرفتم میتونم از این صد گیگ 50 هزار تومن استفاده کنم؟
سوال دیگه:
اگه دوتا صد گیگ بگیرم تا 200 روز میشه استفاده کرد یا 200 گیگ رو بازم تو همون صد روز باید استفاده کنم؟
متشکر.
خيلي ممنون. يه نفر هم گفت که با اتمام دوره، محدوديت هم تموم ميشه!نقل قول:
راستش مال من اوّل سايتهاي خارجي رو محدود کردند،
بعدش هم از امروز طوري محدود شده که خود سايت شاتل لند رو هم باز نميکنه! سرعت دانلود هم دور و بر 3، 4 کيلوبايت هست!:n19:
درود
دوره سه ماه ، اکانت من ، یک ماه دیگه به پایان میرسد و الان حجم تمام کردم و تو لیست خرید ترافیک 50 گیگ 591216 ریال هست که فکر کنم برای جشنواره گذاشته ، من اگه تا یک ماه دیگه این جچم تمام نشه بقیه اون به دوره بعد منتقل میشه ؟؟
کارشناس شاتل چقدر ازت پول گرقت که نویزتو برطرف کرد؟!نقل قول:
آره میشه .نقل قول:
من خودم سرویس جشنواره گرفتم بعد 4 تا پک 50 گیگ تو جشنواره خرید گیگ اضافه کردم الان از اون 200 گیگ 160 گیگش مونده زده قابل انتقال به دوره بعد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا انتقال نمیده ؟
میگه با خطا مواجه شد بعدا امتحان کنید .
آره میشه .نقل قول:
نه روی هم اضافه نمیشه از هر تاریخی که بسته اضافه میشه فقط 100 روز وقت داری .
من شخصا مصرفم خیلی بالاست روزی 4 گیگ استفاده می کنم ولی باز هنوز خیلی مونده اگر مصرفت بالاست مثل من 2 پک 100 گیگی بگیر اگر نه که همون یکی کافیه .
تا مصرف کنی جشنواره بعدی از راه میرسه .
منم همین مشکل رو دارم، فک کنم موقیته.نقل قول: