mehdi_vsgh و pouya_2008_hh
آقا مهدی و پویا جان، خیلی ممنون از توضیحاتتون، البته این سوالایی که پرسیدم مربوط به دوستمه که اول آبان 90 داره میره بیرجند.(این اکانتم واسه اونه که بعدا بتونه پیگیر باشه، واسه همین پستم یکم با تاخیز میاد تو صفحه)
خودم هنو دفترچه پست نکردم! واسه 2-3 ماه دیگه میخوام برم. البته چون من غیبت دارم فکر کنم اولین اعزام بفرستنم درسته؟
راستی کسی میدونه اگه من مثلا 15 آذر پست کنم، با توجه به اینکه غیبت دارم، احتمالا کی اعزام میخوره واسم؟ اگه بخوام 18 دی اعزام شم، فکر میکنید کی بفرستم دفترچه رو احتمالش بیشتره، من دانشجوی انصرافیم، فکر کنم مدرکم دیپلم میشه!
و یه سوال دیگه اینکه، تو دوره آموزشی و یگان(اصل دوره خدمت!!) میشه کتاب و متن برد؟ میشه دفتر برد و نوشت چیزی؟ اونوقت که دارم دفترو میارم بیرون بررسی میکنن که چی توشه؟ بیشتر متن هایی که میگم هم انگلیسیو فرانسه هستن. گیر خاصی وجود نداره؟ یه وقت به عنوان جاسوس یا سی آی ای نگیرنم!!
در ضمن من کلا کارم دیزاین و گرافیکه(تبلیغات و سایت و کلا همه چی!)، بدرد میخوره اونجا؟ اصلا اونجا میپرسن که کی چیا بلده یا جایی هست که مثه بچه آدم خودمون بریم بگیم؟ اگه در این مورد هم کسی کمک کنه ممنون میشم.
سوالارو که توی تاپیکه درستی میپرسم دیگه آره؟ تاپیک خاص دیگه ای هم هست واسه این جور سوالا؟
با تشکر قبلی،