سلام .نقل قول:
حدود 320 الي 330 هزارتومن هست . هارد خوبيه اما سعي كنيد با گارانتي بخريد .
Printable View
سلام .نقل قول:
حدود 320 الي 330 هزارتومن هست . هارد خوبيه اما سعي كنيد با گارانتي بخريد .
دوستان نظرتون درباره کیفیت برند سیلیکون پاور چی هست؟(a80 1 tr)
هارد silicon power armor a80 به خاطر بدنه فلزی آلومنیومی وزن زیادی داره و با توجه به سایز بزرگی که داره در هر کیفی جا نمیشه (کیف هارد) ولی در عوض استحکام آن خوب هست بجز اینکه گوشه های آن پلاستیکی هست و در صورت سقوط و ضربه به آن قسمت امکان شکستگی وجود دارد .نقل قول:
پس از چند سال تولید این مدل بنظر من بهتر بود کمپانی سازنده مدل بهتر و زیباتری را وارد بازار میکرد ، مثلاً مدل my passport essential جای خودشو به my passport داده و یا Goflex جای خودشو به backup plus داده .
استاندارد IPX7 در این مدل به این معنی هست که میتونید هارد را حداكثر تا عمق یک متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد و چيزي نشه . گرچه این هارد ضد ضربه هست و در هنگام ضربه یا سقوط دور موتور کاهش میآبد و هد آن به منطقه امن حرکت میکند ولی سعی کنید مثل یک هارد معمولی از آن استفاده و مراقبت کنید .
یه کلیپ تبلیغاتی از این مدل ، البته شما سعی نکنید که اینکار را انجام بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ضد آب
تست گرما و آتش
تست فشار
پورت usb3 بیشتر هاردهای اکسترنال (مخصوصاً انواع پرتابل) از نوع Micro USB هستند در صورتیکه در این مدل از نوع A هست (Type A) که بنظرم یه نکته منفی میتونه باشه چون پورتهای micro علاوه بر اندازه کوچک عمر مفید بیشتری هم دارند .
همانطوریکه میدونید این برند سازنده هارد نیست ، قبلاً از هاردهای سامسونگ استفاده میکرده و در حال حاضر با توجه به واگذار شدن بخش هارد سامسونگ به سیگیت برای این مدل از هاردهای سیگیت (دقیقتر ، هاردهای تولیدی سامسونگ که برچسب سیگیت خورده) استفاده میکنه البته قطعی هم نیست و هر لحظه ممکنه از هاردهای سایر کمپانیها هم استفاده کنه . در کل هارد خوبی هست اما با کیفیت بهتری هم میتوان پیدا کرد .
محتوای مخفی: عکسهای بیشتر
سلام من به تازگی یک چیزی حدود 1.6 ترا داده دستم اومد و مجبورم کرد یک هارد 2 ترا سفارش بدم (وسترن مای پاسپورت)به قیمت 650 به نظرتون خوبه؟کلا از نظر کیفیت چطور هاردیه و باید باهاش چطور رفتار کرد تا بیشترین عمر مفید و بازده و داشته باشه(من تا حالا هارد اکسترنال استفاده نکردم)
سلام .نقل قول:
مدلی که انتخاب کردید هارد خوبی هست .چند نکته مهم برای داشتن هاردی با عمر طولانی تر ...
- با توجه به اینکه هارد شما از انواع پرتابل هست پس خیلی مهمه که تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم بشه . اگر لپتاپ دارید که هیچی ولی مراقب میزان شارژ باطری هم باشید . همچنین از کابلهای رابط یا usb hub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usb hub از انواع آداپتور دار باشه) .
- در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشه . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
- در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
- کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود!) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
- هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا بره .
- پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل safely remove را فراموش نکنید . با توجه به اینکه هارد شما وسترن هست برنامه wd apps (که در داخل پارتیشن هارد موجوده) را نصب و برای خاموش کردن آن روی آیکون برنامه که در system tray هست راست کلیک و گزینه safely remove را انتخاب کنید (مشابه عکس زیر) .
- يه كيف مناسب که محافظ های اسفنجی داشته باشه بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد .
سلام...
من یه هارد دیسک 1 ترا آداپتوری برای اتصال به tv و گیرنده دیجیتال می خوام... کدوم مورد رو پیشنهاد می دین؟ اگه اتصال به تی وی برای هارد های پرتابل مشکلی ایجاد نمی کنه، خب پرتابل معرفی کنین که چه بهتر...
پیشاپیش ممنون
سلام .نقل قول:
مشکلی نداره که هاردهای اکسترنال پرتابل را به TV بزنید . در بعضی از TVها کنار یکی از پورتهای usb کلمه HDD نوشته شده که مخصوص هارد هست . ولی در مورد گیرنده دیجیتال من مطمئن نیستم برای مثال همین ایکس ویژن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت مشخصات و ویژگیهای محصول به هارد اکسترنال با منبع تغذیه جداگانه تاکید کرده و برای برخی مدلهای دیگر چنین چیزی نوشته نشده (عکس زیر) .
برای اتصال به TV و سایر دستگاههای مشابه مدل مناسب seagate backup plus portable drive هست اگر هارد آداپتوری میخرید مدل مناسب WD my book essential هست .
ببخشید اگه من از پشت کیس و از مادربورد یکی از این کابل های رابط بکشم جلوی سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه چون کاب خودش خیلی کوتاهه فکر کردن خیلی ازشون کم میشه اگه به جای 30 سانت 1 متر میزاشتن.در ضمن یک مشکل دیگه هم داشتم اینکه سرعت رایت در USB2.0 بیشتر از 30مگابایت نمیشه.در صورتی که سرعتشو در این پورت خیلی بیشتر از اینا نوشته.USB3 هم که نداریم.
اگر هارد پرتابل باشه کابل رابط به طول زیاد جواب نمیده و هارد راه اندازی نمیشه ، برای من که جواب نداد هاردم سیگیت Goflex portable بود . یا از کابل رابط کوتاه تر استفاده کنید یا اینکه از usb hub آداپتوردار استفاده کنید .نقل قول:
اون سرعت هم درسته . برای مثال تستهای زیر مربوط به یک هارد سیگیت 7200.11 هست . عکس اول زمانی تست شده که هارد بصورت SATA به سیستم متصل شده و عکس دومی هم زمانی تست شده که با تبدیل sata to usb2 به سیستم متصل شده .
سلام خدمت جناب ata.royalfalcon
من قصد خرید هارد اکسترنال با حجم 2 ترا جهت آرشیو و بعضی مواقع کم حمل آن رو دارم اما نه زیاد چون یه هارد پاسپورتی 250 دارم و هر جا برم با خودم هست بنابراین این هارد رو برای آرشیو نیاز دارم به همین دلیل فکر می کنم یه هارد 3.5 جوابگو هستش برام. از بین مدل ها وسترن My Book که قابلیت پسورد گذاری هم داره بیشتر نظرم رو جلب کرد . حالا میخواستم نظر شما و پیشنهادهاتون رو هم بدونم که یه تصمیم خوب برای خرید بگیرم . اگه مدل های دیگه ای هم هستند که بهتر هستند و قابلیت بهتری دارند معرفی کنید. در ضمن قیمت این مدل هارد الان تو بازار حدودا چند هستش؟؟!!