لغت های آخر کتاب رو می تونی از دیکشنری دراری! :دینقل قول:
لغت های تیک8 کمه؟! کجاش کمه؟!!!
لغت های آخر کتاب رو می تونی از دیکشنری دراری! :دینقل قول:
نقل قول:
سلام ! بدجوری درگیر کتاب شدی ! :31:
الا روشنت می کنم :
•°o.O گسسته O.o°•
آموزش رمزینه (بهترین کتاب آموزشی جهان!) - خوشخوان آموزشش آشغاله !
تست گسسته ی خوشخوان (برخی ها میگن این خوبه و سطحش بالاست) البته رمزینه یا کتاب سبز هم تستاش خوبن (تست تسته دیگه فقط آبی کانون نبشه !)
•°o.O تحلیلی O.o°•
آموزش رمزینه (بهترین کتاب آموزشی جهان!)
تست مبتکران (رضا نونهال آذر) هم تست های آموزشی داره هم کنکور هم کتاب جمع و جوریه !
هـــــــــــمــــــــــــ ـیــــــــــــــن
کلک کارو بکن !:5:
نه سوالم اینه که الان خوشخوان سه تا کتاب داره:نقل قول:
پرسش هاي چهار گزينه اي رياضيات گسسته ويژه ي دانش آموزان ممتاز
khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=55
مجموعه سؤالات كنكور رياضيات گسسته
khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=51
رياضيات گسسته و علوم پايه مرتبط با آن ويژه ي دانش آموزان ممتاز
khoshkhan.ir/newsshow.php?lid=52
هر سه تست دارند :31: منظور شما و دوستان کدوم یکی از این سه تاست؟:31: لینکاشونم گذاشتم مشخصات و جلدشونو ببینید... فکر کنم سومی باید منظورتون باشه.:31:
===
در ضمن فار رو بالاخره تونستم دانلود کنم...دیگه نیازی نیس کسی زحمت بکشه...ممنون.:31:
:11:
عزيز دل 2000 تا لغت زياده؟؟!! :31: نه ولي يه كتابي ميخوام كه اگه تا كنكور 90 زنده بودم علاوه بر جواب دادن سوالات واژگان بتونم ريدينگ و كلوز رو راحت معني كنم ( دامنه لغاتم زياد بشه ) و تو درك مطلب پر از كلمات خارج از كتابه ولي tick eight فقط مربوط به كلمات كتابهنقل قول:
tick eight و واژگان سطر به سطر گاج رو دارم ولي اگه درباره اون چيزي كه بالا گفتم يه كتاب خوب معرفي كنيد ممنون ميشم براي تست هم همينطور
در ضمن كتاب ابي قلمچي و گاج سبز و سفيد و گرامر گاج هم دارم ولي اصلا خوشم نيومد حالا برا گرامر هم يه كتاب كم حجم معرفي كنيد
لطفا بي انصافي نكنيد و همتون نظر بدين :11::11::11:
لينكشو ميذاري ؟نقل قول:
[در ضمن فار رو بالاخره تونستم دانلود کنم...دیگه نیازی نیس کسی زحمت بکشه...ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتم که لینک پیدا کردم :31: همونو تونستم دانلود کنم :31:نقل قول:
اگه همون لینکارو هم میخواین که تو وبلاگش هست:
entesharatefar.blogfa.com
:11:
همچنان منتظر جواب:
:31:نقل قول:
نه سوالم اینه که الان خوشخوان سه تا کتاب داره:
هر سه تست دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظور شما و دوستان کدوم یکی از این سه تاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینکاشونم گذاشتم مشخصات و جلدشونو ببینید... فکر کنم سومی باید منظورتون باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که معلومه شما یک عدد دیکشنری باید بگیری تا کارت راه بیفتهنقل قول:
همون ریاضیات گسسته و پایه ها هم تست تالیفی داره و اون آخرا از 76 به بعد تستای کنکورو گذاشته البته اگه تغییری نکرده باشهنقل قول:
نه سوالم اینه که الان خوشخوان سه تا کتاب داره:
هر سه تست دارند منظور شما و دوستان کدوم یکی از این سه تاست؟ لینکاشونم گذاشتم مشخصات و جلدشونو ببینید... فکر کنم سومی باید منظورتون باشه.
===
منم اوایل فکر می کردم حتما باید تمام کلمات رو بدونیم. ولی هر کلمه خرچنگ قورباغه ای و ناآشنایی ممکنه بیاد. فقط کسی می تونه از روش حدس معنی لغت استفاده نکنه که آیلتسش رو گرفته باشه. کتاب های درک مطلب می تونه تو این زمینه کمکت کنه.نقل قول:
عزيز دل 2000 تا لغت زياده؟؟!! نه ولي يه كتابي ميخوام كه اگه تا كنكور 90 زنده بودم علاوه بر جواب دادن سوالات واژگان بتونم ريدينگ و كلوز رو راحت معني كنم ( دامنه لغاتم زياد بشه ) و تو درك مطلب پر از كلمات خارج از كتابه ولي tick eight فقط مربوط به كلمات كتابه
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 و 2 عباس مرادی انتشارات کوله پشتی واقعا کتاب توپی هست اصلا از دستش ندید
فقط همین؟؟؟؟ . دوستان این همه در مورد رمزینه صحبت کردن، بازم خیلیا از جمله خودم تو شکیم، بعد با یه خط کتاب معرفی کردی :)نقل قول:
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 و 2 عباس مرادی انتشارات کوله پشتی واقعا کتاب توپی هست اصلا از دستش ندید
یه لینکی، چیزی. مزایاش چیه؟ اصلا ویژگی هایی که خودت دیدی، نه خودش گفته.
دوست عزیز من نه رمزینه رو دیدم نه خوندم.این کتاب رو دو تا از دوستام(رتبه 497 و 493 ) معرفی کردن .منم دیروز رفتم گرفتمش.امروز هم 4 ساعت بکوب خوندمش.اولش اینکه هم تست داره و هم سوال تشریحی.هم راه حل تستی گفته هم تشریحی به نظر من هم خیلی کامل توضیح دادهنقل قول: