ممنون از پاسخگویی سریعتوننقل قول:
اگه ممکنه قیمت ها رو هم بگید ممنونتون میشم
ممنون از پاسخگویی سریعتوننقل قول:
اگه ممکنه قیمت ها رو هم بگید ممنونتون میشم
فعلا که خوره پخشه کنوود رو انداختی به جونم :|نقل قول:
ماه بعد و اگه کارتونش رو پیدا کنم یا یه دونه 7016 یا اگه تونستم 140 - 50 ردش کنم یه دونه 8016 میگیرم :)
برای تنظیم آمپ هم حتما راهنمایی میخوام :11::10:
5400 حدود 120 - 130 تومن فکر کنمنقل قول:
8105 کنوود هم حدود 130 - 140 تومن ;)
سلامنقل قول:
شما يكي از آمپها رو زير صندلي راننده يا شاگر با رعايت ارتفاع از كف 2.5cm جهت تهويه ميتوني نصب كني.
براي كامپوننتها من يه كيك پنل كه ابداعي خودم بود ( از نظر ظاهر بايد اعتراف كنم به خاطر پيچهاي زيادي كه استفاده كردم خيلي زشت شد) استفاده ميكنم.از نظر صدا خيلي عاليه.البته اين كيك پنل بعد توسط دوست بسيار عزيزم استاد بهزاد تك(دانا)از بچه هاي TT تكميل شد و خيلي عالي و زيبا شد.متاسفانه نتونستم تاپيكش رو پيدا كنم براتون عكسش رو بزارم.عكس كيك پودم رو هم كه قبلا ديدي
بهترين باند از برند jbl و infinity تا سقف 150 چيا هستن؟آمپ هم ساند استريم stl2.350 هست كه روي 4 اهم 100 وات rms ميده
ممنون حمید خاننقل قول:
این نیست احیانا؟
ساختش سخته؟
اگه بخوام درست کنم باید بدم به کی؟
ابعادش؟
با چی ساخته بشه؟
بتانه کاری و ... لازم داره؟
میشه یه توضیح مختصر و کلی بدین؟
سوندی شاپ فعلا تعطیله متاسفانه :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب آمپ زیر صندلی هم
4 تا گوریل انگوری با کلی ورجه وورجه میان میشینن تو ماشین و پاهاشون دائم زیره صندلیه
گند میزنن به همه چی : ))
نقل قول:دوستان عزیز نظرتون درباره ساب 309 d2 چیه؟بدرد پراید 111 میخوره؟نقل قول:
بعد نظرتون درباره آمپلی بوش من چیه؟برای باند 6975 و ساب 308 d2 ؟
در کل اگه یه راهنمایی جامع کنید ممنونتون میشم.(واسه پراید 111 میخوام)
یا علی
سلام دوستان بنده دنبال یه پخش dvd هستم برای تندر 90 یعنی می خوام یه چیزی باشه که رو L90 نصب بشه می خوام تصویری باشه usb هم داشته خلاصه کامل باشه با قیمت مناسب یه چیزی باشه تو مایه های pioneer AVH-P3250 DVDکه هم مانیتور داره هم dvd هم usb و مهمتر از همه اینکه قیمتش هم مناسبه فقط مشکلی که دارم اینه که نمیدونم اولاً ایم پخش روی L90 قابل نصب هست یا خیر و اینکه آیا این پخش فایلهای تصویری رو پخش می کنه یا نه یعنی میشه باهاش مثلاً فیلم دید یا خیر؟؟؟؟؟؟
در ضمن اگه دوستان پخش دیگه ای تو این مایه مشخصات و قیمت سراغ دارند که بهتر هست ممنون میشم پیشنهاد بدن.
دوست من پخش زیر برای تندر 90 بستیم مناسب بوده و عالی:نقل قول:
AVH-P5250DVD
USB میخوره
SD میخوره
DivX پخش میکنه.کیفیت صدای خوبی داره.
خیلی ممنون از راهنمائیتون ولی اگه دقت کرده باشید من گفتم تو همین رنج قیمت. اینی که شما گفتید حدود 600 قیمتشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نمی خوام اینقدر هزینه کنم.
راستی دیروز رفتم تو شهر چند تا سیستم شبیه همین 5250 دیدم اما با مارک مارشال ME-3671 همه امکاناتی داشت اما قیمتش 300 بود به نظر شما ارزش خریدن داره با توجه به اینکه خود مغازه دار می گفت چینیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی یه سؤال دیگه هم دارم. من خیلی از سیستم و این حرفها سر در نمیارم. می خوام بدونم این single Din و double DIN چی هست و تفاوتشون تو چیه؟
دوستان روی 206 هاچ بک تیپ 5 اگر نخوام رو طاقچه و صندوق چیزی ببندم چه کانفیگی رو میشه ست کرد؟
یعنی برای توئیتر از جای فابریک تو آینه های برقی استفاده کنم و برای کواکسیال یا کامپوننت از جای فابریک روی درهای جلو و عقب استفاده کنم. آمپ هم زیر صندلی یا فقط همین یک دونه بره پشت صندلی عقب نصب بشه .در ضمن یک هدیونیت زیبا و با صدای مناسب هم معرفی کنید.
فکر کنم دوستان متوجه شدند که به خاطر سرقت و حساسیت نمیخوام به جز جاهای فابریک از جاهای دیگه استفاده کنم.
هزینه هم زیاد مهم نیست.