خيلي جالبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........آخرين صندلي نشين تو سال 85
پس:
صبر ميكنييييييييييييييييييييي ييييييم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خيلي جالبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........آخرين صندلي نشين تو سال 85
پس:
صبر ميكنييييييييييييييييييييي ييييييم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تعداد بازديد كننده ها ي سايت از مرز 100000 نفر گذشت .
تبريك به سعيد جان و همه دوستداران اين تاپيك ....
م مثل مــ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه ميگن اين ديگه كي بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس روزی من خواهم نشست روی صندلی که شما یادت میره این قضایا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا مهدی من منتظر روزیم که بشینی رو صندلی تا حسابی صندلی رو برات داغ کنم تا شما باشی سوالات حیات وحش از من نکنی
دوستدارت rsh
راستی تو که اینقدر بی رحم نبودی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزان دلم م نبیده ، خیالتون راحت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ مثله.....
عزیزان دل اینا همش سرکاریه ها ... گوش ندید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عمرااااااااان بدونی صندلی نشین کیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان بچه ها منتظرن ها ....
به جون به لب كردن اعتقاد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعيد جان بچه ها منتظرن ها ....
كجايي سعيد ؟
رفتي گل بچيني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز به جان خودم اگه تا امشب معرفی نکنی ، خودم معرفی میکنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه یادت نیست سعید گفت اگه من نبودم بهروز معرفی میکنه !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریما ... این تهدید بید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]